Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nazlışım naber nasılsın özledim yaaa, ablişko sen ne yapıyorsun çıtıların kraliçesi şakkıdı
Neslişiminde düğünü oldu sahi, rabbim hiç ayırmasın ağzının tadını bozmasın inşallah, eliiiifff hanım nerelerde durun ben bulurum şimdi onu sositososito

safişcim ben şuan senin oldugun kiloda olsam çok mutlu olurum yaa belki o kiloya gelince bu seferde 60 oluyum diyebilirim oda var güle güle giy canım şortunu.pek bi seksi olursun uzun çizmeler falan :jeyyar: canım benimde işyerimde oldugum katta mutfagımız var .orda büyük buzdolabı var.ama herkes görüyor.ne yapayım bende o şekilde getireyim evden bari.

Ben babamın şirketinde çalışsam her gün altın kaplamalı kebap yerim deniz naniknanikdelikafadulden

:roflol: :roflol:

sen biliyon benim mekanı :roflol: :roflol:

Ben babamın şirketinde çalışsam her gün altın kaplamalı kebap yerim deniz naniknanikdelikafadulden

alemsin gözdem yaaa yok be anacım ben bırak altın kaplamalı plastik kapta bile herzaman herzaman kebap isteyemem.babam bişiy demez öyle şeylere takılmaz ama ben işte çekinirim.zaten sanayide kebapçıda yok bursanın enbüyük sanayisinde dogru düzgün bi kebapçı yok.bi misafirimiz geldiğinde yemege çıkartmaya yer yok sanayide.ama yanıbaşımızda iyi bi pide ve lahmacuncu var.bana hiçbir faydası yokkk:sinifsinif:

sabah öncelikle montiye uygun kahvaltını yapıyorsun canım . Ben yumurtalı kahvaltı yaptım . Daha sonra 2 saat arayla bu çorbayı içiyorsun .

hoşgeldin simoşum bende özledim kız seni . Irana yükleme yapıyorduk yarım kaldı . 2 tırı yükledik gümrüğe gönderdik . 3 tır bekliyoruz . Ama nakliye firmasında tır yokmuş . Ayın 8 ine kadar makinayı gümrükten çıkaramazsak yandık .

günaydın ablam geçmiş olsun

havalar birden soğudu ya

kıısss olursun ne varkine ben 72 ile başladım şuan 65 - 66 arasındayım tabii bu benim hoşuma gitmeyen bir kilo 5 li rakam istiyorum ben o kadarcık...
Bence sende 65 e indikten sonra 60 yap hedefini 65 zayıf değil ama kiloluda deil gerçi buna boy ve yapıda eklenince durum kişiden kişiye değişir....
Kızlar yaa sizle zayıfladıkça resimlerinizi falan paylaşıyormusunuz????

valla seksi oldumu bilemicem ama kendim kendimi pek i beğendim cuk diye oturunca hatta bol gelince

aman boşver millet be yaa sen yap diyetini salla diğerlerini

naniknanik:jeyyar:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

aynen burayada ancak ide lahmacun pizza vb. şeyler geliyor bana ne fayda

sabah öncelikle montiye uygun kahvaltını yapıyorsun canım . Ben yumurtalı kahvaltı yaptım . Daha sonra 2 saat arayla bu çorbayı içiyorsun .

hımmm yapabilirim o halde bende nasıldı bunun tarifi nasıl yapılıyordu?

uuyyy Allah yardımcınız lsun cicim yaaa
başka bir nakliye firması ile irtibata geçseniz..... :hulya:

Ne çekinmesi yahuuuu ben kökünü kuruturdum şirketin herhalde ahaha sempatiksalakcinni
Geçen annem pazardan sivri biber almayı unutmuş, sen uğrarmısın iş çıkışı demişti, gittim bende servisten inince, babamada ültimatom vermiş belli, tam pazarcıdan malzemeyi almış 50 tl uzatmış, sinsice yaklaşıp 50 tl yi kaptım-koşmaya başladım- babam önce kapkaççı sandı söyle bir hamle yapacak oldu beni görünce gülmeye başladı sempatiksalakcinni geri de vermedim zavallımın parasını, bayramlarda falan 10 kere ellerini öperim bayram harçlığııııııı yaaa diye diye şakkıdı

nakliyeyi müşteri ayarladı canım . Nakliye onlara ait . Ben bulmuş olsaydım nakliyeci böyle sıkıntı olmazdı . Karşı taraflada anlaşamıyoruz iranlılar . Konuştuklarının yarısından fazlasını anlamıyoruz. Gelen tırların şöförleri tam komediydi . Oldukları yeri tarif edecekler . Gelip camınin üzerine konmuşlar . Ama ikitellide bir sürü cami var hangisine kondular acaba tesadüf yoldan geçen biri bizim işyerini biliyormuşda o alıp getirdi adamları

Çekersin sen ortadoğu ve balkanların en becerikli satınalmacısısın sen yahuuu sen çekemeyeceksinde kim çekecek şakkıdı

Bizim işyerinde inşaata bakan günay bey var . Arada inşaatın satın almasınıda yapıyorum ya . Adam malzeme alacağı zaman önce kendi fiyat alır . Böyle bir havayla getirir bana aldığı teklifleri sanki kendi en ucuzlarını bulmuş gibi bir havayla bırakır bana ama ben en ucuzunu buluncada sinir olur . Hahayyy bayılıyorum ozaman onun yüz şeklini görünce hadiya nasıl olur diyor bide salak .

Laptopumu da getirdim şirkete bugün flash belleğe resimleri atıp bu akşam fotoğrafçıdan bastıracağım, odama yeni bir pano aldım-ayşegülde doğumgünü hediyesi ikeadan çok orijinal bir fotoğraflık almış bana-film şeridi şeklinde gibi bir dünya resim koyulabiliyor duvarına asıyorsun taaa yerlere kadar, onları doldurabilmek amacı ile beğendiğim resimlerimi arkadaşlarımın ailemin falan bastıracağım fotoğrafçıdan bugün, az önce önümde şirket pc si, yanımdaki masada laptopum bir ona bir buna bakarken patron geldi, oooo tek bilg. yetmiyor benim canavar elemanıma diyor sempatiksalakcinni

heee o zaman gecikirsede ayarladığınız nakliye firmasının hatası biz ne yapabiliriz dersiniz biter....

Caminin üsütnemi konmuşlar

ilahii valla ne insanlar varyaaa çeşit çeşit

sağol canım . Ben bu gazla gider nakliye firmasını dağıtırım .

yürü beeee kim tutar seniii arkandayım hadiii

hımmm kendisi komisyon alıyor olmasın şekerim CADIARZU

woowwwww çalışma aşkı sendı patron heee
evet canım ikeanın film şeridi resmlikleri süpper bendede iki tane var içinde de kızımın resimleri dolu bikinili

resimlerden azıcıkta albümüne ekleyivereydin bacım yaa göreydim seni tanıyaydım...

ahh garibim oysaki o canavar eleman neler yapıyor diger bilgisayarla bi bilse sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…