bende cay kahve sevmem içmiom seker yok yani hayatımda tatlıda cok aramıom ben yememeye razıyımda durup dururken kilo almak öldürüyo benı off
bi düşüneyim:roflol::roflol:
ya ben boğa burcuyum. biz yemeyi seven insanlarız napalım
bencede bitsin bu çile
ya yesek yesek kilo almasak ne güzel olurdu
pastalar,çikolatalar,supangleler,börekler,kurabiyeler....
ya off senin hedefine az kaldı ben yolun başındayım daha
zayıf olmak ve istediğim herşeyi kilo almadan yemek istiyorum:sm_cool:
merhabalar kızlar nasılsınız?
özgecim çok geçmiş olsun tekrar inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişine
dün yediklerimi yazayım
sabah muz+kivi
öğlen karnıbahar+light yoğurt
arada elma
akşam balıklı salata+1 kaşık ayva reçeli(dayanamadım tatlıya)
gece elma ve salatalık
gece kociş çikolata alıp gelmiş bitter çikolataya dayanamam ama yemedim
sabah bir kare yedim ama:))
bugün yediklerimi de sonra yazarım aebenim kızmasın toplu yazmadım diye:)))
:
canım benim hoşbuldukk iyimmmmmm:asigim::asigim::asigim::asigim:
HAYIR HAYIR YÜZBİN KERE HAYIRRRRR
BEN 72,5 UM HATTA BEN ONDAN SONRA 72 OLDUM YİNE 72,5 OLDUM Bİ KEREEE LÜTFEN RİCA EDİYORUMMM 74 DEĞİLİM BUNDAN SONRAKİ HAYATIMDA DA OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM:roflol::roflol::roflol:
YAVRIII KUŞLARIMMM SİZİ SEVİYORUM DURUN ISINMA TURLARINDAYIM DAHA DALCAM SİZİN DOMBİLİ TAKIMINIZA BEKLEYİN ASCIKK AMA SEVİLDİĞNİİ BİLMEK GÜZEL BEYAAA:1hug::1hug:
AFERİN AFERİN AFERİN .......hihoyyytŞeniz..........
HEE ÖYLEYİM
MEMİK MUHABBETİ OLMUŞ EDEPSİZ MİSİNİZ SİZ BAKEM:roflol::roflol:
BEN 85 TAKIYORUM AMA BENDE YOĞUN ISRARLAR ÜZERİNE BALENSİZ BİR SÜTYEN ALDIM ONLAR SÜNGERLİYMİŞTE MİŞ MİŞŞŞ
40 GAYME AMA DÜŞÜNDÜĞÜMDEN GÜZELLERRR
ANCA GEZ KÜTO YA ANCA GEZZZZ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sıhhıye kızılay arası sag tarafta giyim marketmi giyim dunyasımı ney hani ucuzcu bi yer varya oradan aldım bu sefer 2 tane daha aldım az kalmış bitmeden alın hayal gülayy kaçırmayın spor montlarda süperdi 29 lira
yemeğimi de yedim bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 parça bitter çikolata ve kepekli simit
öğlen mercimek çorbası
arada 1 ceviz 1 elma
akşam karnıbahar ve yağsız salata yedim
SABAH YEDİKLERİN GÖZE DOKUNUYO AMA OLSUN KRİZDE OLMANDOLAYIİLE GENE KOLAY ATLATMIŞIN GERİ KALANI SÜPER............:teytey:hihoyyyt
iyi akşamlar ...,,
pınar kozmikten verdigin1.5 kl. ne oldu gardaşım ...
ben geldim hem eve geldim hem gaza geldim gittim marketten mısır yulaf sut ıspanakj falan depoladım acaip kar yagıyodu yurudum hızlı hızlı bişi oldumu yoo yuruyecem fırtınada olsa yuruyecem kalkmassam dövun benı en gec 12 de yataktan cıkılacak ne o ole 4 5 te akşam kalkmak aaaa yarın bildirim mecbur kalkacam zaten şimdi deyin bana sirkemi tere tohumumu 5i biyerdem sandolozmu aebenımın bitki tozumu hep birden Allah ne verdiysemi hadi bi akıl verin baga
dora 8. takım kontrol edilecek. ben yardım ederim sana kontrollerde.
teşekkürler nazlım benim. kızlar mümkünse bu hafta hepiniz aynı kiloda olun.delikafadulden
ne alın ne verinki işimiz çabuk bitsin.delikafadulden:roflol::roflol:
aeben duymasın topuklarına sıktırır valla:roflol::roflol:
selamkızlar ben 4 gibi 1 tabak lahana yedim ama dayanamadım napiim teyzem diyoki tahin helvaları ye tahinpekmez ye sütlaç ye süt olsun hee dedim eni boyu bir oliim yanikapılardan sığmiim demi aşkol yaani dedim aman verirsin kızım sen veriyon diyo gelde bana sor dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?