hımmm..bunları öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim..ozaman sucuk yasak değil dimi?ve sucuk ile yumurta yiyebiliyor muyuz?
tühh canım ya yakalanman kötü olmuş ama diğer geç kaldıklarından haberi olmadığı için bir kerelik insanlık hali geç kalabilir insan tabi..sıkma canını öyle düşünmemiştir bence
hımmm..bunları öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim..ozaman sucuk yasak değil dimi?ve sucuk ile yumurta yiyebiliyor muyuz?
hoşgeldin canım takımımıza ...a.s.
sucuklu yumurta yenebiliyor. ama aeben ablam 1. aşamada çokta uygun bulmuyor canım . ama sık olmamak kaydıyla yanında bol yeşillikle bir sıkıntı olmaz sanırım .
merhabalar arkadaşlar.
bugün ancak toparlanabildim.
grip dinlenmeden geçmiyor,bilirsiniz.
ama sizi takip etmektende geri kalmadım.kaydirigubbakcemile3
1kaç gün daha dinleneyim,bomba gibi sahalara döncem inşallah.
bu arada notlarımı aldım.metabolizma hızlandırıcı çay ve ayran detoxu ilk icraatlarım olcek.
opuyorumnanaktan
selam kıslar!!! tam 1 saat spor yaptım, işe geldim, az sona yumurtalı salatamı yiyeceğim ayranla...
Bu arada dayanamadım tartıldım, 74 geldim ay bir sevindim bir sevindim:) Neyse yarın sabah bildirim yapıcam:)
Bi de bu kilo çizelgesi yapmamız şart mı?
HOŞGELDİN CANIM . KİLO ÇİZELGESİ YAPMAMIZ ŞART DEĞİL CANIM . ÇİZELGEDEN TAKİP ETMESİ GÜZEL OLUYOR BENİM İÇİN VERMEM GEREKEN KİLOYU HERGÜN GÖRMÜŞ OLUYORUM . AYRICA SPORUN İÇİNDE KOCAMAN alkisalkisalkis
Teşekkür ederim canım bu yazılarınız beni çok motive etti. 2 haftadır bu rejimi yapmaya çalışıyorum, ve diyebilirim ki hiç zorlanmadım, taşınma işim bitsin, daha sıkı sarılıcam rejime ve spora, sonra yeni eczaneye 6lı rakamlarda başlıcam inşallah:hooray:
inşallah canım . yeni eczane yeni bir hayat zayıf ve çıtır bir hatun . seni bu hafta listeye yazarız canım ondan sonra birbirimizi daha çok motive edeceğiz inşallah .
ben de sabah 50 dk pilates yaptım ve 30 dk tempolu yürüdüm..uzun zamandır pilates yapmak istiyordum ama çarşıya çıktım aniden bir yağmur yağmaya başladı ıslandıminşallah hasta olmam:Saruboceq:
sağol canım valla ben de çok özledim nazcığım bi düzene oturamadım ...hoşgeldin nevracığım özledik seni canım . misafirlerin gitsede bir an önce gelsen aramıza
canım çok geçmiş olsun..olumunekankayizsmilemerhabalar arkadaşlar.
bugün ancak toparlanabildim.
grip dinlenmeden geçmiyor,bilirsiniz.
ama sizi takip etmektende geri kalmadım.kaydirigubbakcemile3
1kaç gün daha dinleneyim,bomba gibi sahalara döncem inşallah.
bu arada notlarımı aldım.metabolizma hızlandırıcı çay ve ayran detoxu ilk icraatlarım olcek.
opuyorumnanaktan
tebrikler canım...:lepi:selam kıslar!!! tam 1 saat spor yaptım, işe geldim, az sona yumurtalı salatamı yiyeceğim ayranla...
Bu arada dayanamadım tartıldım, 74 geldim ay bir sevindim bir sevindim:) Neyse yarın sabah bildirim yapıcam:)
Bi de bu kilo çizelgesi yapmamız şart mı?
adam dediğine diyeceğine pişman olmuştur eminim ki kaydirigubbakcemile3 gözdem senden öğreneceğim çok şey var gerçekten olumunekankayizsmile
nevkuşum kuzum hastalıgım derken .delikafaduldenALLAHIM :Saruboceq: İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sağol canım valla ben de çok özledim nazcığım bi düzene oturamadım ...
hastalığım da gecikti,havalar da nane... ayy bu ruh halini biran önce toplamam lazım..sizlerle daha kolay oluyo hayat nazcığım..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?