yok anacım yaa detox falan bana göre değil .:bbo:
tartılmadınmı nazlım etki etmedimi....pazar ve pazartesi ayran aşı çorbası yapıp içtim . sabahları yumurtalı kahvaltı ile tabiki . bugünden itibarende montiye uygun şekilde beslenmeye geri döndüm . sabah peynirim yoktu . onun için ekmek ve zeytin ezmesiyle kahnaltı yapmak zorunda kaldım .
tartılmadınmı nazlım etki etmedimi....
Bende işe yarıyor ama genelde hap yeni kilo aldıgımda yapardım ..
nazcım harika gitmiş canım sanada moral olmuştur.birde ben dönebilsem montiye ne güzel olacak.ögle yemekleri dışında hiçbir sorunum yok ama maalesef işyerinde montiye uygun yemek olmuyor sürekli dışardanda söylenmiyor :çok üzgünüm: bakalım nasıl bi çözüm bulabilirim fikirlere ihtiyacım var boshayallersmile
ablam 700 gr farketti 2 günde buda çok iyi benim için . Bundan sonra eski istikrarlı halimle tam gaz montiye devam . Bir elbisem var içine giremediğim . Bayrama kadar kendimi o elbisenin içinde görmek istiyorum .
nazcım harika gitmiş canım sanada moral olmuştur.birde ben dönebilsem montiye ne güzel olacak.ögle yemekleri dışında hiçbir sorunum yok ama maalesef işyerinde montiye uygun yemek olmuyor sürekli dışardanda söylenmiyor :çok üzgünüm: bakalım nasıl bi çözüm bulabilirim fikirlere ihtiyacım var boshayallersmile
Ben babamın şirketinde çalışsam her gün altın kaplamalı kebap yerim deniz naniknanikdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?