Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişcim hastalıkda monti neden bırakılsınki zaten saglıklı besleniyor ek olrak dogal viteminlerinide artırır . gerçi narinin monti yapmıyor şu sıra ama .

yaaff ne bilim applaaa hani hasta ya şimdi çorba neyin içer halsiz kalmamak için bir şeylre yer falan diye söyledim ben onnuuuuuu zamanlan öğrenecem her birşeyiii....

hımm anladım canımcım olumunekankayizsmile

nescafeyi çok severim ben şekersiz ama sütlü..montide yasak diye biliyorum ve 4 gündür içmiyorum ama buna önereceğiniz bir şey var mı?sütlü türk kahvesi yada sütlü filtre kahve içebilir miyim ki?

kirazcığımı çok merak ediyorum ne yaptı acaba . düğün hazırlıkları nasıl gidiyor neler yaptı .

kızlar bir yanlışlık varsa uyarın lütfen
dün yediklerim
kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 yeşil biber
öğle
yağsız tavada 1 parça tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık
ara
1 elma
akşam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
gece
1 küçük erik
gün boyu 2.5-3 lt su,2 bardak yeşil çay,30 dk tempolu yürüyüş

menün gayet güzel emineciğim . bezelyenin içinde , havuç , patates ve et yoksa tam bir monti menüsü olmuş canım .

süperrrrr mönüüüüüalkisalkisalkis% 100 tam monti mönüsü olmuş .....vereliniortak
aeben abla böyle söyleyipte içimi yakma ben daha 70 lerdeyim
narıncim senin durumlarını ben çokk yaşadım . halada yaşıyorum :sinifsinif:

bazan arkadaşlarımın yazdıgı küçük bir yazı yada kelime , beni diyet acısından baştan aşagıya degiştirdigi zamanlar oldu ... sana yapmaya çalıştıgımda bu .. bunca zamandır arkadaşlıgımıza sıgınarak biliyorumki beni yanlış anlamassın .seni kırmak incitmek aklımdan bile geçmez .a.s
ama biliyorumki sen böyle bu kiloda mutlu deyilsin .ben arkadaşımı mutlu görmek istiyorum .Şeniz
gelgitlerin çok oluyor bir türlü diyete adepde olamıyorsun .belkide gerçekden kilo vermek istemiyorsun .!.istemezmiyim hemde çok dediginini duyabiliyorum ...
ama bunun için çaba lazım ...sadece istemek olmuyor ..
hepsi sende bitiyor senin karar almanda ..ve onu uygulamanda olumunekankayizsmile
inşallah istedigin 65 deyil 55 olursun canım arkaşım ...Şeniz

Son düzenleme:

ayyyy çok sevindimmm :lepi: teşekkür ederim ablacığım burada göremediniz diye monti bölümüne de yazmıştım

yoktu canım... yaşasınnn:lepi: ilgilendiğin için çoook teşekkür ederim..aslında sucuk yerken acaba dedim ama
sucuk nerde mönünde yokki kız...
sakın kahvaltıda ekmekle yedim ama yazmayı unuttum deme ......

Son düzenleme:

seni yanlış anlamak asla ama asla olmayacak bişiy.benim için gerçekten çok önemli ve özel birisin aeben abla.haklısın hemde sonuna kadar.kendime gelme zamanım geldide geçti bile.bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.inşallah hepimiz saglıcakla hedefimize ulaşırız.sözlerini beynime kazıdım ablacım.inşallah herşeyi bi hale yola koyacagım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…