- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kızlar benim gribim fena halde devam ediyor kolumu kıpırdatacak halim yok.bu haftadan pek ümitli değilim.bugün ve perşembe inşallah güzel geçerde en azından gram olarak veririm sempatiksalakcinni
bende her sabah 8 de işte olan kız . ramazandan bu yana nerdeyse 8:15- 8:30 da işte oluyorum . ALLAH tan patronlar geç geliyor . ve geç kaldığımı farketmiyorlar . erken kalkayım diyorum ama olmuyor . dün akşam saat 2 de yattım bugün misafilerim gelecek tatlı yaptım . daha erken yapacaktım tatlımı ama eşimle arkadaşın evine perde ölçüsü almaya gittik onun için geç kaldım .
ooyyy oooyyy bitmezki işler bitmeeezzz allah bizlere güç kuvvet versin hem çalışan hemde evi çeviren hatunlar olaraktan...
valla canım bende akşam onda eve geldim babacığımın doğum günüsü idi annemlerde idik bu sebeplen. Eve girdiğim gibi makinaya çamaşır attım onu beklerken bir dünya ütü yaptım hadi makina bitti onları as bir posta daha yıka ama ikinciyi beklemedim valla sabah kalkınca astım onlarıda bu arada tabii bu akşam içinde yemek yaptım sonrada duşumu alıp yattım . Allahtan kızım akşam babasıyla uyudu ayağımın altında dolaşmadıda biraz bişileri toparladım.
Ev işi nankör vallaha yap yap aynı...
günaydın yaffrruummm ivet erkenciyim her sabah 6.30 ayaktayım zemuszemus
sende her gün çalış o vakit bana eşlik et yalnız kalmiyim buralarda korkarııımm yokssaaaa
öğlene kadar yatmaaaa erken kalk zinde kal yerimseniben
canımm ben hergün çalışmıyorum 3 günde bir nöbetçi oluyorum..vardiyalı olunca da uyku düzensizliği oluyor ister istemez bu yüzdendir ki herkesin burada olduğu saatlerde olamıyorum çoğu zaman mafoldumben ama her şeyi bırakıp önceliğimi buraya ayırıyorum
kızlar aeben ablacığım Nazlım ben çok mutluyum monti mucizesi mi 1 aydır 63.0-62.9-62.9-62.8 takılmasının sonucu mu bilmiyorum ama bu sabah 61.7 idim çok sevindim ve 1 aydır değiştiremediğim çizelgemi hemen değiştirdim cumaya kadar almam inşallah ki bir kaç gün sonra regl olmam gerek... sağolun beni motive ettiğiniz için montiyi daha çok öğrenmem gerek ama..
bende akşam çamaşır yıkadım astım . sonra renklileri attım makinaya onları bu akşam yıkayacağım . sonra misafirler için bir kaç şey daha hazırlayacağım .............
Canımm ben hergün çalışmıyorum 3 günde bir nöbetçi oluyorum..vardiyalı olunca da uyku düzensizliği oluyor ister istemez bu yüzdendir ki herkesin burada olduğu saatlerde olamıyorum çoğu zaman mafoldumben ama her şeyi bırakıp önceliğimi buraya ayırıyorum
kızlar aeben ablacığım Nazlım ben çok mutluyum monti mucizesi mi 1 aydır 63.0-62.9-62.9-62.8 takılmasının sonucu mu bilmiyorum ama bu sabah 61.7 idim çok sevindim ve 1 aydır değiştiremediğim çizelgemi hemen değiştirdim cumaya kadar almam inşallah ki bir kaç gün sonra regl olmam gerek... sağolun beni motive ettiğiniz için montiyi daha çok öğrenmem gerek ama..
çok sevindim emiineciğim inşallah en kısa zamanda 5 li rakamları görürsün canım .
ooyyy sana kolay gelsin bacım ne diyeeemmm
fazla yorma kendini misafirlerinle otur akşama lak lak yap....
İş hep var nasılsa...
hımm anladım işin ne canım nerde çalışıyorsun?
vardiyalı iş zor güzelim yaaa allah yardımcın olsun.
woowww süppeeerrr zemuszemus zemuszemus
hadi inşallah cuma günü kilo bildiriminde gördüğün rakam düz 61 olaaarrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
havaalanında çalışıyorum canım 24 saat nöbet usulü..cuma günü 61.0 ı görmeyi hayal edemiyorum canım çünkü kızlar beni bilir çok zorlu bir bünyem var gram gram veririm bazı hafta hiç veremem zaten 1.5 kilo verebilmek bile benim için süper süper süper oldu..:lepi:
tünaydın hanımlar.....
tünaydın hanımlar.....
oy elifin demekki sen bugün süpersin .....:lepi:hihoyyyt
geçmiş olsun narın bol c vitamini al tabiki dogal yllardan . kivi ye meyve suyu iç ...kızlar benim gribim fena halde devam ediyor kolumu kıpırdatacak halim yok.bu haftadan pek ümitli değilim.bugün ve perşembe inşallah güzel geçerde en azından gram olarak veririm sempatiksalakcinni
safişcim hastalıkda monti neden bırakılsınki zaten saglıklı besleniyor ek olrak dogal viteminlerinide artırır . gerçi narinin monti yapmıyor şu sıra ama .sanada geçmiş olsun güzelim vitamin takviyesi gerek bu durumda sanırım montiye ara vermelisin...
bence hasta iken zaten çok takılma canım kilo verme işine iyice halsiz kalma iyileştikten sonra sıkı bir diyetle kapatırsın açığı kanımca
:içelim:canım sen montiyi tam yap bak bakalım bünyen nasıl cevap verecek ..yerimseniben.kızlar aeben ablacığım Nazlım ben çok mutluyum monti mucizesi mi 1 aydır 63.0-62.9-62.9-62.8 takılmasının sonucu mu bilmiyorum ama bu sabah 61.7 idim çok sevindim ve 1 aydır değiştiremediğim çizelgemi hemen değiştirdim cumaya kadar almam inşallah ki bir kaç gün sonra regl olmam gerek... sağolun beni motive ettiğiniz için montiyi daha çok öğrenmem gerek ama..
ah ah narincim şimdiye kadar salamasaydın montiyi 65 bile olurdun ..safinazcım canım diyet denemez benimkine zaten bu hafta artı çıkmasam o bile benim için kar.zaten halsizim birde diyetle ugraşamıyorum.ama yinede bayramdaki salmamdan sonra agzım okadar çok yandıki heptende koyvermemek gerektiğini anladım.lmaz: bende senin şuanki
çizelgendeki rakama ulaşabilecekmiyim acaba boshayallersmile 67 ne güzel bir rakam benim için :asigim:
ben direk profiline baktım eğitimci görünce ve vardiya deyince şaşırdım burda kimsenin bilgileri doğru değil profillerde anlaşılan
o zaman sana işinde kolay gelsin canım yaaa düzensiz olunca zor olur tabii vermek ama almamakta güzel olduğu yerde kalsa yine iyi bence. Almaktansa sempatiksalakcinni
safinazcım canım diyet denemez benimkine zaten bu hafta artı çıkmasam o bile benim için kar.zaten halsizim birde diyetle ugraşamıyorum.ama yinede bayramdaki salmamdan sonra agzım okadar çok yandıki heptende koyvermemek gerektiğini anladım.lmaz: bende senin şuanki
çizelgendeki rakama ulaşabilecekmiyim acaba boshayallersmile 67 ne güzel bir rakam benim için :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?