canım evet çok mutlu oldum inşallah sende 5lileri görürsün bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin inşallah her haftan böyle olur olumunekankayizsmile
bugün 100gr daha gitmiş .....opuyorumnanaktangünaydın kızlar
benim kilom 61.7
62.8/61.7/1.1/%1.75
BURAYaDA YAZDIM NARİNCİM AMA SİTE ErROR VERİNCE GİTMEDİ...aeben abla sordugum sorunun cevabını montide aldımbaşlamış gitmeye fazlalıklar ne güzel
kızlar safinaz arkadaşımız ve ak81 arkadaşımızı listeye alacağım ne dersiniz onaylarınızı bekliyorum . ak 81 arkadaşımız hala gelmedi ama inşallah saat 11 : 30 a kadar gelmiş olur .....
bence olumunekankayizsmile
kızlar safinaz arkadaşımız ve ak81 arkadaşımızı listeye alacağım ne dersiniz onaylarınızı bekliyorum . ak 81 arkadaşımız hala gelmedi ama inşallah saat 11 : 30 a kadar gelmiş olur .....
bence dee..hele safinaz arkadaşımız çok aktifkaydirigubbakcemile2
vereliniortak ben olur derim canım
Merhaba kızlar. Hayırlı cumalar. Ben yine son dakikalarda geldim. :kedi:
64.2 \ 63.1 \ 1.1 \ 1.71 kaydirigubbakcemile5
Biriken listelerimi de bir ara girip vereceğim. Şimdi yavrumun yemek saati geldi yine. yerimseniben
Oylamalar için de ne diyebilirim ki. Doğru düzgün giremediğimden yeni gelen arkadaşları tanıma fırsatım olamadı. Çoğunluğun kararına uymaktır bana düşen. Oylar ne yöneyse benden de o yöne. öpüyorum hepinizi. Şeniz
eline saglık nazlım ...** 6.TAKIM 175.ETAP **
Naz ( 57,9 / 58,8 / -0,9 / -1,55 % )
kirazz_z ( 72,7 / 72,7 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 64,2 / 63,1 / 1,1 / 1,71 % )
nevra73 ( 76,0 / 75,0 / 1,0 / 1,32 % )
blackandwhite ( 62,8 / 61,7 / 1,1 / 1,75 % )
daphnelsLife ( 68,1 / 68,1 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 91,5 / 91,2 / 0,3 / 0,33 % )
melek ( 73,3 / 74,2 / -0,9 / -1,23 % )
narin nazenin ( 70,1 69,7 / 0,4 / 0,57 % )
safinaz84 ( 67,0 / 65,7 / 1,3 / 1,94 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO (703,6 / 700,2 / 3,4 / 0,48 % )
evet kızlar listemiz rica etsem kontrol edebilirmisiniz .
Merhaba kızlar. Hayırlı cumalar. Ben yine son dakikalarda geldim. :kedi:
64.2 \ 63.1 \ 1.1 \ 1.71 kaydirigubbakcemile5
Biriken listelerimi de bir ara girip vereceğim. Şimdi yavrumun yemek saati geldi yine. yerimseniben
Oylamalar için de ne diyebilirim ki. Doğru düzgün giremediğimden yeni gelen arkadaşları tanıma fırsatım olamadı. Çoğunluğun kararına uymaktır bana düşen. Oylar ne yöneyse benden de o yöne. öpüyorum hepinizi. Şeniz
yaaaa...ne güzel inşalah basküldeki rakam sana bir hediye niteliğinde olur tatlım..şimdiden doğum gününü kutlamak isterim..sevdiklerinle birlikte mutlu nice yıllara inşallaha.s.
günaydın kardeş takım a.s.
hayırlı cumalar
kk da bakım var girmek ne mümkün girmişken de yazayım istedim
öncelikle simoşum d.gününü burdan da kutlayım nice seneler a.s.
öğlen urfa yolcusuyum
saat 11 e kadar bildiirm işim bitmiş olur inşallah oldu ki olmazsa kk yine bakıma girerse bn listenn en son halini eklerim takımıma size zahmet paylaşıma ekleyin
teşekkür ederim a.s.
nice yıllara gözden saglık ve mutlulukla .
umarım bu yaşında hak ettigin tüm güzeliklere kavuşursun .::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?