elifçim eger hiç kaçamak yapmadıysan bu fazlalıgın regliden dolayıdır diye düşünüyorum bende.nasıl gidiyor bu arada akşam eve döndüğünde kendini pc den kurtarma cabaları sengözlerimebaksanab
ayyy o bebege bayılıyorum ben yaaa Rabbim inşallah elifçim sanada tüm bebek isteyenlerede öyle saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat versin :Saruboceq:
Günaydınlar kızlar . Benim kilom 58,8 malesef
bende hemen bildireyim kilomu bugün çok şükür yeniden 6 lı rakamları gördüm.kilom 69.700 sositososito
70.100 / 69.700 / 0.40 / %0.60
inşallah dogrudur hesaplama :hulya:
seninde mübarek olsun elifim ...Şeniz
günaydın fıstıklar ,hayırlı cumalar
evet ablam biraz öncesine kadar girilmiyodu kk'ya
2 gün önce kilom 72,5tu bu sabah 74,2 akannehir
adet olcam ondan heralde?
amin ,amin .ayyy o bebege bayılıyorum ben yaaa Rabbim inşallah elifçim sanada tüm bebek isteyenlerede öyle saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat versin :Saruboceq:
çok sevindin narin devami gelirinşallah bu hafta sonu dikkatli ol vede artık 7 li rakamlara çıkma canım arkadaşım ...bende hemen bildireyim kilomu bugün çok şükür yeniden 6 lı rakamları gördüm.kilom 69.700 sositososito
Bu arada hoşgeldin safinazcığım, şu sıralarda işler biraz yoğun yoksa sürekli takımda olurum bende, takımın en kuduruğu benim galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
Aramııızaaaa hoşgeldin tekrardaaaaaaaaaaaan Şeniz
sengözlerimebaksanab BİZ ÖYLE BİR TAKIMIZ İŞTE..alkisalkisalkisolumunekankayizsmile.....
Yarın doğumgünüm benim şakkıdı
Bu arada bu akşam işten çıkarken sistemciler gelmişti belki interneti kesmişlerdir, az önce tartıldım 91.2 yim:bbo:
Hasbinallah venimelvekil ya yemin ederim gram kaçamağım yok ya, sporumuda aksatmadım, metabolizmammı durdu acaba
nazlım gelmemiş hayret o herkesden önce gelirdi ...
nette.kk.da sorunmu vardı ??
herkese günaydın cumanız mübarek olsun fıstıklar opuyorumnanaktan
ayyy o bebege bayılıyorum ben yaaa Rabbim inşallah elifçim sanada tüm bebek isteyenlerede öyle saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat versin :Saruboceq:
kızlar bugün canım çok sıkkın . tartıdaki rakamda moralimi bozdu . ama bu tamamen benden kaynaklanıyor. montiye takrardan bir türlü adapte olamadım ......
menün güzel olmuş fıstık ..
akşama salata ekleseydin daha güzel olurdu ama .olumunekankayizsmile
sporun içinde ayrıca kutlarım ...hihoyyyt
Günaydınlar kızlar . Benim kilom 58,8 malesef
bende hemen bildireyim kilomu bugün çok şükür yeniden 6 lı rakamları gördüm.kilom 69.700 sositososito
tekrar 6lı rakamları görmen mükemmel oldu...çooook sevindim çok hoş bir duygu ben de 5li rakamları görmeyi okadar çoook istiyorum ki.. tebrik ederim canımalkisalkisalkis
kızlar bugün canım çok sıkkın . tartıdaki rakamda moralimi bozdu . ama bu tamamen benden kaynaklanıyor. montiye takrardan bir türlü adapte olamadım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?