- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar size bir şey sormak istiyorum
sayfaları gezerken 13. takımda bir yazı okudum 6. takımın yani bizim sürekli birinci olduğumuz yazıyordu bu güzel iyi haberde ben anlayamadım biz takımlar arası yarışmı yapıyoruzzzzz neye göre belirleniyor bu durum toplam kiloya göremi ay çok merak ettim biri beni bilgilendirirse sevinirim.....
burada şakkıdı
dün ve ondan önceki gün şirkette kavga ile geçtiğinden buralara bakamadım, önceki gün msn de fatmanurla konusuyordum daha dogrusu onun 4 aylık kızı var prensesimiz, o kamera açtı, o konuşuyor defne kucağında diye, bende yazıyorum öyle anlaşıyorduk, bir eleman geldi evrak bıraktı çıktı, yarım saat sonra-bizim kendini insan kaynakları müd. Zanneden ama aslında ne şirkette ne de özünde insan olamayan serkan efendi- telefon etti bana, gözdem siz televizyon izliyormuşsunuz diye, patrona söyleyecekmişte interneti kapatacakmış, delirdim-siz böyle dolduruşa gelerek ömrünüz boyunca bir yere varamazsınız, önce bana bir sorun bunu artı kim söyledi yüzleşeceğim ve sistemcileri çağırın geçmişe bakmasını bilir onlar, benim pc imde televizyon ve diziye dair birşey bulamazsanız istifa edecekmisiniz, varmı o yürek sizde, öyle havadan atmak kolay...
Dedim... Bana sende bilg. Mühendisisin sen onun yolunu bulmuşsundur diyor. Dedimki azıcık bir düşünün tartın hakkı hukuku gözetin, öyle her vakit namaza koşmakla olmuyor önce içinizi temizleyin, hee ben buarada hala kararlıyım, bu işi patrona taşıyın bakın neler oluyor dedim...
Ondan dün tatsızdım giremedim nete, işlerimde vardı onları hallettim
cuma günleri herkes kendi takımında sonuç bildiriyor canım
takım içinde hesaplama yapıldıktan sonra üstte verdiğim topiğe ekleniyor sonuçlar
bütün takımlar ekledikten sonra o hafta görevli olan takım haftanın 1,2,3.sünü belirleyip sonuç listelerini yayınlıyor yerimseniben
demek 1.liğimiz konuşuluyo takımlarda sengözlerimebaksanab
işyerine geç kaldım yine bugün ve tansaşa ekmek almak için girdim ne kötü tesadüftür ki patrona yakalandım. adam demiştir şimdi benle beraber işe geliyor diye ........
hay allah kötü olmuş açıklama yapsaydın hemen ya yanlış anlayıpta kendisini kurmaya zaman tanımadan
neyse artık olan oldu bundan sonra çok dikkat etmeliyim . Işe saatinde gelmeliyim artık . Eminimki beni takip altına alacaktır.
evet bundan sonra daha dikkatli ol gerçekten 10 dakika daha erken çıksan evden sanırım sorun olmaz...
evet canım 10 dk erken çıkacağım artık . önceden tam zamanında gelirdim işe . Ama kalkamıyorum artık sabahları nedense ....
Burada şakkıdı
Dün ve ondan önceki gün şirkette kavga ile geçtiğinden buralara bakamadım, önceki gün msn de fatmanurla konusuyordum daha dogrusu onun 4 aylık kızı var prensesimiz, o kamera açtı, o konuşuyor defne kucağında diye, bende yazıyorum öyle anlaşıyorduk, bir eleman geldi evrak bıraktı çıktı, yarım saat sonra-bizim kendini insan kaynakları müd. zanneden ama aslında ne şirkette ne de özünde insan olamayan serkan efendi- telefon etti bana, gözdem siz televizyon izliyormuşsunuz diye, patrona söyleyecekmişte interneti kapatacakmış, delirdim-siz böyle dolduruşa gelerek ömrünüz boyunca bir yere varamazsınız, önce bana bir sorun bunu artı kim söyledi yüzleşeceğim ve sistemcileri çağırın geçmişe bakmasını bilir onlar, benim pc imde televizyon ve diziye dair birşey bulamazsanız istifa edecekmisiniz, varmı o yürek sizde, öyle havadan atmak kolay...
dedim... Bana sende bilg. mühendisisin sen onun yolunu bulmuşsundur diyor. Dedimki azıcık bir düşünün tartın hakkı hukuku gözetin, öyle her vakit namaza koşmakla olmuyor önce içinizi temizleyin, hee ben buarada hala kararlıyım, bu işi patrona taşıyın bakın neler oluyor dedim...
Ondan dün tatsızdım giremedim nete, işlerimde vardı onları hallettim
nazcım sürekli işe zamanında gelen bir elemanın 1 gün geç gelmesinin çokta göze batacagını sanmıyorum.ama eminol bir müddet takibe alacaktır.yarından itibaren çok dikkat et ve sabahları tansaştan alışveriş yapmaaa sempatiksalakcinni
normalde çok nadir giderim tansaşa . işyerinde ekmeğim kalmamıştı ve kendime ayranla yoğurt almaya girdim . bir baktım bizim patron pastane bölümünde poğça alıyor kendine . ben görmedim bile kendilerini o gördü eşimle beni günaydın nasılsınız diyede sordu ....:kedi:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
ezogelin çorbasının içinde prinç oluyor ve prinç montide yasak ki çorbanın içine kesin unda koymuşlardır canım . dün kuru yediysen bugünde yiyebilirsin bir sakıncası olmaz .--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bu günkü menümü yazıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum şekerler :
Kahvaltı :
2 dilim tam buğday ekmek
bir domates bir salata bir dilim ligt peynir
ve sadece bir kupa şekersiz çay...
Öğlende :
yarım kase ezogelin çorba ve büyük bir kase dolusu yoğurt
kızlar bu gün öğle yemeğinde sebzeli kebap vardı tam bana göre sebze işte dedim ammavelakin yemek bir geldiki içinde patates havuç kuyruk yağı ne ararsanız var patates yasak havuç yasak yağıda görünce midem kalktı yoksa çorba içmeye niyetim yoktu ama aç kalıcaktım yarım kase ezogelin çorbasından bir şey olmaz sanırım....
Akşam ise:
Kuru fasulye yağsız bol limonlu salata ve ayran...
Not: Dün öğle yemeğimde kuru yemiştim bu gün akşam yemeğimde yiyeceğim bir sakıncası varmı?
Eğer var ise beni uyarın akşamki menüyü değiştireyim kızlar....
Şu Saate kadar ise 1.5 lt. su tükettim akşama kadar 2.5 olur diye hesaplıyorum.
Birde 2 fincan yeşil çay...
ezogelin çorbasının içinde prinç oluyor ve prinç montide yasak ki çorbanın içine kesin unda koymuşlardır canım . dün kuru yediysen bugünde yiyebilirsin bir sakıncası olmaz .
normalde çok nadir giderim tansaşa . işyerinde ekmeğim kalmamıştı ve kendime ayranla yoğurt almaya girdim . bir baktım bizim patron pastane bölümünde poğça alıyor kendine . ben görmedim bile kendilerini o gördü eşimle beni günaydın nasılsınız diyede sordu ....:kedi:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
hazır çorbaların içinde un olduğu için hazır çorbalar doğal olarak yasaklar grubuna giriyor . Ilk aşamada bulgur pilavı yemesen daha iyi olur canım .
canım evet valla hala pek havamda değilim herhalde mevsim değişikliği bunalımı ama ne etcen işte...Günaydın kızlarcığım, nevroşum haklısın insanın tadı yokken misafir falan istemiyor, hemde 2 hafta kalacaklarmış akannehir allahım yardım etsin canım CADIARZU özletme ama kendini boshayallersmile
valla öyle oldu abenim hiç havam yok... ama gelenler kafa Allahtan srun yok, çok sıkıntı olmuyor, süre uzun tabi ama yapacak bişi yok...Şeniz
KOLAYGELSİN NEVRACIM ....
talilden sonra toparlanamadın bir türlü, iyisindir inşallah ...
okadar uzun yatılı misafirde zor canım allah kolaylık versin ...umarım misafirler kafa dengidir .
Nazcım , Simoşcuğum ,tüm kıslar düşünmeniz yeter. İyi kalpli arkadaşlarım benim...olumunekankayizsmilebence öncelikle bebek isteyen arkadaşlarımız için okuyalım elifim veya nevracığım için . Yasinde okuyabiliriz fetih süreside bana ikiside uyar ...........
hoşgeldin canım takımımıza ...a.s.geldim bileeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni takipteyim siziiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
renkliyim ben rengarengim sertab yeni şarkısını benden aldı zaten
kaşım kara gözüm kara oldum renga rengarenk lülülülülülü
çok geçmiş olsun canım..inşallah topralanabilirsin kısa zamanda...Şenizkızlar benim gribim fena halde devam ediyor kolumu kıpırdatacak halim yok.bu haftadan pek ümitli değilim.bugün ve perşembe inşallah güzel geçerde en azından gram olarak veririm sempatiksalakcinni
işyerine geç kaldım yine bugün ve tansaşa ekmek almak için girdim ne kötü tesadüftür ki patrona yakalandım. adam demiştir şimdi benle beraber işe geliyor diye ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?