Ahahahaha hainim evet hainim sengözlerimebaksanab bu devirde böylesi yaranıyor artık, öyle iyilik perisi modumu geçtim, mode on süpürgeli cadı
Artık avatarım bile cadı ohhhh
Ben kendime rahim kanserinden tut pko kadar herşeyi layık gördüm bu 3 günde sempatiksalakcinni ay ben sahiden çatlağım yaaaa:mymeka:
senin ki yine iyiymiş ben bi ara bir gün beyin kanaması geçiriyor birgün kanser oluyor birgünde felç olup kalp krizi geçiriyordum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hay Allahım yaa benim ozamanlar aslında canım bi ton dayak alsanaalsanasmile :mymeka:istiyordu herhalde neyseki atlattım çok şükür :Saruboceq:
Ahahaha bir ara geçen sene bahar ve sohbahar aylarında mevsim değişikliğinden mevsimsel yorgunluk olur ya bahar yorgunlugunun halsizliği, bende kendimi o ara lösemi zannediyordum sempatiksalakcinni hastalık hastası modu arada on oluyor bende şu ara off döneminde allahtan, umursamıyorum kimseyi hatta hayatı bile bu ara hihoyyyt
Bugünümüze şükür sen nasılsın nazlım olumunekankayizsmile
sağol canım bende iyiyim . geldim işyerine çalışıyorum. çok şükür gelebilecek bir işimiz var . içim biraz daha rahat bugün iranlı müşteri akretif tarihini uzattı . tırlar geleceği zaman yüklememize devam edeceğiz İNŞALLAH
İnsanın içinin rahat olması gibi birşey yok gerçekten, sevindim canım, ben çok sıkıldım artık çalışmaktan yaaaa, ben yanlış yerde doğmuşum şeysel adalarında ya da panama da falan doğmalıymışım, çokta paralı ve ünlü olmalıymışım, sabah 9 dan akşama kadar denize girip balık tutup, insanlara muhtaçlara yardım ederek geçirmeliymişim günlerimi her ay başka bir ülkeye seyahat etmeliymişim, hee bunları düşünebildiğime göre dün gece uyurken de biryerlerim açık kaldı herhalde ayakta rüya görmeye başladım sempatiksalakcinni
İnsanın içinin rahat olması gibi birşey yok gerçekten, sevindim canım, ben çok sıkıldım artık çalışmaktan yaaaa, ben yanlış yerde doğmuşum şeysel adalarında ya da panama da falan doğmalıymışım, çokta paralı ve ünlü olmalıymışım, sabah 9 dan akşama kadar denize girip balık tutup, insanlara muhtaçlara yardım ederek geçirmeliymişim günlerimi her ay başka bir ülkeye seyahat etmeliymişim, hee bunları düşünebildiğime göre dün gece uyurken de biryerlerim açık kaldı herhalde ayakta rüya görmeye başladım sempatiksalakcinni
Ne çekinmesi yahuuuu ben kökünü kuruturdum şirketin herhalde ahaha sempatiksalakcinni
Geçen annem pazardan sivri biber almayı unutmuş, sen uğrarmısın iş çıkışı demişti, gittim bende servisten inince, babamada ültimatom vermiş belli, tam pazarcıdan malzemeyi almış 50 tl uzatmış, sinsice yaklaşıp 50 tl yi kaptım-koşmaya başladım- babam önce kapkaççı sandı söyle bir hamle yapacak oldu beni görünce gülmeye başladı sempatiksalakcinni geri de vermedim zavallımın parasını, bayramlarda falan 10 kere ellerini öperim bayram harçlığııııııı yaaa diye diye şakkıdı
napalım ablam gerçek dünyada iş yok ,hayallerimizde yaşayalım bari
tünaydın fıstıklar ....
ne o hayal aleminemi daldınız len ...
napalım ablam gerçek dünyada iş yok ,hayallerimizde yaşayalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?