Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hımmm..bunları öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim..ozaman sucuk yasak değil dimi?ve sucuk ile yumurta yiyebiliyor muyuz?

sucuklu yumurta yenebiliyor. ama aeben ablam 1. aşamada çokta uygun bulmuyor canım . ama sık olmamak kaydıyla yanında bol yeşillikle bir sıkıntı olmaz sanırım .

tühh canım ya yakalanman kötü olmuş ama diğer geç kaldıklarından haberi olmadığı için bir kerelik insanlık hali geç kalabilir insan tabi..sıkma canını öyle düşünmemiştir bence

sağlık olsun artık yapacak bişey yok . öğlen arası yapmıyoruz fulll çalışıyoruz ona saysın . öğlen aramızda 10 dk yemek yemekten ibaret

hoşgeldin nevracığım özledik seni canım . misafirlerin gitsede bir an önce gelsen aramıza

hımmm..bunları öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim..ozaman sucuk yasak değil dimi?ve sucuk ile yumurta yiyebiliyor muyuz?

kıısss sen dünde sormuştun demii sucuk salam neyin

canın çok isiyor heralde yada yiyorsun habire

hoşgeldin canım takımımıza ...a.s.

hoş gördüm cicim hoş gördümmm gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

merhabalar arkadaşlar.
bugün ancak toparlanabildim.
grip dinlenmeden geçmiyor,bilirsiniz.
ama sizi takip etmektende geri kalmadım.kaydirigubbakcemile3
1kaç gün daha dinleneyim,bomba gibi sahalara döncem inşallah.
bu arada notlarımı aldım.metabolizma hızlandırıcı çay ve ayran detoxu ilk icraatlarım olcek.
opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablam . geçmiş olsun iğleşte dön aramıza takımda da boş yerimiz var . yazarız senide listeye

selam kıslar!!! tam 1 saat spor yaptım, işe geldim, az sona yumurtalı salatamı yiyeceğim ayranla...
Bu arada dayanamadım tartıldım, 74 geldim ay bir sevindim bir sevindim:) Neyse yarın sabah bildirim yapıcam:)
Bi de bu kilo çizelgesi yapmamız şart mı?

HOŞGELDİN CANIM . KİLO ÇİZELGESİ YAPMAMIZ ŞART DEĞİL CANIM . ÇİZELGEDEN TAKİP ETMESİ GÜZEL OLUYOR BENİM İÇİN VERMEM GEREKEN KİLOYU HERGÜN GÖRMÜŞ OLUYORUM . AYRICA SPORUN İÇİNDE KOCAMAN alkisalkisalkis

Teşekkür ederim canım bu yazılarınız beni çok motive etti. 2 haftadır bu rejimi yapmaya çalışıyorum, ve diyebilirim ki hiç zorlanmadım, taşınma işim bitsin, daha sıkı sarılıcam rejime ve spora, sonra yeni eczaneye 6lı rakamlarda başlıcam inşallah:hooray:

inşallah canım . yeni eczane yeni bir hayat zayıf ve çıtır bir hatun . seni bu hafta listeye yazarız canım ondan sonra birbirimizi daha çok motive edeceğiz inşallah .

ben de sabah 50 dk pilates yaptım ve 30 dk tempolu yürüdüm..uzun zamandır pilates yapmak istiyordum ama çarşıya çıktım aniden bir yağmur yağmaya başladı ıslandım inşallah hasta olmam:Saruboceq:

hoşgeldin nevracığım özledik seni canım . misafirlerin gitsede bir an önce gelsen aramıza
sağol canım valla ben de çok özledim nazcığım bi düzene oturamadım ...
hastalığım da gecikti,havalar da nane... ayy bu ruh halini biran önce toplamam lazım..sizlerle daha kolay oluyo hayat nazcığım..Şeniz

canım çok geçmiş olsun..olumunekankayizsmile
tariflerini merakla bekliyorum...

tebrikler canım...:lepi:

adam dediğine diyeceğine pişman olmuştur eminim ki kaydirigubbakcemile3 gözdem senden öğreneceğim çok şey var gerçekten olumunekankayizsmile

Hemen derslere başlayalım sempatiksalakcinni yarın interneti kesmiş olsunlar sen gör ozaman curcunayı delikafadulden ya keserlerseeeee gündüz konusamayız yaaa anca aksamları nette olurum ozamanda siz olmuyorsunuzzzzz:bbo::sinifsinif: offf şu şirket kapansada kurtulsaam kötükedihüso

iyi akşamlar kıslar .
bügün temizilk derken akşamamı ettim ...

nevkuşum kuzum hastalıgım derken .delikafaduldenALLAHIM :Saruboceq: İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada hoşgeldin safinazcığım, şu sıralarda işler biraz yoğun yoksa sürekli takımda olurum bende, takımın en kuduruğu benim galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
Aramııızaaaa hoşgeldin tekrardaaaaaaaaaaaan Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…