burda tecrübe konuşuyorrr dinle nazı canım yerimseniben
keki yedin diye devamı gelmesin emineciğim . çok tatlı isterse canın kuru incir kuru kayısı ye yada tarçınlı süt iç canım bir nebzede olsa tatlı krizini gidermiş olursun canım .
sağol bitanem arkasını getirmem zaten iş yerindeyim arkadaşlar topluca pide söylüyorlar ama ben zaten fazla yedim teşekkür ederim dedim..ve burada tarçınım olmadığı için evde de kuru kayısı yiyordum tatlı ihtiyacım için sabahları ya ondan yanıma almıştım iyi de almışım birazdan da dediğiniz gibi kuru kayısı yerim..devamını getirmemlmaz: okadar zor bir bünyem var okadar zor kilo veriyorum ki..ama montiye negüzel devam ederken bunu yaptım diye kendimi çok suçlu hissettim
canım gün kurusu varya kayısının şu siyah olarak kurutulmuş olanlarından ondan yesen ardındanda 15 dakika sonra falan tarçınlı süt içsen böyle zamanlarda.ben bazen tarçınlı sütümün içine tatlandırıcı atıyorum aynı salep gibi oluyor ve bayag kesiyor tatlı krizimi.birde toz kakao varya onu ılık süte kat ve tatlandırıcı ekle oda çok iyi gelir yetmez belki ama yinede bi dene
senden korkulur gözdem cadısı eyvahedigeldismile sözleşmeniz varsa canım işten ayrılmadan 15 gün önce falan haber verme olayı olabilir maddelerde.gerçi senden bişiy kaçmaz illaki biliyorsundur bunu.tazminatına ne olacak istifa edersen bilmiyorumkismile
hhaaaiiinnnnnn
nasıl bir çalışansın sen öyleee hainnn lülülülülülü lülülülülülü
Nazlıcığım ben bugün bir ince dilim kek yedim mafoldumben ne güzel montiye devam ediyordum ama reglim gecikti ve ben deli gibi tatlı krizindeyim mafoldumben
Aaaaa emineciğim benimde gecikti, hamile olabilirmiyiz sempatiksalakcinni
Aaaaa emineciğim benimde gecikti, hamile olabilirmiyiz sempatiksalakcinni
senin kaç gün gecikti canım?
merhabalar arkadaşlar.
aebencim geçmiş olsun canım.
yumukum kolay gelsin canım,hoşgeldin tekrar.
bende toparlanamadım birtürlü.halsizim hala ve kulaklarım tıkalı.
yarın doktora giderim belki.
ani bir kararla ayran detoxu yapmaya karar verdim bugün.
dipfrzde nohutum vardı.bugün mercimeği haşlayıp yapcam çorbayı.
3 eyvahedigeldismile
merhabalar arkadaşlar.
benim deeeeeeee :çok üzgünüm:
Ben kendime rahim kanserinden tut pko kadar herşeyi layık gördüm bu 3 günde sempatiksalakcinni ay ben sahiden çatlağım yaaaa:mymeka:
Ben kendime rahim kanserinden tut pko kadar herşeyi layık gördüm bu 3 günde sempatiksalakcinni ay ben sahiden çatlağım yaaaa:mymeka:
merhabalar arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?