Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

burda tecrübe konuşuyorrr dinle nazı canım yerimseniben

evet ben bayramdan sonra çok abarttım yeme işini ha bu süre zarfında o kadar yememe rağmen 1,6 kg geri aldım yemeye devam etsem bugüne kadar verdiğim bütün çabalar boşa gidecekti ve silkelendim kendime geldim . bayrama kadar elbisemin içine girdiğimi hayal edip dahada bir hırsla devam edeceğim.

keki yedin diye devamı gelmesin emineciğim . çok tatlı isterse canın kuru incir kuru kayısı ye yada tarçınlı süt iç canım bir nebzede olsa tatlı krizini gidermiş olursun canım .

sağol bitanem arkasını getirmem zaten iş yerindeyim arkadaşlar topluca pide söylüyorlar ama ben zaten fazla yedim teşekkür ederim dedim..ve burada tarçınım olmadığı için evde de kuru kayısı yiyordum tatlı ihtiyacım için sabahları ya ondan yanıma almıştım iyi de almışım birazdan da dediğiniz gibi kuru kayısı yerim..devamını getirmem lmaz: okadar zor bir bünyem var okadar zor kilo veriyorum ki..ama montiye negüzel devam ederken bunu yaptım diye kendimi çok suçlu hissettim

sıkma canını hepimiz aynı şeyleri yaptık . ben iki ay kaçamaksız devam ettikten sonra böyle bişey yaptım ki ... ilk başladığım zamanlarda sık sık yapıyordum bunu . ama gerçekten kaçamaksız devam edince ne kadar takılsanda sonunda mükafatını fazlasıyla alıyorsun canım .

sağol bitanem dediklerin çok doğru evde iken tatlı ihtiyacım olduğunda elmaya tarçın serpip yiyordum,tarçınlı süt ve kuru kayısı ya da bayılıyorum ama bugün nöbetçiyim ve yarın sabah gideceğim evime..Allah tan her sabah kuru kayısı yediğim için yanımda o var

Ben ocak 14 te tazminatımı almıştım canım, 2011 ocak 14 te taaa anca 1 yılım dolmuş olacak yerimseniben benden korkulur sahiden

hhaaaiiinnnnnn
nasıl bir çalışansın sen öyleee hainnn lülülülülülü lülülülülülü

Ahahahaha hainim evet hainim sengözlerimebaksanab bu devirde böylesi yaranıyor artık, öyle iyilik perisi modumu geçtim, mode on süpürgeli cadı
Artık avatarım bile cadı ohhhh

merhabalar arkadaşlar.
aebencim geçmiş olsun canım.
yumukum kolay gelsin canım,hoşgeldin tekrar.
bende toparlanamadım birtürlü.halsizim hala ve kulaklarım tıkalı.
yarın doktora giderim belki.
ani bir kararla ayran detoxu yapmaya karar verdim bugün.
dipfrzde nohutum vardı.bugün mercimeği haşlayıp yapcam çorbayı.

Geçmiş olsun abla :teselli:

geçmiş olsun ablacığım dikkat et kendineopuyorumnanaktan acil şifalar dilerim

Ben kendime rahim kanserinden tut pko kadar herşeyi layık gördüm bu 3 günde sempatiksalakcinni ay ben sahiden çatlağım yaaaa :mymeka:

senin ki yine iyiymiş ben bi ara bir gün beyin kanaması geçiriyor birgün kanser oluyor birgünde felç olup kalp krizi geçiriyordum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hay Allahım yaa benim ozamanlar aslında canım bi ton dayak alsanaalsanasmile :mymeka:istiyordu herhalde neyseki atlattım çok şükür :Saruboceq:

Ahahaha bir ara geçen sene bahar ve sohbahar aylarında mevsim değişikliğinden mevsimsel yorgunluk olur ya bahar yorgunlugunun halsizliği, bende kendimi o ara lösemi zannediyordum sempatiksalakcinni hastalık hastası modu arada on oluyor bende şu ara off döneminde allahtan, umursamıyorum kimseyi hatta hayatı bile bu ara hihoyyyt

saol ablacım,sanada geçmiş olsun :teselli:havalar artık ısırıyor dikkat etmek lazım tam hastalık havası a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…