Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayşegülcüğüm yeni evinde güle güle oturun..sağlık,,huzur ve mutluluk ile opuyorumnanaktan

iyi hafta sonları kıslar .....
yumukum hoşgeldin bacım .... agız tadıyla otur evine güle ,güle ...
artık madem işler bitti nete geldi . diyete alalım seni artık ::)))

saolun kızlar..evet aebenim hemen hemde kaydirigubbakcemile3 ufaktan başladım gerçi tam buğdayımı aldım yarın alışverişe gidicez eksiklerimi tamamlıyım aranızdayım hafta başı itibariyle :lepi:

kızlar hafta sonu kimsecikler olmuyor topiğimizde ne yazık ki ben de bugün nöbetçiydim ama kimse olmayınca hiç tadı yok tabii..
bugün yediklerim
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
1 saat sonra kahvaltı
3 dilim yulaf ekmeği
1 dilim light peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
ton balığı
bol yeşillikli salata
ara
3 badem
akşam
6 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase yoğurt
salata

afiyet olsun ....kaydirigubbakcemile5
aralarda kuru yemişi kulanmamakda fayda var ...

afiyet olsun ....kaydirigubbakcemile5
aralarda kuru yemişi kulanmamakda fayda var ...

tamam ablacım teşekkür ederimolumunekankayizsmile zaten bir terslik var busabah baskül 61.9 diyordu vee regl olmam gerekti dün ama hala gelmedi..onun da etkisi mi yoksa spor olmadığı için mi bilmiyorum ama üzüldüm:çok üzgünüm:

son haftalarda acayip bi durgunluk var topicimizde ne oldu nazar mı degdi bize kızlarrrr mafoldumben

kirazzz ın düğünü oldu galiba buhaftasonu değil mi kızlar.ayy taze gelin ne güzel yaaa :asigim
:

son haftalarda acayip bi durgunluk var topicimizde ne oldu nazar mı degdi bize kızlarrrr mafoldumben

kirazzz ın düğünü oldu galiba buhaftasonu değil mi kızlar.ayy taze gelin ne güzel yaaa :asigim
:

ayyyy kirazımı çook özledim ne güzel şimdi düğün fotolarını da ekler :lepi: en kısa zamanda aramıza döner inşalalh

Evet kirazın düğünü oldu haftasonu
bu aralar kimsecikler uğramıyor takıma ;(

Bende dün yediklerimi yazayım

sabah
haşlanmış yumurta
çok az peynir
domates
salatalık

dha sonra her iki saatte bir ayran aşı çorbası en son 21:00 da içtim .

Bugünde dünkü gibi devam ediyorum . Geçen gün yaptığım ayran aşı yarım kaldı benim iradesizliğim yüzünden

aman nazcım ben o ayran aşını 1 günden fazla sürdüremedim.sadece 100 gr verdim 1 gün kaçamaksız yapmama ragmen.eger kilon durduysa bikaç gün proteinli beslenmeni tafsiye ederim ben 3 gün 0 kaçamaklı 1 günde çok az kaçamaklı yaptım 900 gr verdim.sırf et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri yedim ama sınırsızca doyana kadar.fakat bögg geldi etten sucuktan sosisten yumurtadan bugün normal düzene geçtim.inşallah kilolar geri gelmez.cumaya kadar tartılmayacagım bakalım bu cuma ne olacak bilmiyorumkismile

ben de deneim ama ayran aşı detoksunu yapamadım ben öyle şeylerle detoks yapamıyorum

merhabalar arkadaşlar.
hakikaten topiğimiz çok sessiz ve ıssız.:çok üzgünüm:
kirazın düğünü oldu demek.ne çabuk.allah mesut etsin.
ayşegülcüm yeni evin hayırlı olsun.güle güle otur canım.
narincim bende ayran detoxu yapcam.ama daha yeni iyileştim.biraz ertelesemmi acaba.
bu arada bu hafta benim içinde yoğun geçicek.
doğalgaz hattı çekilecek eve,kombi takılacak,balkon kapatılacak.
hafta sonuda düzceye gidicem,ablama.
ablamın oğlu görücü usulü bir kızla tanıştı.kız istanbuldan.
şimdi ablama ev görmeye geliyorlar.malum ablam yeni ameliyat oldu.
oyüzden iş başa düştü.yemekleri ben yapıcam.kalabalıkda olcak.
sonucu yazarım size.bir aksilik olmazsa önümüzde nişan düğün var.hayırlısı.
ve zayıflamak için güzel bir fırsat.
1kilo aldım ama oda bazen eksik çıkıyor.spor yapmadığım için herhalde kendimi çok hantal hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…