Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah canım elimden geleni yapıyorum .

iyi akşamlar kıslar ...

günün özeti.

7 30.
1 şeftali....

8 30.
3 dl tb. ekmegi kız. 1 dl peynir (yagsız )
z. ezmesi . sos . sögüş ....

12 :30.
adana (yagları iyce peceteyle alınmış ,ızgara)
ayran .salata .

16 30.
1 şeftali .y.armut .

19.00
1 tb yeşil fasulye (yumurtalı ). 2 kş yogurt ..
5.6 fındık .

50 dk yürüyüş ....
40 dk pilates.....
3 tl su ....
2 br karışık çay ...:içelim:

nozom menülerin harika her zamanki gibi.
montiylede örtüşüyor .bilinçlimi yiyorsun bilmiyorum ...
tek küçük ayrıntı yumurtayla ekmek yemen . demekki oda kilo vermeye engel deyil ...
ama ben senin asıl kilonu tetikleyen şeyin düzgün ve özenli yapılan spor oldugunu sanıyorum ..birde kaçamak yapmamanı ...

Günydın hanımlarrrr nasılsınız bu sabah herkes iyimi keyifler yerindemi bakalım???

Canımm ne kadar güzel maşallah sana diyelim verdiğin bir aylık arada ise sadece bir kilo alman çok daha güzel bir ay az bir zaman değil çünkü başarılarının devamını bekliyoruz tatlım bu azimle gittiğin sürece hedefe çabuk varacağını umuyorum ben...

Bende doğuma 74 kilo ile gittim eve döndüğümde 2 gün sonra 67 kilo idim. Kim iki günde sekiz kilo verebilirki sırnaşık şey sırnaşık şey

Lakin gel gelelim benim sütüm kesilince verdiğim kilolar anında fazlası ile geri geldi bana ve doğum öncesi kiloma dönmek üzere idim baskülde 72 rakamını gördüğüm vakit beynimden vurulmuştum ve şimdi vermek için uğraşıyorum. Belki çok yüksek değil kilo fakat hayatım boyunca 55 lerde gezdiğim için 70 li rakamlar gözümü korkuttu benim... Bakalım şimdilik herşey çok güzel gidiyor umarım gittiği gibi erimede vardır

Bu günkü menüm aynen şöyle hanımlar...

Kahvaltı
3 dilim tb ekmek
bir dilim light peynir (bu arada peyniri çok beğendim)
domates, salata söğüş.
1 kupa çay tabisside şekersiz...

öğle
kuru fasulye yoğurt ve salataaa

akşam
Beyaz lahana yemeği
semizotlu yoğurt
ve bol yeşillikli salata

Yalnız arkadaşlar dün akşam annem bir salata yapmış belki aranızda bilen vardır.
Marul, Semizotu ve maydonaz azıcık zeytinyağı birde nar ekşisi acaip güzeldi ben ilk defa yedim ve çok beğendim sizlerede tavsiye ederim ...

Son düzenleme:

evet ablacığım ben de düzenli sporun mucizesi olarak görüyorum

günaydın safinazcığım sen de erkencisin bugün ne güzel..ben de çalışıyorum bugün yoksa evde olsam öğleye kadar uyuyorum

günaydın elifim . anlat bakalım akşam ne yaptın . pc başına geçmeden işlerini yapabildin mi ?

günaydın safinazcığım sen de erkencisin bugün ne güzel..ben de çalışıyorum bugün yoksa evde olsam öğleye kadar uyuyorum

günaydın yaffrruummm ivet erkenciyim her sabah 6.30 ayaktayım zemuszemus
sende her gün çalış o vakit bana eşlik et yalnız kalmiyim buralarda korkarııımm yokssaaaa

öğlene kadar yatmaaaa erken kalk zinde kal yerimseniben

günaydın fıstıklar a.s.

Günaydııııııınnnnnnn :kedi:

günaydın 6. takımın çıtırları

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnn

wooowwww benim ve kızımın ev-n sevdiği karakterrrrr poohh...

Gü-nay-dınnnn.... sırnaşık şey

Gunaydin kisslaaar...

Sizedeeeeeeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…