- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
günaydın kıslar .......
dün yatak döşek yattım kıslar bugün biraz iyiyim üşütmüşüm . havalar birden degişti ... akşama binanın toplantısı var bizim evde . az kalktım sag ,sol toplayım dedim ....
kirazım bir ömür boyu mutlu ol canım ...
nazlım olaygelsinnn.
eddorascım hayırlısı olsun kısmet....
ak. hayırlı olsun yeni eczane hayırlı kazançlar .....
günaydın elifimmm .
narincim kaçamaksız atlatmışın hafta sonunu çok sevindim ....
gözdem ortalarda yok ....
günaydın safiş...
yumukum dün diyete başlıyordun dimi.?
örtmenim sanada günaydın ..
ahh garibim oysaki o canavar eleman neler yapıyor diger bilgisayarla bi bilse sırnaşık şey
Safiş albümümde resimlerim varki sadece kk arkadaşlarım görsün diye ayarladım ama, ünlü olmak zor biliyormusun, dur sana çıkma teklif edeyim sende gör albümümü sempatiksalakcinni:lepi:
İnterneti kapatacakmış personel müdürü tehtit ediyor biziiiisempatiksalakcinni
Kapanırda laptopumu getiririm hergün wııınnnnn ımda varrr :lepi:
İnterneti kapatacakmış personel müdürü tehtit ediyor biziiiisempatiksalakcinni
Kapanırda laptopumu getiririm hergün wııınnnnn ımda varrr :lepi:
demokraside çareler tükenmez bitanem bizi sensiz bırakmazsın hemm :lepi:
günaydın kıslar .......
dün yatak döşek yattım kıslar bugün biraz iyiyim üşütmüşüm . havalar birden degişti ... akşama binanın toplantısı var bizim evde . az kalktım sag ,sol toplayım dedim ....
kirazım bir ömür boyu mutlu ol canım ...
nazlım olaygelsinnn.
eddorascım hayırlısı olsun kısmet....
ak. hayırlı olsun yeni eczane hayırlı kazançlar .....
günaydın elifimmm .
narincim kaçamaksız atlatmışın hafta sonunu çok sevindim ....
gözdem ortalarda yok ....
günaydın safiş...
yumukum dün diyete başlıyordun dimi.?
örtmenim sanada günaydın ..
En çokta beni tehtit ediyor dilim papuç kadar diye, amaaan kim takar yalova kaymakamını, ama ben onlara en büyük güzelliği yapacağım, bölüm arkadaşım hamile doğum iznine çıkacak, çıktığı günün bir ertesi günü işimi ayarlamış olacağım kısmetse şimdiden bakmaya başladım zaten, o olmayacak bende çekip gideceğim tamamen çökecek bölüm üretimide durdursunlarda akılları başlarına gelsin :1ninca:
başladım aebenim dün başladım yerimseniben sanada geçmiş olsun cnm havalar birden serinledi dikkat e kendine:teselli:
nasılsınız kızlar arada girip bakıyorum bugün epey kalabalıkmış burası dün pek sessizdi,dün itibariyle bende başladım diyete akşam biraz şaştı yemeğe misafirim vardı ama olabildiğince dikkatliydim bugünde devam ediyorum,takımdan ayrılırken sanırım 84tüm taşınma evresinde vere vere 2 kilo verebilmişimşuan 82yim startı bu kilodan verdk hayırlısı olsun :lepi:
senden korkulur gözdem cadısı eyvahedigeldismile sözleşmeniz varsa canım işten ayrılmadan 15 gün önce falan haber verme olayı olabilir maddelerde.gerçi senden bişiy kaçmaz illaki biliyorsundur bunu.tazminatına ne olacak istifa edersen bilmiyorumkismile
En çokta beni tehtit ediyor dilim papuç kadar diye, amaaan kim takar yalova kaymakamını, ama ben onlara en büyük güzelliği yapacağım, bölüm arkadaşım hamile doğum iznine çıkacak, çıktığı günün bir ertesi günü işimi ayarlamış olacağım kısmetse şimdiden bakmaya başladım zaten, o olmayacak bende çekip gideceğim tamamen çökecek bölüm üretimide durdursunlarda akılları başlarına gelsin :1ninca:
hoşgeldin yumukum . hadi bakalım startı vermişiz hayırlı olsun canım .
yumukum hoşgeldin canım a.s.
Nazlıcığım ben bugün bir ince dilim kek yedim mafoldumben ne güzel montiye devam ediyordum ama reglim gecikti ve ben deli gibi tatlı krizindeyim mafoldumben
Nazlıcığım ben bugün bir ince dilim kek yedim mafoldumben ne güzel montiye devam ediyordum ama reglim gecikti ve ben deli gibi tatlı krizindeyim mafoldumben
keki yedin diye devamı gelmesin emineciğim . çok tatlı isterse canın kuru incir kuru kayısı ye yada tarçınlı süt iç canım bir nebzede olsa tatlı krizini gidermiş olursun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?