Ayşegülcüğüm yeni evinde güle güle oturun..sağlık,,huzur ve mutluluk ile opuyorumnanaktan
iyi hafta sonları kıslar .....
yumukum hoşgeldin bacım .... agız tadıyla otur evine güle ,güle ...
artık madem işler bitti nete geldi . diyete alalım seni artık ::)))
afiyet olsun ....kaydirigubbakcemile5kızlar hafta sonu kimsecikler olmuyor topiğimizde ne yazık ki ben de bugün nöbetçiydim ama kimse olmayınca hiç tadı yok tabii..
bugün yediklerim
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
1 saat sonra kahvaltı
3 dilim yulaf ekmeği
1 dilim light peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
ton balığı
bol yeşillikli salata
ara
3 badem
akşam
6 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase yoğurt
salata
afiyet olsun ....kaydirigubbakcemile5
aralarda kuru yemişi kulanmamakda fayda var ...
son haftalarda acayip bi durgunluk var topicimizde ne oldu nazar mı degdi bize kızlarrrr mafoldumben
kirazzz ın düğünü oldu galiba buhaftasonu değil mi kızlar.ayy taze gelin ne güzel yaaa :asigim:
aman nazcım ben o ayran aşını 1 günden fazla sürdüremedim.sadece 100 gr verdim 1 gün kaçamaksız yapmama ragmen.eger kilon durduysa bikaç gün proteinli beslenmeni tafsiye ederim ben 3 gün 0 kaçamaklı 1 günde çok az kaçamaklı yaptım 900 gr verdim.sırf et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri yedim ama sınırsızca doyana kadar.fakat bögg geldi etten sucuktan sosisten yumurtadan bugün normal düzene geçtim.inşallah kilolar geri gelmez.cumaya kadar tartılmayacagım bakalım bu cuma ne olacak bilmiyorumkismile
ben de deneim ama ayran aşı detoksunu yapamadımben öyle şeylerle detoks yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?