Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım evet çok mutlu oldum inşallah sende 5lileri görürsün bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin inşallah her haftan böyle olur olumunekankayizsmile

ayy inşallah canım da bu haftaki kilo vermem tam olmasa da montiye geçmem dolayısı ile yeme şeklimin değişmesinden kaynaklı..ki reglim de bugün yarın olacak

günaydın kızlar
benim kilom 61.7
62.8/61.7/1.1/%1.75
bugün 100gr daha gitmiş .....opuyorumnanaktan

aeben abla sordugum sorunun cevabını montide aldım başlamış gitmeye fazlalıklar ne güzel
BURAYaDA YAZDIM NARİNCİM AMA SİTE ErROR VERİNCE GİTMEDİ...
tam olarak başlaymamıştım hep bişiler çıkıyordu .. ama anladım sonu gelmiyor daha fazla beklemeninde bir anlamı yok ....
tekrar 1.aşamadayım hadi bana hayırlı olsun artık kaçamak yok ..kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar safinaz arkadaşımız ve ak81 arkadaşımızı listeye alacağım ne dersiniz onaylarınızı bekliyorum . ak 81 arkadaşımız hala gelmedi ama inşallah saat 11 : 30 a kadar gelmiş olur .....

kızlar safinaz arkadaşımız ve ak81 arkadaşımızı listeye alacağım ne dersiniz onaylarınızı bekliyorum . ak 81 arkadaşımız hala gelmedi ama inşallah saat 11 : 30 a kadar gelmiş olur .....

bence olumunekankayizsmile

bence dee..hele safinaz arkadaşımız çok aktifkaydirigubbakcemile2

vereliniortak ben olur derim canım

Merhaba kızlar. Hayırlı cumalar. Ben yine son dakikalarda geldim. :kedi:

64.2 \ 63.1 \ 1.1 \ 1.71 kaydirigubbakcemile5

Biriken listelerimi de bir ara girip vereceğim. Şimdi yavrumun yemek saati geldi yine. yerimseniben

Oylamalar için de ne diyebilirim ki. Doğru düzgün giremediğimden yeni gelen arkadaşları tanıma fırsatım olamadı. Çoğunluğun kararına uymaktır bana düşen. Oylar ne yöneyse benden de o yöne. öpüyorum hepinizi. Şeniz

tebrik ederim nazocuğum yine çok güzel kilo vermişsin canım ..............

listeye safinazı yazıyorum ak81 arkadaşımız 11:30 geçtiği halde gelmedi hala . tuğbada gelmedi hala kilo bildirmeye bu hafta nerdeyse takıma hiç uğramadı . onuda sabit yazıyorum haftayada paylaşımda bulunmaz ve kilo bildirimi yapmazsa geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım .

** 6.TAKIM 175.ETAP **

Naz ( 57,9 / 58,8 / -0,9 / -1,55 % )
kirazz_z ( 72,7 / 72,7 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 64,2 / 63,1 / 1,1 / 1,71 % )
nevra73 ( 76,0 / 75,0 / 1,0 / 1,32 % )
blackandwhite ( 62,8 / 61,7 / 1,1 / 1,75 % )
daphnelsLife ( 68,1 / 68,1 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 91,5 / 91,2 / 0,3 / 0,33 % )
melek ( 73,3 / 74,2 / -0,9 / -1,23 % )
narin nazenin ( 70,1 69,7 / 0,4 / 0,57 % )
safinaz84 ( 67,0 / 65,7 / 1,3 / 1,94 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KİLO (703,6 / 700,2 / 3,4 / 0,48 % )

evet kızlar listemiz rica etsem kontrol edebilirmisiniz .

eline saglık nazlım ...

tebrik ederim canım çoooooook güzel kilo veriyorsun harikaaalkisalkisalkisolumunekankayizsmile:lepi:

Teşekkür ederim pamuk, birlikte nice senelere , iyi yolculuklar hayatım

kızlar sonuç listeleri açıklanmadı ve kimseden ses çıkmıyor,bu konuda bilginiz varmı. ses çıkmayınca bildirim saatlerimi değişti dedim.

nice yıllara gözden saglık ve mutlulukla .
umarım bu yaşında hak ettigin tüm güzeliklere kavuşursun .::))

Ablammmm çok teşekkür ederim hep birlikte güzel günlere inşallah olumunekankayizsmileŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…