Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahahaha hainim evet hainim sengözlerimebaksanab bu devirde böylesi yaranıyor artık, öyle iyilik perisi modumu geçtim, mode on süpürgeli cadı
Artık avatarım bile cadı ohhhh

çatlaksın kıs sennn ayyy çok sevdim seni bacım gel öpiyim en sulusundan Şeniz guclubacismile

Ben kendime rahim kanserinden tut pko kadar herşeyi layık gördüm bu 3 günde sempatiksalakcinni ay ben sahiden çatlağım yaaaa :mymeka:

ay inanmıyorum sana cadolazzzz lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

ayyy siz dellendinizmi anacım noliiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

bencede umursama zatiii bal böcüğü salla gitsin her birşeyi
ooooooo ona yan buna yan çuvaldaki una yan bu ne yaaaaa

Günaydın ballı bademler tükkkanıııı açalıııım
kaydirigubbakcemile2

05/10/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
2 Salatalık
3 Zeytin
1 Kk Peynir
ARA
1 Fincan Yeşil Çay
ÖĞLEN
1 Tabak (9 Kaşık) Kuru Fasulye
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Erikli Tarçınlı Çay
1 Fincan Biberiye Çayı
AKŞAM
1 Tabak Yoğurtlu Bürüksel Lahanası
1/2 Tabak Brokoli
2 Izgara Köfte
UYUMADAN
1 Bardak Nar Suyu

1,25 Dakika Yürüyüş :1closedeyes:

Bugünümüze şükür sen nasılsın nazlım olumunekankayizsmile

Bugünümüze şükür sen nasılsın nazlım olumunekankayizsmile

sağol canım bende iyiyim . geldim işyerine çalışıyorum. çok şükür gelebilecek bir işimiz var . içim biraz daha rahat bugün iranlı müşteri akretif tarihini uzattı . tırlar geleceği zaman yüklememize devam edeceğiz İNŞALLAH

İnsanın içinin rahat olması gibi birşey yok gerçekten, sevindim canım, ben çok sıkıldım artık çalışmaktan yaaaa, ben yanlış yerde doğmuşum şeysel adalarında ya da panama da falan doğmalıymışım, çokta paralı ve ünlü olmalıymışım, sabah 9 dan akşama kadar denize girip balık tutup, insanlara muhtaçlara yardım ederek geçirmeliymişim günlerimi her ay başka bir ülkeye seyahat etmeliymişim, hee bunları düşünebildiğime göre dün gece uyurken de biryerlerim açık kaldı herhalde ayakta rüya görmeye başladım sempatiksalakcinni

bende yanlış yerde doğmuşum simoşum

ünlü olmak dışındaki kısımları istiyorum bende

bi adada yaşıyayım ,istediğim ülkeyi gezebilcek kadar çok param olsun

huzurum olsun ,yaşam zor olmasın

bende çalışmaktan çok sıkıldım artık . 8 senedir ara vermeden bir fil çalıştım. bende ünlü olmak dışında senin istediklerini istiyorum canım. ama hayat şartları mecburen çalışmak zorundayız .

alemsin yaaaa süüpperr bir hayal gücün var yoksam sen balık burcumusun bakiiimm????

şahsen kanımca ben doğru yerde doğmuşum vede doğru cinsiyette lakin bende akşamları vede haftasonları evde omaktan sıkılıyorum daha çok çalışmak daha aktif daha sosyal olmak istiyorum her anım dolu dolu geçsin yorgnluktan yatağın yolunu zor bulayım ama sürekli dolu dolu olan programım olsun istiyorum sırnaşık şey sırnaşık şey

bu durumda ben neler yapsam acaba :hulya:
bir yerleremi katılsam ki???
ne gibi...
meselaaa meselaaa
vakıflara falan üyemi olsam acep
siyasetemi atılsam parti kursam
yada ek işler icat etsem kendime sırf maneviyat için ohaoldumsmile sempatiksalakcinni

tünaydın fıstıklar ....

ne o hayal aleminemi daldınız len ...

sizi seviyorum baeee...Şeniz

tünaydın fıstıklar ....

ne o hayal aleminemi daldınız len ...

Tünaydın aplaaaaaaaa
he yaa sorma şu cadolaz bir başladı herkes dökülüverdi arkadan....

napalım ablam gerçek dünyada iş yok ,hayallerimizde yaşayalım bari

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ooof regli olsamda kurtulsam göğüslerim çok fena şişti ve acıyor ......

Ünlü de olacağım ben işteeeeeeeeeeee :dilcikar:-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…