Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın ablacığım opuyorumnanaktan kıyamam hasta olmuşsun hava değişimleri insanı fena etkiliyor dikkat et kendine lütfen..geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum :Saruboceq:

Safiş albümümde resimlerim varki sadece kk arkadaşlarım görsün diye ayarladım ama, ünlü olmak zor biliyormusun, dur sana çıkma teklif edeyim sende gör albümümü sempatiksalakcinni:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ahh garibim oysaki o canavar eleman neler yapıyor diger bilgisayarla bi bilse sırnaşık şey

İnterneti kapatacakmış personel müdürü tehtit ediyor biziiiisempatiksalakcinni
Kapanırda laptopumu getiririm hergün wııınnnnn ımda varrr :lepi:

Safiş albümümde resimlerim varki sadece kk arkadaşlarım görsün diye ayarladım ama, ünlü olmak zor biliyormusun, dur sana çıkma teklif edeyim sende gör albümümü sempatiksalakcinni:lepi:

heee et bacım teklifini ben şincikten kabul ediyorum....

İnterneti kapatacakmış personel müdürü tehtit ediyor biziiiisempatiksalakcinni
Kapanırda laptopumu getiririm hergün wııınnnnn ımda varrr :lepi:

aha aha tehdite bak
demokrasi gibi hatunsun bak hemen çare buldun

demokraside çareler tükenmez bitanem bizi sensiz bırakmazsın hemm :lepi:

En çokta beni tehtit ediyor dilim papuç kadar diye, amaaan kim takar yalova kaymakamını, ama ben onlara en büyük güzelliği yapacağım, bölüm arkadaşım hamile doğum iznine çıkacak, çıktığı günün bir ertesi günü işimi ayarlamış olacağım kısmetse şimdiden bakmaya başladım zaten, o olmayacak bende çekip gideceğim tamamen çökecek bölüm üretimide durdursunlarda akılları başlarına gelsin :1ninca:

başladım aebenim dün başladım yerimseniben sanada geçmiş olsun cnm havalar birden serinledi dikkat e kendine:teselli:

nasılsınız kızlar arada girip bakıyorum bugün epey kalabalıkmış burası dün pek sessizdi,dün itibariyle bende başladım diyete akşam biraz şaştı yemeğe misafirim vardı ama olabildiğince dikkatliydim bugünde devam ediyorum,takımdan ayrılırken sanırım 84tüm taşınma evresinde vere vere 2 kilo verebilmişim şuan 82yim startı bu kilodan verdk hayırlısı olsun :lepi:

senden korkulur gözdem cadısı eyvahedigeldismile sözleşmeniz varsa canım işten ayrılmadan 15 gün önce falan haber verme olayı olabilir maddelerde.gerçi senden bişiy kaçmaz illaki biliyorsundur bunu.tazminatına ne olacak istifa edersen bilmiyorumkismile

hoşgeldin yumukum . hadi bakalım startı vermişiz hayırlı olsun canım .

simoşum yanlış hatırlamıyorsam başka bir firmaya tarnsfer olmuştu ve transfer olduğunda tazminatını almıştı canım .

hhaaaiiinnnnnn
nasıl bir çalışansın sen öyleee hainnn lülülülülülü lülülülülülü

iyiki bugüne kadar iran piyasasına girmemişiz . 1 makia sattık irana onuda gönderemiyoruz bile . ne ilginçtirki tır yokmuş irana gidecek . olanlarda ya sınır kapılarında takılmış yada hala boşaltılamamış .

Nazlıcığım ben bugün bir ince dilim kek yedim mafoldumben ne güzel montiye devam ediyordum ama reglim gecikti ve ben deli gibi tatlı krizindeyim mafoldumben

Nazlıcığım ben bugün bir ince dilim kek yedim mafoldumben ne güzel montiye devam ediyordum ama reglim gecikti ve ben deli gibi tatlı krizindeyim mafoldumben

canım gün kurusu varya kayısının şu siyah olarak kurutulmuş olanlarından ondan yesen ardındanda 15 dakika sonra falan tarçınlı süt içsen böyle zamanlarda.ben bazen tarçınlı sütümün içine tatlandırıcı atıyorum aynı salep gibi oluyor ve bayag kesiyor tatlı krizimi.birde toz kakao varya onu ılık süte kat ve tatlandırıcı ekle oda çok iyi gelir yetmez belki ama yinede bi dene

keki yedin diye devamı gelmesin emineciğim . çok tatlı isterse canın kuru incir kuru kayısı ye yada tarçınlı süt iç canım bir nebzede olsa tatlı krizini gidermiş olursun canım .

sakın kek yedim diye arkasını getirme aman bugünde böyle gitsin deme aynen devam sen insansın nefsin var olur böyle şeyler aynen devam canım sıkma hiç canını

keki yedin diye devamı gelmesin emineciğim . çok tatlı isterse canın kuru incir kuru kayısı ye yada tarçınlı süt iç canım bir nebzede olsa tatlı krizini gidermiş olursun canım .

burda tecrübe konuşuyorrr dinle nazı canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…