Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyim kütom dolanıp dururum sen napıyon,
geldin mi ankaraya kıs,
else bende ikizlerim nolcek bizi bilmem ama bende sefiyom yemeyi halimsen bellii değilmi hahahaha...

duymadınmı sen daha geldim kız aebenle dorayla buluştuk gezdik pek gözeldi fotolara baksana benımle aebenın albumde ayın 3. de gene gelecem buyuk ihtimal sende ayarla kendini özgede gelecek belkimmmmhihoyyytsositososito

nazlı bende şekeri 9 senedir kullanmıyorum bendede şekersiz içmenin hiç etkisi yok yeni kesmiş olsam ne erirdim zaar demi:roflol:
ben hiç bişeye şeker atmıyorum içerken ama tatlıya dayanamıyodum onuda atlattım sayılır çikolata dimen sakın:)))...

bende cay kahve sevmem içmiom seker yok yani hayatımda tatlıda cok aramıom ben yememeye razıyımda durup dururken kilo almak öldürüyo benı off

bende 9 senedir şeker kullanmıyorum. Sadece kahveyi şekersiz içemiyorum. Zaten onunlada aram pek yok içsemde olur içmesemde.

kütom al bendende o kadar fıstık valla off ki off yane,
fotolar süper orada olmak varmış bea
sağlık olsun başka sefer inşallah ,
nazlım canımcım ben kahveyi de içiyorum onu sade içiyorum zaten bide bi kupaya 2 tatlım kaşığı tepeleme atıyorum da içiyorum asfalt gibi diolr ya öle :))),
önceden çok içerdim ben 2-3 atardım bi bardağa,CAN kızıyodu öle içmeye bide çarpıntım çok oluyodu,
artık 1-1,5 falan atıyorum öle içiyorum...

hayalll ayın 3 de hazırlan böyük buluşmaya

ve pantolon ankaradan sende al kaçırma derim 10 ytlaaa

3 nisan cuma muhtemelen olur kütom en kötü öğleden sona kaçarım Allah nasip ederse bakalım,
nerden aldın la pantılı ankaradan disene bi:))
ösge cadısı hoşgelmişsen...

valla can iyiki kızmış nasıl içiyodun kız o kahveyi öyle. bide fazlası çok zararlı selülütlerin olur sonra.

sıhhıye kızılay arası sag tarafta giyim marketmi giyim dunyasımı ney hani ucuzcu bi yer varya oradan aldım bu sefer 2 tane daha aldım az kalmış bitmeden alın hayal gülayy kaçırmayın spor montlarda süperdi 29 lira

nazlı bende o kadar kiloma rağmen selülit falan yok gülüm şükür yoktuda,
zaten hayret ediyodu millet yav şükür rahatım ondan:),

ösgem öğrende banda di akşam gidem bi çıkışta haha:)
bide lacimi siyahmı bi kaban var onun yerini ve fiyatını öğrenele bi :))...

boooooooooow bu gelişindemi aldın kız sen öncekindemi onları ben hep önünden geçerimde bi kez girip bakmadım oraya mont bende alcem büyük gelen 2. kaban ismini hak etti artık giydiğim dönüyo resmen üzerimde,
küto adliye tarafındamı,
daha doğrusu şöle soram sincan arabalarının gittiği tarafta giyim marketten mi aldın lo...

selam kızlar bende geldim yürüyüş ettim arkadaşıma gittim kuaför salonu var epey oturdum muhabbet sohbet dedim beni kovun ben gidemkaydirigubbakcemile3 diyetisyene gidiyo arkadaşımda 73 kiloydu şimdi 1 ayda 3 vermiş orda diyetisyenin kapısında iki kız vardı diyo biri 41 biri 51 kiloymuş kilo almaya gelmişler anamm dedim biz vercez dey uğraşiz millet almaya çalışıyo kadere bak anasını satimdelikafadulden

ee sizlerden naber geçmişi şöyle bi okudum yarın büyük gün kızlar kilolardan naber ya ben dün akşam tartıldım tutamadım kendimi ibre aynı yerde duriy sabaha değişrmi ne dersiniz:bbo: kütocum sen az uykudan ödün versen senin kiloalar gümlicek bişey yediğin yok aslında eskiden bende öyleydim ellemeseler akşama kadar uyusam ama bi kış tam 5 kilo aldım sırf uyku yüzünden tabi normal olarak düzensiz beslenme oluyo :teselli:
neyse bugün yediklerimi detaylı liste halinde akşam vereyim patron kızmasınyerimseniben

ha evt adliyenın sırasında yukarda biraz orası işte bildin gecen ayda aldım bu seferde aldım donlardan sarı montu da ordan aldım siyah eskişehirden akşam bi ak az kalmışmış en buyuk beden 42 bana oldu sanada olurr

yumukum sabaha en az1 kilo eksik çıkarsın inş. haklısın cok uyumak kilo yapıyo gec yemek yiyosun buda yapıyooo :S

küto dün ne oldu bilin mi ahada o didiğin mağazanın hem metronun altında hemde kızılayda şubesi var akşam güzel fiyatlar asmışlardı cama 7. takımdan gülay danoşuna girek didim yok hacıt didi bağa oyy ben akşam o gülayla bulup onu gebertmem mi :roflol:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…