ben varım canım ama çıkıyorum birazdan
Merhaba kislaaaar, acaba montide havuc yasak mi ben bu ara cok tuketiyorum da...
Merhaba kislaaaar, acaba montide havuc yasak mi ben bu ara cok tuketiyorum da...
pişmiş havuç yasak canım
Ben varım
eğer işine yararsa
29.09.2010 da yediklerim
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
1 saat sonra kahvaltı
5-6 küçük parça sucuk
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
1 kase mercimek çorbası ;(patates ve havuç yok nazlıcığım :)
2 yumurtayı doğradım üzerine yoğurt döktüm ve biraz tuz ve pul biber ekleyip yedim
ara
1 erik
akşam
1 kase hazır domates çorbası (bundan emin değilim yanlışsa belirtin arkadaşlar lütfen)
3 kaşık bulgur pilavı teflon tencerede yağsız pişirdim :)
1 kase yoğurt
2 kaşık bezelye yemeği
3 bardak yeşil çay,3 lt su
kızlar bu simoş cadısı nerelerde acaba
Burada şakkıdı
Dün ve ondan önceki gün şirkette kavga ile geçtiğinden buralara bakamadım, önceki gün msn de fatmanurla konusuyordum daha dogrusu onun 4 aylık kızı var prensesimiz, o kamera açtı, o konuşuyor defne kucağında diye, bende yazıyorum öyle anlaşıyorduk, bir eleman geldi evrak bıraktı çıktı, yarım saat sonra-bizim kendini insan kaynakları müd. zanneden ama aslında ne şirkette ne de özünde insan olamayan serkan efendi- telefon etti bana, gözdem siz televizyon izliyormuşsunuz diye, patrona söyleyecekmişte interneti kapatacakmış, delirdim-siz böyle dolduruşa gelerek ömrünüz boyunca bir yere varamazsınız, önce bana bir sorun bunu artı kim söyledi yüzleşeceğim ve sistemcileri çağırın geçmişe bakmasını bilir onlar, benim pc imde televizyon ve diziye dair birşey bulamazsanız istifa edecekmisiniz, varmı o yürek sizde, öyle havadan atmak kolay...
dedim... Bana sende bilg. mühendisisin sen onun yolunu bulmuşsundur diyor. Dedimki azıcık bir düşünün tartın hakkı hukuku gözetin, öyle her vakit namaza koşmakla olmuyor önce içinizi temizleyin, hee ben buarada hala kararlıyım, bu işi patrona taşıyın bakın neler oluyor dedim...
Ondan dün tatsızdım giremedim nete, işlerimde vardı onları hallettim
herkese günaydın hepimiz için inşallah çokkk güzel bir gün olur a.s.
simoşum ömür hamile :sm_cool:
simoşum ömür hamile :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?