Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

cuma günleri herkes kendi takımında sonuç bildiriyor canım

takım içinde hesaplama yapıldıktan sonra üstte verdiğim topiğe ekleniyor sonuçlar

bütün takımlar ekledikten sonra o hafta görevli olan takım haftanın 1,2,3.sünü belirleyip sonuç listelerini yayınlıyor yerimseniben

demek 1.liğimiz konuşuluyo takımlarda sengözlerimebaksanab

canım benim sıkma canını her iş yerinde var öyle densizler malesef bizdede vardı . Ama şimdi yok çünkü idari kadrodan kala kala 3 kişi kaldık .... ...

işyerine geç kaldım yine bugün ve tansaşa ekmek almak için girdim ne kötü tesadüftür ki patrona yakalandım. adam demiştir şimdi benle beraber işe geliyor diye ........

hımmm anladım tatlım çok mersiii listeler her cuma bu linltemi paylaşılıyor ben liste göremedim yani takımlar

evet cicim yaaaa bizim dedikodumuz yapılıyor

işyerine geç kaldım yine bugün ve tansaşa ekmek almak için girdim ne kötü tesadüftür ki patrona yakalandım. adam demiştir şimdi benle beraber işe geliyor diye ........

hay allah kötü olmuş açıklama yapsaydın hemen ya yanlış anlayıpta kendisini kurmaya zaman tanımadan

hay allah kötü olmuş açıklama yapsaydın hemen ya yanlış anlayıpta kendisini kurmaya zaman tanımadan

neyse artık olan oldu bundan sonra çok dikkat etmeliyim . Işe saatinde gelmeliyim artık . Eminimki beni takip altına alacaktır.

neyse artık olan oldu bundan sonra çok dikkat etmeliyim . Işe saatinde gelmeliyim artık . Eminimki beni takip altına alacaktır.

evet bundan sonra daha dikkatli ol gerçekten 10 dakika daha erken çıksan evden sanırım sorun olmaz...

evet bundan sonra daha dikkatli ol gerçekten 10 dakika daha erken çıksan evden sanırım sorun olmaz...

evet canım 10 dk erken çıkacağım artık . önceden tam zamanında gelirdim işe . Ama kalkamıyorum artık sabahları nedense ....

evet canım 10 dk erken çıkacağım artık . önceden tam zamanında gelirdim işe . Ama kalkamıyorum artık sabahları nedense ....

son dönemde yoğun ise ev iş düşünce zihin olarak bunlardan dolayı olabilir
kendini yenilemeyi denesen kafayı boşaltarak başlasan herşey çok daha güzel olur belki....

nazcım sürekli işe zamanında gelen bir elemanın 1 gün geç gelmesinin çokta göze batacagını sanmıyorum.ama eminol bir müddet takibe alacaktır.yarından itibaren çok dikkat et ve sabahları tansaştan alışveriş yapmaaa sempatiksalakcinni

adam dediğine diyeceğine pişman olmuştur eminim ki kaydirigubbakcemile3 gözdem senden öğreneceğim çok şey var gerçekten olumunekankayizsmile

normalde çok nadir giderim tansaşa . işyerinde ekmeğim kalmamıştı ve kendime ayranla yoğurt almaya girdim . bir baktım bizim patron pastane bölümünde poğça alıyor kendine . ben görmedim bile kendilerini o gördü eşimle beni günaydın nasılsınız diyede sordu ....:kedi:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu günkü menümü yazıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum şekerler :

Kahvaltı :
2 dilim tam buğday ekmek
bir domates bir salata bir dilim ligt peynir
ve sadece bir kupa şekersiz çay...

Öğlende :
yarım kase ezogelin çorba ve büyük bir kase dolusu yoğurt

kızlar bu gün öğle yemeğinde sebzeli kebap vardı tam bana göre sebze işte dedim ammavelakin yemek bir geldiki içinde patates havuç kuyruk yağı ne ararsanız var patates yasak havuç yasak yağıda görünce midem kalktı yoksa çorba içmeye niyetim yoktu ama aç kalıcaktım yarım kase ezogelin çorbasından bir şey olmaz sanırım....

Akşam ise:
Kuru fasulye yağsız bol limonlu salata ve ayran...

Not: Dün öğle yemeğimde kuru yemiştim bu gün akşam yemeğimde yiyeceğim bir sakıncası varmı?
Eğer var ise beni uyarın akşamki menüyü değiştireyim kızlar....

Şu Saate kadar ise 1.5 lt. su tükettim akşama kadar 2.5 olur diye hesaplıyorum.
Birde 2 fincan yeşil çay...

sanki takip eder gibi denk gelmiş işe bak neyse canım bir şey olmaz sanmıyorum
zaten ima eder lafı geçersede açıklamanı yaparsın tatlım ...

ezogelin çorbasının içinde prinç oluyor ve prinç montide yasak ki çorbanın içine kesin unda koymuşlardır canım . dün kuru yediysen bugünde yiyebilirsin bir sakıncası olmaz .

ezogelin çorbasının içinde prinç oluyor ve prinç montide yasak ki çorbanın içine kesin unda koymuşlardır canım . dün kuru yediysen bugünde yiyebilirsin bir sakıncası olmaz .

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

her iki yanada yazmışsın balım sağolasın bende cevapladım diğer taraftan seni

ayy çok fena pişti olmuşsunuz canım yaa :1ninca:

hazır çorbaların içinde un olduğu için hazır çorbalar doğal olarak yasaklar grubuna giriyor . Ilk aşamada bulgur pilavı yemesen daha iyi olur canım .

hımmm..bunları öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim..ozaman sucuk yasak değil dimi?ve sucuk ile yumurta yiyebiliyor muyuz?

selam kıslar,
ayy sizleri çok özlediim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
misafirler birkaç saatliğine yok evde, o arada gireyim dedim...

Günaydın kızlarcığım, nevroşum haklısın insanın tadı yokken misafir falan istemiyor, hemde 2 hafta kalacaklarmış akannehir allahım yardım etsin canım CADIARZU özletme ama kendini boshayallersmile
canım evet valla hala pek havamda değilim herhalde mevsim değişikliği bunalımı ama ne etcen işte...

Şeniz
KOLAYGELSİN NEVRACIM ....
talilden sonra toparlanamadın bir türlü, iyisindir inşallah ...
okadar uzun yatılı misafirde zor canım allah kolaylık versin ...umarım misafirler kafa dengidir .
valla öyle oldu abenim hiç havam yok... ama gelenler kafa Allahtan srun yok, çok sıkıntı olmuyor, süre uzun tabi ama yapacak bişi yok...
diyete devam ediyorum 1 kg vermişim iyi haber bu...:lepi: 75im...
sğol canım...Şeniz

bence öncelikle bebek isteyen arkadaşlarımız için okuyalım elifim veya nevracığım için . Yasinde okuyabiliriz fetih süreside bana ikiside uyar ...........
Nazcım , Simoşcuğum ,tüm kıslar düşünmeniz yeter. İyi kalpli arkadaşlarım benim...olumunekankayizsmile
Bence bu ara takıma zaten çok uğranamıyor kalanlara da yük olur, ben de çok giremiyom..Şimdi takım az, benim için harekete geçmeyin yük olmasın kıslar, ben de girdiğim zaman toparlanınca sıradan herkese okuruz inşallah.. Allah kabul etsin ettiğiniz duaları herkes için...:Saruboceq:

hoşgeldin canım takımımıza ...a.s.
kızlar benim gribim fena halde devam ediyor kolumu kıpırdatacak halim yok.bu haftadan pek ümitli değilim.bugün ve perşembe inşallah güzel geçerde en azından gram olarak veririm sempatiksalakcinni
çok geçmiş olsun canım..inşallah topralanabilirsin kısa zamanda...Şeniz

nazcım bu arada ben kilomu da yazayım da sabah girebilir miyim bilemiyorum. 1 kg vermişim...75im...
:lepi:

tühh canım ya yakalanman kötü olmuş ama diğer geç kaldıklarından haberi olmadığı için bir kerelik insanlık hali geç kalabilir insan tabi..sıkma canını öyle düşünmemiştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…