Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Citirlar merhaba!

Bugunden itibaren 1 ay kadar ozgurum! Eczanemi devrettim, yani su an bir isim yok, yeni eczanenin tadilat isleriyle ugrasiyorum sadece. 1 ay kadar sonra yeni eczane insaati bitince tasinicaz ve yeni bir yerde devam edicez.

Heyecanliyim haliyle, bakalim orada isleriyle nasil olacak diye...

Artik sizlere daha cok katilicam...

günaydınlar 6. takımın çıtırları . dün pek bir sessizmiş takımımız. ben dün çok yoğundum fazla giremedim . irana yükleme yapıyoruz . ama yüklememiz yarım kaldı tır yokmuş bizde bekliy0ruz öyle

Günaydınnnn Arkadaşlar...
Herkese güzel süprizlerle dolu bir gün diliyorum cancanlar...

pazar ve pazartesi ayran aşı çorbası yapıp içtim . sabahları yumurtalı kahvaltı ile tabiki . bugünden itibarende montiye uygun şekilde beslenmeye geri döndüm . sabah peynirim yoktu . onun için ekmek ve zeytin ezmesiyle kahnaltı yapmak zorunda kaldım .

günaydın kıslar .......
dün yatak döşek yattım kıslar bugün biraz iyiyim üşütmüşüm . havalar birden degişti ... akşama binanın toplantısı var bizim evde . az kalktım sag ,sol toplayım dedim ....

kirazım bir ömür boyu mutlu ol canım ...

nazlım olaygelsinnn.

eddorascım hayırlısı olsun kısmet....

ak. hayırlı olsun yeni eczane hayırlı kazançlar .....

günaydın elifimmm .

narincim kaçamaksız atlatmışın hafta sonunu çok sevindim ....

gözdem ortalarda yok ....

günaydın safiş...

yumukum dün diyete başlıyordun dimi.?

örtmenim sanada günaydın ..

tartılmadınmı nazlım etki etmedimi....
bende işe yarıyor ama genelde hap yeni kilo aldıgımda yapardım ..

Son düzenleme:
Günaydın sorunlar üstüste bu ara acaip canım sıkkın, menülerimi paylaşayım hemen, bunca soruna rağmen bozmuyorum ne kendimi ne diyetimi :umursamaz:
02/10/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
2 Salatalık
1 Domates
1 Kk Beyaz Peynir
ARA
1 Fincan Yeşilk Çay
ÖĞLEN
1 Avuç İçi Kadar Izgara Tavuk Göğsü
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Biberiye Çayı
AKŞAM
1 Kase Ton Balıklı Salata
1 Bardak Ayran
1 Kase Unsuz Brokoli Çorbası

tartılmadınmı nazlım etki etmedimi....
Bende işe yarıyor ama genelde hap yeni kilo aldıgımda yapardım ..

ablam 700 gr farketti 2 günde buda çok iyi benim için . Bundan sonra eski istikrarlı halimle tam gaz montiye devam . Bir elbisem var içine giremediğim . Bayrama kadar kendimi o elbisenin içinde görmek istiyorum .

03/10/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğine Yapılmış Yağsız Tost
ARA
1 Fincan Erikli-Tarçınlı Çay
1 Fincan Bergamotlu Yeşil Çay
ÖĞLEN
3 Izgara Köfte
1 Tabak Sebze Çorbası
1 Kase Yoğurt
ARA
3 Ceviz
1 İncir
AKŞAM
9 Yemek Kaşığı Nohut Yemeği
1 Tabak Salata
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Light Süt

1,15 Dakika Yürüyüş

günaydın hanımlarrr güzel bir gün diliyorum hepimize a.s.

ak81 canım hayırlı olsun yeni eczanen inşallah

aeben ablacım çok geçmiş olsun geçen hafta bende berbat bi haldeydim.

nazcım kolay gelsin tatlım.

gözdem kararlılıgın ve azmin için tebrikler canım.Allah tüm sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah

04/10/2010
SABAH
2 Adet Haşlanmış Yumurta
3 Biber
1 Domates
1 Salatalık
1 Kk Beyaz Peynir
ARA
1 Fincan Buzlu Yeşil Çay
1 Bardak Taze Portakal Suyu
ÖĞLEN
1 Tabak Etli Taze Fasulye-9 Kaşık Civarı
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
ARA
3 Fındık
3 Ceviz
1 Bardak Süt
AKŞAM
Sarımsaklı Yoğurtlu Brüksel Lahanası Salatası
1 Tabak Semizotu Yemeği-9 Kaşık Civarı

1,25 Dakika Yürüyüş

nazcım harika gitmiş canım sanada moral olmuştur.birde ben dönebilsem montiye ne güzel olacak.ögle yemekleri dışında hiçbir sorunum yok ama maalesef işyerinde montiye uygun yemek olmuyor sürekli dışardanda söylenmiyor :çok üzgünüm: bakalım nasıl bi çözüm bulabilirim fikirlere ihtiyacım var boshayallersmile

ayyyy kızlarrr geçen kış kendime lcw kışlık kalın şort almıştım dizlere kadar çizmelerle hoş olur diye 42 beden idi ve aldığımda beni acaip sıkmıştı giyememiştim öylece dolapta duruyordu giyicem diye sakladığım kıyafetlerden biri...
Dün sabah denedim içine o kadar rahat girdimki kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hatta şortun içinde döndüm neredeyse....
42 bedenden düşmüş bulunmakta 38 bedeni hayal etmekteyim allahımmmm ne kadan güzel bir duygu bu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.....
TSE ' ye göre Standart Türk Kadını 38 beden imiş bende TSE'ye uygun bir TÜRK KADINI olmak istiyorummmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım benim iş yerimde de aynı problem var şekerim gelen yemekler hiç montiye göre değil yiyemiyorum bu yüzden dışaıdan söylemeye kalksam ancak ve ancak fast food geliyor bende artık evden getiriyorum beslenme çantası gibi her gün minik bir buzdolabım var burda onun içine koydum ton balığımı yoğurdumu salatalıklarımı duruma göre tüketiyorum.
Sende böyle yapsan olmazmı

ablam 700 gr farketti 2 günde buda çok iyi benim için . Bundan sonra eski istikrarlı halimle tam gaz montiye devam . Bir elbisem var içine giremediğim . Bayrama kadar kendimi o elbisenin içinde görmek istiyorum .

2 günde 700 gr. süpper bence tebrik ederim canım beni aşka getirdin haftasonu bendemi denesem acaba yaaa
yalnız ben kahvaltı etmeden yiyemiyorum öyle şeyler tüm gün aç kalıyorum...
önce kahvaltımı yapıcam sonra bu şok diyeti uygulucam ....

Sende o elbisenin içine gireceksin bence az daha gayret bayrama herşey çok daha güzel olacak :teytey: :teytey: :teytey:

Ben babamın şirketinde çalışsam her gün altın kaplamalı kebap yerim deniz naniknanikdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…