- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
gözdm bu akşami kilon + çıkması normal....inşallah sabah girebilirsinde kilonu ögreniriz ...olumunekankayizsmile
gözdem canım benim Rabbim kalbinden geçen tüm dileklerini hayırlısıyla kabul etsin inşallah.yeni yaşın sana beraberinde tümmmm güzellikleri getirmesini diliyorummmm a.s. :içelim: olumunekankayizsmile
gözdoşum opuyorumnanaktan
kızlar sonuç listeleri açıklanmadı ve kimseden ses çıkmıyor,bu konuda bilginiz varmı. Ses çıkmayınca bildirim saatlerimi değişti dedim.
günaydın şekerler olumunekankayizsmile
günaydın kızlar..nihayet netim bağlandı dün gece açıldı şükür zemuszemus iyice ev gadını rolüme alışmaya başlamıştımDiziler örgüler sempatiksalakcinni sizler nasılsınız geçmiş çok uzun geldi bi iki sayfa okudum ama ,okuma falanmı yapmaya başladınız öyle bişiler okudum sankim cadıarzu
hoşgeldin yumukum . Artık sık sık görelim seni aramızda . Edorass ablamın kardeşi hasta ilk onun için fetih süresi okuduk . Daha sonra sırayla hers için okuyacağız canım inşallah .
ayşegülcüm Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah yeni evinizde huzurla
eşin,kızın ve bebişinle
iyi hafta sonları kıslar .....
yumukum hoşgeldin bacım .... agız tadıyla otur evine güle ,güle ...
artık madem işler bitti nete geldi . diyete alalım seni artık ::)))
fıstıgın ekledim monti listesine ....:1hug:hoşgeldin ablacığım opuyorumnanaktan sana da iyi haftasonları olsun
fıstıgın ekledim monti listesine ....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?