Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ben hayatımı tümden değiştirmek istiyorum aslında

silkelenip şu tembelliği üzerimden atabilsem

eve gelir gelmez pc başına oturmak yerine evişlerimi halledeyim

kitap okuyayım ,birtürlü tamamlayamadığım hatimimi tamamlıyayım ,namazlarımı ihmal etmiyeyim

koşu bandımı süs olmaktan çıkarayım

eşim gelene kadar o kadar çok vaktim var ki aslında

koltuğa gömülüp kalıyorum

bu durumdan rahatsızım ama silkelenemiyorum bir türlü

ne güzel olur .. 3 gün bu gücü bulsan arkası gelir elifim ...
inan insan istedikten sonra yapamayacagı şey yok .....olumunekankayizsmile

aynı durum son 2 haftadır bende de var elifim hiç bişey yapasım gelmiyor . kendimi resmen uykuya verdim . ama dünden itibaren toparladım kendimi . montimi tekrar kaçamaksız yapıyorum ve inşallah yapacağımda

en iyisi günlük yapıcağım işleri yapana kadar pc'yi açmamak eve gidince

kk bağımlılık yaptı resmen ohaoldumsmile

eskiden açardım pc'yi yarım saat oyalanırdım yapçak bişey bulamazdım

aynı durum son 2 haftadır bende de var elifim hiç bişey yapasım gelmiyor . kendimi resmen uykuya verdim . ama dünden itibaren toparladım kendimi . montimi tekrar kaçamaksız yapıyorum ve inşallah yapacağımda

2 hafta olsa iyi nazlım ,evlendikten sonra iyice saldım kendimi

en basitinden eskiden bir kitabı bitirmeden rahat edemezdim ,şimdi evde başlayıp bitirmediğim bekleyen en az 3-4 kitabım var :sinifsinif:

bendece açma hemen pc yi kendine kural koy şu işi bitirmeden açmıycam diye ....
pc gerçekden çok zaman yiyyor .... şükür takıldıgın tek yet takımla monti linki bir arada meb bakıyorum başka netle işim yok zati... ama bu bile bazan çok zamanımı alıyor ....

26 yaşındayım ve yürürken bacaklarım ağrıyor :sinifsinif:

eşime kızıyorum söyleyince ama hak vermemek elde değil :çok üzgünüm:

selam kızlar
hoşgeldin Safinazcımopuyorumnanaktan
benim dünkü yediklerim montiye uygun muydu kızlar? eleştiri yada onay almamışım da merak ettim :uhm:

safiş 6.takıma hoş geldin .a.s..
. kıs ne çabuk damladın .??kaydirigubbakcemile3

hoş gördükkk applaaaa a.s.

heee damlayıverdim hemen demiii

wooww süpperrr senin gözünün önünde böyle birinin olması seninde iştahını kabartır demiii kaydirigubbakcemile5

ooyyyy oooyyyy benimde öyle bir seçeneğim olsa keşkeee eşim benden tam 2 saat önce çıkıyor işten ve beni gelip o alıyor eve gidiyoruz o tv başında ben mutfakta yemek bulaşık vs. yatana kadar popom yer görmüyor kızımında peşinde koşmaktan bende çalışırken dinleniyorum valla....

Sen iste yaparsın kızlarında dediği gibi işlerini bitirmeden pc başına oturma kendine huy edin bunu a.s

aynen katılıyorum applaaaa :lepi: :lepi:

selam kızlar
hoşgeldin Safinazcımopuyorumnanaktan

hooo hooooşşş bulduk gülümmmm :içelim: :içelim:

melekçim benimde okadar çok isteyipte yapmadıgım şey varki .ve tek sebebide benim miskinliğim.bir sen değilsin tatlım.çözümü azçok bulmuşsun pc işini hallet bakalım bugünden itibaren başla.bakalım bu akşam nasıl degerlendireceksin yarında bizimle paylaş olur mu yerimseniben

hadi bakalım kızlar şu miskinlikten kurtulabilirim inşallah

takımın garfield'ı olarak kalcam yoksa :roflol:

26 yaşındayım ve yürürken bacaklarım ağrıyor :sinifsinif:

eşime kızıyorum söyleyince ama hak vermemek elde değil :çok üzgünüm:

bi keresinde yürüyüş yoluna gittiğimde gördümki en genç benim yürüyen vede en yavaş utandım :kedi: bir daha gidemedim yürüyüş yoluna.canım miskinlik insanı her konuda isteksiz yapıyor seni canlandıracak şeyler bul.eşinin gelmesine epey varsa neden akşam saati çalışanlar için olan bir spor salonuna yazılmıyorsun.19:00 seansları var mesala araştırıp bi bak istersen.hem bir ugraş olur hem hareket gelir hayatına hemde kilolardan kurtulursun kaydirigubbakcemile2

kızlar size bir sorum olacak evde yarım kg. dana kıymam var sizce banada yani montiye uygun ne yemeği yapabilirim bu kıyma ile hem eşimin yiyeceği hemde benim diyetimi bozmayacak

kıymalı taze fasulye olurmu mesela sizce?

Kızlar merhabalar. Nasılsınız. Ben acayip yoğunum. Artık yavrum kuzum ayaklandığı için hiç boş vaktimiz olmuyor Eşim sağolsun akşam benim spor ve duş zamanlarımda sorun çıkartmadan 2 saate yakın ilgileniyor. Ben de sonra devralıyorum tabi. Ondan öncesi de var. İşyerinde de koşusturmacalara devam. Hal böyle olunca uğrayamadım kaç gündür. Menüleri de aktiviteleri de bildiremedim. Ama diyete de spora da devam tabi. Hemen birikmiş bildirimlerimi yapayım. Şeniz

23.09.2010 Perşembe

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak kabak kavurması
1 kase salata

Ara : İşyerinde - 16:00

1 bardak ayran
2 adet eti form bisküvi

Akşam : Evde - 19:00

1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:30

1 bardak light süt

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında ağırlıklarla 1 saat tempolu yürüyüş. guclubacismile

24.09.2010 Cuma

Kahvaltı : Evde - 09:00

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : Evde - 13:30

1 tabak barbunya
1 kase salata

Ara : Evde - 16:30

1 bardak light süt

Akşam : Evde - 19:30

100 gr dana biftek
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1200

Aktiviteler :

25.09.2010 Cumartesi

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

3 adet ızgara köfte
1 kase salata
1 bardak ayran

100 gr üzüm

1 tabak türlü
1 kase yoğurt
1 kase salata

1 bardak light süt

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1200

Aktiviteler :

26.09.2010 Pazar

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

1 tabak türlü
1 kase yoğurt

2 adet kuru kayısı

1 tabak menemen
1 kase yoğurt
1 kase salata

2 adet erik

Aktiviteler :

27.09.2010 Pazartesi

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 porsiyon tavuk döner
1 kase salata

Ara : İşyerinde - 16:00

1 bardak ayran

Akşam : Evde - 19:00

1 tabak patlıcan musakka
1 kase yoğurt
1 kase salata

1 bardak light süt

Aktiviteler :

2-İzin günümdü. mirmirmirmir

nazoo merhaba şekerim hoş geldin çizelgeni görünce merak ettim sormadan edemicem canım
bu kaybettiğin 35 kiloyu ne kadar sürede verdin? Ne zamandır rejimdesin?

nazoo merhaba şekerim hoş geldin çizelgeni görünce merak ettim sormadan edemicem canım
bu kaybettiğin 35 kiloyu ne kadar sürede verdin? Ne zamandır rejimdesin?

Canım ben 100 kilo ile doğuma girmiştim geçen sene kasım ayında. Ben çizelgeme hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu yazdım. Yani doğuma giriş kilomu.

Doğumdan çıkıp 10 gün geçince 90 kiloya inmiştim. Bebekti , suydu , ödemdi derken.

Sonra yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı rejim de yapamadım spor da yapamadım. Kendiliğinden gittiği kadar ekstra bişi yapmadan 28.05.2010 tarihine kadar ; yani 6 ayda 6.5 kilo vererek 83.5 kiloya indim.

28.05.2010 benim diyete ve spora tam anlamıyla başladığım tarihtir. O tarihten bugüne kadar 20 kiloya yakın verdim. Yani 4 ayda. Ama geçen ay bir ay ara verdim. O ayda rejim yapmadım , spor yapmadım. Hatta 1 kilo da aldım. Geçen hafta onu ve fazlasını tekrar vererek yeniden başladım. Yani 20 kiloyu 3 ayda vermiş oluyorum.

hoşgeldin nazocuğum . özledik seni senin azmine ve kararlılığına hayranım canım . Ben bayramdan sonra toparlayamadım tam anlamıyla ama bu hafta benim için tekrar başlangıç haftası oldu bu haftayı kaçamaksız atlatayım inşallah devamı gelecek

nazcım bende senin gibi hala toparlanamadım.nasipse kurban bayramını görmek bu düştüğüm hataya düşmemek için elimden geleni yapacagım.3 günlük bayram neredeyse 3 haftadır telafi olmuyor.bir kere disiplin bozuldumu yeniden çok zor oluyor.monti yapmaya ise hiç cesaretim yok.çünkü monti hiç kaçamak kabul etmiyor.inşallah bu hafta 6 lı bir rakam görürüm Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.:Saruboceq:

amin canım inşallah . Dün monti iyi gitti benim bugünde süper gidiyor ben 1 haftayı kaçamaksız yapayım gerisi geliyor bende önemli olan şu haftayı kazasız atlatmak .....

Hoşbulduk tatlım. Ben de sizleri özledim. Tatil , Ramazan , bayram derken herkesin programı şaştı valla. Ama hepsini atlattık çok şükür. Silkindik. Kendimize geldik. Bundan sonra güzel gidicez inşallah. Ben inanıyorum sen yapıcam dersen yaparsın canım. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…