- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ne güzel olur .. 3 gün bu gücü bulsan arkası gelir elifim ...ya ben hayatımı tümden değiştirmek istiyorum aslında
silkelenip şu tembelliği üzerimden atabilsem
eve gelir gelmez pc başına oturmak yerine evişlerimi halledeyim
kitap okuyayım ,birtürlü tamamlayamadığım hatimimi tamamlıyayım ,namazlarımı ihmal etmiyeyim
koşu bandımı süs olmaktan çıkarayım
eşim gelene kadar o kadar çok vaktim var ki aslında
koltuğa gömülüp kalıyorum
bu durumdan rahatsızım ama silkelenemiyorum bir türlü
ya ben hayatımı tümden değiştirmek istiyorum aslında
kitap okuyayım ,birtürlü tamamlayamadığım hatimimi tamamlıyayım ,namazlarımı ihmal etmiyeyim
ne güzel olur .. 3 gün bu gücü bulsan arkası gelir elifim ...
inan insan istedikten sonra yapamayacagı şey yok .....olumunekankayizsmile
aynı durum son 2 haftadır bende de var elifim hiç bişey yapasım gelmiyor . kendimi resmen uykuya verdim . ama dünden itibaren toparladım kendimi . montimi tekrar kaçamaksız yapıyorum ve inşallah yapacağımda
bendece açma hemen pc yi kendine kural koy şu işi bitirmeden açmıycam diye ....en iyisi günlük yapıcağım işleri yapana kadar pc'yi açmamak eve gidince
kk bağımlılık yaptı resmen ohaoldumsmile
eskiden açardım pc'yi yarım saat oyalanırdım yapçak bişey bulamazdım
2 hafta olsa iyi nazlım ,evlendikten sonra iyice saldım kendimi
en basitinden eskiden bir kitabı bitirmeden rahat edemezdim ,şimdi evde başlayıp bitirmediğim bekleyen en az 3-4 kitabım var :sinifsinif:
bendece açma hemen pc yi kendine kural koy şu işi bitirmeden açmıycam diye ....
pc gerçekden çok zaman yiyyor .... şükür takıldıgın tek yet takımla monti linki bir arada meb bakıyorum başka netle işim yok zati... ama bu bile bazan çok zamanımı alıyor ....
safiş 6.takıma hoş geldin .a.s..
. kıs ne çabuk damladın .??kaydirigubbakcemile3
arkadaşım diyetisyene gidiyor ,sabahları 45 dk yürüyomuş
öyle çok abartılı bir diyet de yapmıyor
76-77 falandı 6 kilo vermiş ,40 bedene giriyorum artık diyor
beni de aşka getiriyo buaralar onu gördükçe
ya ben hayatımı tümden değiştirmek istiyorum aslında
ne güzel olur .. 3 gün bu gücü bulsan arkası gelir elifim ...
inan insan istedikten sonra yapamayacagı şey yok .....olumunekankayizsmile
selam kızlar
hoşgeldin Safinazcımopuyorumnanaktan
26 yaşındayım ve yürürken bacaklarım ağrıyor :sinifsinif:
eşime kızıyorum söyleyince ama hak vermemek elde değil :çok üzgünüm:
nazoo merhaba şekerim hoş geldin çizelgeni görünce merak ettim sormadan edemicem canım
bu kaybettiğin 35 kiloyu ne kadar sürede verdin? Ne zamandır rejimdesin?
canım ben 100 kilo ile doğuma girmiştim geçen sene kasım ayında. Ben çizelgeme hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu yazdım. Yani doğuma giriş kilomu.
doğumdan çıkıp 10 gün geçince 90 kiloya inmiştim. Bebekti , suydu , ödemdi derken.
sonra yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı rejim de yapamadım spor da yapamadım. Kendiliğinden gittiği kadar ekstra bişi yapmadan 28.05.2010 tarihine kadar ; yani 6 ayda 6.5 kilo vererek 83.5 kiloya indim.
28.05.2010 benim diyete ve spora tam anlamıyla başladığım tarihtir. O tarihten bugüne kadar 20 kiloya yakın verdim. Yani 4 ayda. Ama geçen ay bir ay ara verdim. O ayda rejim yapmadım , spor yapmadım. Hatta 1 kilo da aldım. Geçen hafta onu ve fazlasını tekrar vererek yeniden başladım. Yani 20 kiloyu 3 ayda vermiş oluyorum.
nazcım bende senin gibi hala toparlanamadım.nasipse kurban bayramını görmek bu düştüğüm hataya düşmemek için elimden geleni yapacagım.3 günlük bayram neredeyse 3 haftadır telafi olmuyor.bir kere disiplin bozuldumu yeniden çok zor oluyor.monti yapmaya ise hiç cesaretim yok.çünkü monti hiç kaçamak kabul etmiyor.inşallah bu hafta 6 lı bir rakam görürüm allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.:saruboceq:
hoşgeldin nazocuğum . özledik seni senin azmine ve kararlılığına hayranım canım . Ben bayramdan sonra toparlayamadım tam anlamıyla ama bu hafta benim için tekrar başlangıç haftası oldu bu haftayı kaçamaksız atlatayım inşallah devamı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?