Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elifçim eger hiç kaçamak yapmadıysan bu fazlalıgın regliden dolayıdır diye düşünüyorum bende.nasıl gidiyor bu arada akşam eve döndüğünde kendini pc den kurtarma cabaları sengözlerimebaksanab

ayyy o bebege bayılıyorum ben yaaa Rabbim inşallah elifçim sanada tüm bebek isteyenlerede öyle saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat versin :Saruboceq:

elifçim eger hiç kaçamak yapmadıysan bu fazlalıgın regliden dolayıdır diye düşünüyorum bende.nasıl gidiyor bu arada akşam eve döndüğünde kendini pc den kurtarma cabaları sengözlerimebaksanab

yavaş yavaş inşallah kaydirigubbakcemile3

ayyy o bebege bayılıyorum ben yaaa Rabbim inşallah elifçim sanada tüm bebek isteyenlerede öyle saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat versin :Saruboceq:

amin inşallah :CüvCüv:

bende hemen bildireyim kilomu bugün çok şükür yeniden 6 lı rakamları gördüm.kilom 69.700 sositososito

70.100 / 69.700 / 0.40 / %0.60

inşallah dogrudur hesaplama :hulya:

günaydın fıstıklar ,hayırlı cumalar

evet ablam biraz öncesine kadar girilmiyodu kk'ya

2 gün önce kilom 72,5tu bu sabah 74,2 akannehir

adet olcam ondan heralde?
seninde mübarek olsun elifim ...Şeniz

cadı iki kio şişilirmi len ...
sen menü verme bakalım nereye kadar böyle devam edeceksin ? artık tam sopalıksın elifff.:mymeka::mymeka:
kendin için yapmıyorsan cadıııı :ecrin_bebek: bunun için yap ...alsanaalsanasmile
otobüs biletini aldım geliyom len izmire ...bilmiyorumkismile
amin ,amin .
bende hemen bildireyim kilomu bugün çok şükür yeniden 6 lı rakamları gördüm.kilom 69.700 sositososito

çok sevindin narin devami gelirinşallah bu hafta sonu dikkatli ol vede artık 7 li rakamlara çıkma canım arkadaşım ...

Son düzenleme:
kızlar bugün canım çok sıkkın . tartıdaki rakamda moralimi bozdu . ama bu tamamen benden kaynaklanıyor. montiye takrardan bir türlü adapte olamadım ......

inşallah aeben abla yaa ögggg geldi artık 70 lerden.3 gün bayram tatili neler etti bana:mymeka:.yok anacım bir daha kolaylıkla bukadar salmam.toparlanmam 3 haftamı buldu halada çizelgedeki kiloma inemedim.bu arada sen ne ettin abla kilo durumun ne alemde sengözlerimebaksanab attın mı tatil fazlalıklarını

Günaydııınnnn yol arkadaşlarımmmmmmmm
hepinize hayırlı cumalar diliyorummmm vede dualarınızın dileklerinizin gerçekleşmesini umuyorum .....

Hoşbulduk aybalaaammmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

woowwww bizim sülaleninde en azgını benimmm hadi gel kaynaşalım hoplaşalım beraber azıp kuduralımmm kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile :sm_cool: :sm_cool:

sengözlerimebaksanab BİZ ÖYLE BİR TAKIMIZ İŞTE..alkisalkisalkisolumunekankayizsmile.....

Bunun farkındayım vede takipteyimmm sositososito
o yüzden bende burdayım yaaaa yerimseniben

Yarın doğumgünüm benim şakkıdı

Allaaahhımmm ne kadan mikemmel ne kadan özel bir günnnnn
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee emiiiiiii kudurukk cadıııııı Şeniz

olabilüüüüü ivet metobolizmayı harekete geçirecek bişiler yapmak gerek kanımca :2:

nazlım gelmemiş hayret o herkesden önce gelirdi ...
nette.kk.da sorunmu vardı ??

evet kk da sorun vardı sabahtan beri giremedim bende yohhsaamm 7.30 da burdayım turkbayragi

herkese günaydın cumanız mübarek olsun fıstıklar opuyorumnanaktan

Sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrrrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bugün canım çok sıkkın . tartıdaki rakamda moralimi bozdu . ama bu tamamen benden kaynaklanıyor. montiye takrardan bir türlü adapte olamadım ......

sıkma canını tatlım yaaa bu günden itibaren daha dikkatli olursun halledersin
hepiniz uzman olmuşsunuz burda sonuçtaaa :hulya:

menün güzel olmuş fıstık ..
akşama salata ekleseydin daha güzel olurdu ama .olumunekankayizsmile
sporun içinde ayrıca kutlarım ...hihoyyyt

ayyy bundan sonra salata da eklerim çoook teşekkürler ablacığım..pilatesi uzun süredir yapmıyordum kendimi çok huzurlu hissettim yapıncakaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan

tekrar 6lı rakamları görmen mükemmel oldu...çooook sevindim çok hoş bir duygu ben de 5li rakamları görmeyi okadar çoook istiyorum ki.. tebrik ederim canımalkisalkisalkis

tekrar 6lı rakamları görmen mükemmel oldu...çooook sevindim çok hoş bir duygu ben de 5li rakamları görmeyi okadar çoook istiyorum ki.. tebrik ederim canımalkisalkisalkis

canım evet çok mutlu oldum inşallah sende 5lileri görürsün bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin inşallah her haftan böyle olur olumunekankayizsmile

aeben abla sordugum sorunun cevabını montide aldım başlamış gitmeye fazlalıklar ne güzel

canım bozma moralini nolur sen çok azimlisin evet bünyen zorlu ama sabırlısın arada böyle kötü sonuçlarla sarsılsak da yıkılmadan amacımız için yola devam edip, kazanan biz olacağız bitanemolumunekankayizsmile:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…