Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözdm bu akşami kilon + çıkması normal....inşallah sabah girebilirsinde kilonu ögreniriz ...olumunekankayizsmile

Sabah tartılamadım abla, evdeki dijitalin pili bitmiş şirkette de hemen acil işim çıktı toplantımız vardı şirket dışında bütün gün sunum yaptım yabancı firma ortaklarına canım çıktı anca gelebildim :bbo:

gözdem canım benim Rabbim kalbinden geçen tüm dileklerini hayırlısıyla kabul etsin inşallah.yeni yaşın sana beraberinde tümmmm güzellikleri getirmesini diliyorummmm a.s. :içelim: olumunekankayizsmile

Çok teşekkür ederim canımcığım hep birlikte nice senelere

kızlar sonuç listeleri açıklanmadı ve kimseden ses çıkmıyor,bu konuda bilginiz varmı. Ses çıkmayınca bildirim saatlerimi değişti dedim.

bildiğim kadarıyla sonuçları en son açıklama saati 21:00 . Sadece takımların payşalım alanına koyma saati 16:30

doğum günün kutlu olsun simoooş.
her şey gönlünce olsun canım benim.opuyorumnanaktan

Kizlar butun gun tasima isiyle ugrastik, kusura bakmayin giremedim nete:bbo:
Neyse haftaya kaldi yine, ben 74te kalmisim zati, gecen haftaya gore 0.5 kilo.
Simdilik iyi geceler kislaar, hepinizi optum...

günaydın kızlar..nihayet netim bağlandı dün gece açıldı şükür zemuszemus iyice ev gadını rolüme alışmaya başlamıştım diziler örgüler sempatiksalakcinni sizler nasılsınız geçmiş çok uzun geldi bi iki sayfa okudum ama ,okuma falanmı yapmaya başladınız öyle bişiler okudum sankim CADIARZU

hoşgeldin yumukum . Artık sık sık görelim seni aramızda . Edorass ablamın kardeşi hasta ilk onun için fetih süresi okuduk . Daha sonra sırayla hers için okuyacağız canım inşallah .

hoşgeldin yumukum . Artık sık sık görelim seni aramızda . Edorass ablamın kardeşi hasta ilk onun için fetih süresi okuduk . Daha sonra sırayla hers için okuyacağız canım inşallah .

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

hoşbuldum nazlım inş. bundan sonra sürekli buralardayım kaydirigubbakcemile5

ayşegülcüm Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah yeni evinizde huzurla

eşin,kızın ve bebişinle

iyi hafta sonları kıslar .....
yumukum hoşgeldin bacım .... agız tadıyla otur evine güle ,güle ...
artık madem işler bitti nete geldi . diyete alalım seni artık ::)))

akcım sende güle güle iş yap yeni ieczanende ...
daha sık bekliyoruz artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…