- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
sengözlerimebaksanab BİZ ÖYLE BİR TAKIMIZ İŞTE..alkisalkisalkisolumunekankayizsmilekızlar size bir şey sormak istiyorum
sayfaları gezerken 13. takımda bir yazı okudum 6. takımın yani bizim sürekli birinci olduğumuz yazıyordu bu güzel iyi haberde ben anlayamadım biz takımlar arası yarışmı yapıyoruzzzzz neye göre belirleniyor bu durum toplam kiloya göremi ay çok merak ettim biri beni bilgilendirirse sevinirim.....
kırmızılar olmamış güzelim ....29.09.2010 da yediklerim
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
1 saat sonra kahvaltı
5-6 küçük parça sucuk
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
1 kase mercimek çorbası ;(patates ve havuç yok Nazlıcığım :)
2 yumurtayı doğradım üzerine yoğurt döktüm ve biraz tuz ve pul biber ekleyip yedim
mercimekle yumurta bereber yenmezzzz.
ara
1 erik
akşam
1 kase hazır domates çorbası (bundan emin değilim yanlışsa belirtin arkadaşlar lütfen)
3 kaşık bulgur pilavı teflon tencerede yağsız pişirdim :)
1 kase yoğurt
2 kaşık bezelye yemeği
3 bardak yeşil çay,3 lt su
geride kalmış mesajın görmemişim :kedi:aeben ablacığım sana çok teşekkür ederim ama ben montiyi tam bilemiyorum gün içinde bir öğün karbonhidrat yediysem diğer öğünde protein ağırlıklı mı besleneceğim?
Şenizseni yanlış anlamak asla ama asla olmayacak bişiy.benim için gerçekten çok önemli ve özel birisin aeben abla.haklısın hemde sonuna kadar.kendime gelme zamanım geldide geçti bile.bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.inşallah hepimiz saglıcakla hedefimize ulaşırız.sözlerini beynime kazıdım ablacım.inşallah herşeyi bi hale yola koyacagım olumunekankayizsmile
münkün oldugunca çiginide yeme güzelim ...hele pişmişi yasak zaten .Merhaba kislaaaar, acaba montide havuc yasak mi ben bu ara cok tuketiyorum da...
Yarın doğumgünüm benim şakkıdı
sengözlerimebaksanab BİZ ÖYLE BİR TAKIMIZ İŞTE..alkisalkisalkisolumunekankayizsmile
kırmızılar olmamış güzelim ....
akşamada bukadar yüklenmemek lazım .....
geride kalmış mesajın görmemişim :kedi:
böyle bir şart yok güzelim ...ama dengeli beslenmek açısından uygun ...
montide yaptıgımız şu sabah karbonhidrat agırlıklı besleniyoruz diger ögünlerdede sebze ve protein bazanda iyi karbonhidratlardan olan baklagiller yiyoruz . bunları dönüşümlü uygulayabilirsen daha yararlı ama illa bugün şunu yiyeceksin diye şart yok ...
çok teşekkürler ablacığım daha dikkatli olmam gerek
gözdm bu akşami kilon + çıkması normal....inşallah sabah girebilirsinde kilonu ögreniriz ...olumunekankayizsmileBu arada bu akşam işten çıkarken sistemciler gelmişti belki interneti kesmişlerdir, az önce tartıldım 91.2 yim:bbo:
Hasbinallah venimelvekil ya yemin ederim gram kaçamağım yok ya, sporumuda aksatmadım, metabolizmammı durdu acaba
menün güzel olmuş fıstık ..bugünkü menüm
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
ton balığı
marul salatası
ara
1 elma
1 papatya çayı
akşam
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
spor: 50 dk pilates,30-40 dk tempolu yürüyüş
iyi yolculuklar azaracım .....sanada hayırlı cumalar ...günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
kk da bakım var girmek ne mümkün girmişken de yazayım istedim
öncelikle simoşum d.gününü burdan da kutlayım nice seneler a.s.
öğlen urfa yolcusuyum
saat 11 e kadar bildiirm işim bitmiş olur inşallah oldu ki olmazsa kk yine bakıma girerse bn listenn en son halini eklerim takımıma size zahmet paylaşıma ekleyin
teşekkür ederim a.s.
iyi yolculuklar azaracım .....sanada hayırlı cumalar ...
kıslar elinden geleni yaparlar gözün arkada kalmasın ....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?