Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sengözlerimebaksanab BİZ ÖYLE BİR TAKIMIZ İŞTE..alkisalkisalkisolumunekankayizsmile
kırmızılar olmamış güzelim ....
akşamada bukadar yüklenmemek lazım .....

aeben ablacığım sana çok teşekkür ederim ama ben montiyi tam bilemiyorum gün içinde bir öğün karbonhidrat yediysem diğer öğünde protein ağırlıklı mı besleneceğim?
geride kalmış mesajın görmemişim :kedi:
böyle bir şart yok güzelim ...ama dengeli beslenmek açısından uygun ...
montide yaptıgımız şu sabah karbonhidrat agırlıklı besleniyoruz diger ögünlerdede sebze ve protein bazanda iyi karbonhidratlardan olan baklagiller yiyoruz . bunları dönüşümlü uygulayabilirsen daha yararlı ama illa bugün şunu yiyeceksin diye şart yok ...
Şeniz
Merhaba kislaaaar, acaba montide havuc yasak mi ben bu ara cok tuketiyorum da...
münkün oldugunca çiginide yeme güzelim ...hele pişmişi yasak zaten .

Bu arada bu akşam işten çıkarken sistemciler gelmişti belki interneti kesmişlerdir, az önce tartıldım 91.2 yim:bbo:
Hasbinallah venimelvekil ya yemin ederim gram kaçamağım yok ya, sporumuda aksatmadım, metabolizmammı durdu acaba

bugünkü menüm
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
ton balığı
marul salatası
ara
1 elma
1 papatya çayı
akşam
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
spor: 50 dk pilates,30-40 dk tempolu yürüyüş

sengözlerimebaksanab BİZ ÖYLE BİR TAKIMIZ İŞTE..alkisalkisalkisolumunekankayizsmile

kırmızılar olmamış güzelim ....
akşamada bukadar yüklenmemek lazım .....

tamam ablacığım bundan sonra akşam için daha dikkatli olacağım..
ayrıca bizim takımımız birincilikleri ile ünlü demek CADIARZU ben takıma girmeden hiç bir bilgi bilmiyordum..diğer takımların yazdıklarını da hiç okumamıştım...rastgele girdim yazılanları okuyunca çok sıcak buldum..veeee iyi ki bu takımdayım olumunekankayizsmile:Saruboceq: hepinize sonsuz teşekkür ederim

günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
kk da bakım var girmek ne mümkün girmişken de yazayım istedim
öncelikle simoşum d.gününü burdan da kutlayım nice seneler a.s.
öğlen urfa yolcusuyum
saat 11 e kadar bildiirm işim bitmiş olur inşallah oldu ki olmazsa kk yine bakıma girerse bn listenn en son halini eklerim takımıma size zahmet paylaşıma ekleyin
teşekkür ederim a.s.

nice yıllara gözden saglık ve mutlulukla .
umarım bu yaşında hak ettigin tüm güzeliklere kavuşursun .::))

gözdm bu akşami kilon + çıkması normal....inşallah sabah girebilirsinde kilonu ögreniriz ...olumunekankayizsmile

menün güzel olmuş fıstık ..
akşama salata ekleseydin daha güzel olurdu ama .olumunekankayizsmile
sporun içinde ayrıca kutlarım ...hihoyyyt

iyi yolculuklar azaracım .....sanada hayırlı cumalar ...
kıslar elinden geleni yaparlar gözün arkada kalmasın ....opuyorumnanaktan

nazlım gelmemiş hayret o herkesden önce gelirdi ...
nette.kk.da sorunmu vardı ??

Son düzenleme:

günaydın fıstıklar ,hayırlı cumalar

evet ablam biraz öncesine kadar girilmiyodu kk'ya

2 gün önce kilom 72,5tu bu sabah 74,2 akannehir

adet olcam ondan heralde?

gözdem canım benim Rabbim kalbinden geçen tüm dileklerini hayırlısıyla kabul etsin inşallah.yeni yaşın sana beraberinde tümmmm güzellikleri getirmesini diliyorummmm a.s. :içelim: olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…