Hoşbulduk tatlım. Ben de sizleri özledim. Tatil , Ramazan , bayram derken herkesin programı şaştı valla. Ama hepsini atlattık çok şükür. Silkindik. Kendimize geldik. Bundan sonra güzel gidicez inşallah. Ben inanıyorum sen yapıcam dersen yaparsın canım. yerimseniben
Canım ben 100 kilo ile doğuma girmiştim geçen sene kasım ayında. Ben çizelgeme hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu yazdım. Yani doğuma giriş kilomu.
Doğumdan çıkıp 10 gün geçince 90 kiloya inmiştim. Bebekti , suydu , ödemdi derken.
Sonra yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı rejim de yapamadım spor da yapamadım. Kendiliğinden gittiği kadar ekstra bişi yapmadan 28.05.2010 tarihine kadar ; yani 6 ayda 6.5 kilo vererek 83.5 kiloya indim.
28.05.2010 benim diyete ve spora tam anlamıyla başladığım tarihtir. O tarihten bugüne kadar 20 kiloya yakın verdim. Yani 4 ayda. Ama geçen ay bir ay ara verdim. O ayda rejim yapmadım , spor yapmadım. Hatta 1 kilo da aldım. Geçen hafta onu ve fazlasını tekrar vererek yeniden başladım. Yani 20 kiloyu 3 ayda vermiş oluyorum.
nozom menülerin harika her zamanki gibi.
montiylede örtüşüyor .bilinçlimi yiyorsun bilmiyorum ...
tek küçük ayrıntı yumurtayla ekmek yemen . demekki oda kilo vermeye engel deyil ...
ama ben senin asıl kilonu tetikleyen şeyin düzgün ve özenli yapılan spor oldugunu sanıyorum ..birde kaçamak yapmamanı ...
günaydın elifim . anlat bakalım akşam ne yaptın . pc başına geçmeden işlerini yapabildin mi ?
good morning canımcım ayyy bu fotoyu görünce nekadarrr mutlu oldumm zemuszemus
Gunaydin kisslaaar...
yaptım canım kaydirigubbakcemile3 koşu bandını da boş bırakmadım
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
opuyorumnanaktan
günaydın safinazcığım sen de erkencisin bugün ne güzel..ben de çalışıyorum bugün yoksa evde olsam öğleye kadar uyuyorum
günaydın fıstıklar a.s.
günaydın 6. takımın çıtırları
Gunaydin kisslaaar...
elifçim çok sevindim canım inşallah devamıda gelir kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?