safişcim hastalıkda monti neden bırakılsınki zaten saglıklı besleniyor ek olrak dogal viteminlerinide artırır . gerçi narinin monti yapmıyor şu sıra ama .
hayır canım yanlış falan değil ben matematik öğretmeniyim ve mezuniyetimde öyle..öğretmenlik de yaptım ama özelde kadro açılmadığı için türkiye 107. olarak açıkta kaldım ve kpss puanımı memurlukta kullandım
kızlar bu simoş cadısı nerelerde acaba
birşey söylemedi ama..o da gelse hemen ne güzel olur
kirazcığımı çok merak ediyorum ne yaptı acaba . düğün hazırlıkları nasıl gidiyor neler yaptı .
oy elifin demekki sen bugün süpersin .....:lepi:hihoyyyt
ilk işin avatarınıda degiştir kuzum ....kaydirigubbakcemile3
kızlar bir yanlışlık varsa uyarın lütfen
dün yediklerim
kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 yeşil biber
öğle
yağsız tavada 1 parça tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık
ara
1 elma
akşam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
gece
1 küçük erik
gün boyu 2.5-3 lt su,2 bardak yeşil çay,30 dk tempolu yürüyüş
süperrrrr mönüüüüüalkisalkisalkis% 100 tam monti mönüsü olmuş .....vereliniortakkızlar bir yanlışlık varsa uyarın lütfen
dün yediklerim
kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 yeşil biber
öğle
yağsız tavada 1 parça tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık
ara
1 elma
akşam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
gece
1 küçük erik
gün boyu 2.5-3 lt su,2 bardak yeşil çay,30 dk tempolu yürüyüş
narıncim senin durumlarını ben çokk yaşadım . halada yaşıyorum :sinifsinif:aeben abla böyle söyleyipte içimi yakma ben daha 70 lerdeyim
menün gayet güzel emineciğim . bezelyenin içinde , havuç , patates ve et yoksa tam bir monti menüsü olmuş canım .
süperrrrr mönüüüüüalkisalkisalkis% 100 tam monti mönüsü olmuş .....vereliniortak
narıncim senin durumlarını ben çokk yaşadım . halada yaşıyorum :sinifsinif:
bazan arkadaşlarımın yazdıgı küçük bir yazı yada kelime , beni diyet acısından baştan aşagıya degiştirdigi zamanlar oldu ... sana yapmaya çalıştıgımda bu .. bunca zamandır arkadaşlıgımıza sıgınarak biliyorumki beni yanlış anlamassın .seni kırmak incitmek aklımdan bile geçmez .a.s
ama biliyorumki sen böyle bu kiloda mutlu deyilsin .ben arkadaşımı mutlu görmek istiyorum .Şeniz
gelgitlerin çok oluyor bir türlü diyete adepde olamıyorsun .belkide gerçekden kilo vermek istemiyorsun .!.istemezmiyim hemde çok dediginini duyabiliyorum ...
ama bunun için çaba lazım ...sadece istemek olmuyor ..
hepsi sende bitiyor senin karar almanda ..ve onu uygulamanda olumunekankayizsmile
inşallah istedigin 65 deyil 55 olursun canım arkaşım ...Şeniz
sucuk nerde mönünde yokki kız...yoktu canım... yaşasınnn:lepi: ilgilendiğin için çoook teşekkür ederim..aslında sucuk yerken acaba dedim ama
sucuk nerde mönünde yokki kız...
sakın kahvaltıda ekmekle yedim ama yazmayı unuttum deme ......
narıncim senin durumlarını ben çokk yaşadım . halada yaşıyorum :sinifsinif:
bazan arkadaşlarımın yazdıgı küçük bir yazı yada kelime , beni diyet acısından baştan aşagıya degiştirdigi zamanlar oldu ... sana yapmaya çalıştıgımda bu .. bunca zamandır arkadaşlıgımıza sıgınarak biliyorumki beni yanlış anlamassın .seni kırmak incitmek aklımdan bile geçmez .a.s
ama biliyorumki sen böyle bu kiloda mutlu deyilsin .ben arkadaşımı mutlu görmek istiyorum .Şeniz
gelgitlerin çok oluyor bir türlü diyete adepde olamıyorsun .belkide gerçekden kilo vermek istemiyorsun .!.istemezmiyim hemde çok dediginini duyabiliyorum ...
ama bunun için çaba lazım ...sadece istemek olmuyor ..
hepsi sende bitiyor senin karar almanda ..ve onu uygulamanda olumunekankayizsmile
inşallah istedigin 65 deyil 55 olursun canım arkaşım ...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?