eminecim geçmiş olsun canım
canımm inşallah takılmalar yaşamazsın Nazlı,aeben abla ve ben çok takılma yaşıyoruz önceden böyle kaçamak yapmazken de takılıyordum ben mafoldumben
kızlar yardıma ihtiyacım var. 174 etapta izne ayrılan arkadaş 176 etapta 800 gr kilo vererek geri döndü bunu hesbını sizce nasıl yapmam gerekiyor.
Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar...
Nazcım, takım kaptanı olarak direk sana yazayım dedim canım.
Geçen hafta cuma bildirim yapmayı unuttum bengünler sonra aklıma geldi...
Aslında burayı takip edebilmek ufak bebekle çok büyük bir lüksmüş benim için, onu farkettim.
Eğer takımdaysam hala (geçmişe hiç bakamadım) geç kalmadan bu haftaki bildirimi yapmak istedim.
Bu haftaki kilom 66,8 canım...
Umarım herşey herkesin istediği gibi gidiyordur. Ben çok memnunum şu an ki halimden.
Her gören çok zayıflamışsın diyor ve çok mutlu oluyorum.
Umarım bir daha eski hallerimize hiç yaklaşmayız bile...
Bu arada eşimin işi seyahatli kızlar, ben göçebe gibi ya annemdeyim, ya sırayla kız kardeşlerim ben de kalıyor.
Bir de arada gündüz misafirim olursa benim evdeki mesaim gece yarılarına kadar bitmiyor malesef
Neyse bu halimize de şükür. Bugün yine kardeşim ben de. Kızımın kahvaltısını o yaptırırken, ben de hemen size yazayım dedim.
Görüşmek üzere, hepinizi öpüyorummm.................
:teselli::teselli:Şeniz mafoldumben mafoldumben mafoldumben
narinim spora başlaman güzel fakat önemli olan beslenmen . sen hatalarını da biliyorsun üstelik . eşinde olsa zaman zaman herkes eleştiriyor .onlara ve kendine verecegin cevap senin ellerinde pardon baskülünde . bunuda yapacak tek kişi sensin a.sdüzelttim rakamı kızlar 69.300 nerde bende 63 lü rakamlar sanırım ben 70 den hiçbir zaman kurtulamayacagım birisi bana beddua mı etti ne .eşimde durup durup kaç kilosun diye soruyor bende sürekli 69 ile 70 arası gidip geliyorum diyorum bu sabah bana hala mı aynı bi 65 olamadın gitti dedi o böyle sıkbogaz ettikçe ben hepten bitiyorum.yaklaşık 1 yıl olacak.çok şükür hızla verip hızla tekrar almadım agır agır gitti ama şu 69 zincirini bir türlü kıramadım ve artık harbi sinir lerim bozulmaya başladı.bende anladım ki artık sporsuz olmayacak tüm gün oturarak çalışıyorum.evdeki bandada dur şunu yapayım dur şuda bitsin derken hergün çıkamıyorum.bende karar aldım kızlar spor salonuna yazılacagım.belki tükenen motivasyonumu yeniden kazanırım
narin hiç bişi moralaini bozmasın baskülde dalgalanmalar normal ama bunuda şansa bırakmamaz bize düşüyor ...boshayallersmileaeben ablacım akşam arkadaşlarla toplandık arkadaş kakaolu kurabiye börek yapmış tadına bile bakmadım evden 18:00 gibi yemegimi yiyip gitmiştim hatta gönül koyunca çaktırmadan yandaki arkadaşın tabagına koydum kendim yemişim gibi.sadece çay ve tek şekerli sütlü türkkahvesi içtim.ama dün turşu yedim fazlada su içmedim bilmiyorum belkide haklısın bikaç gün yaptıgım protein yüklenmesinden sonrada böyle olmuş olabilir ama pes etmeye hiç niyetim yok anlaşılan oki sevmesemde totoyu sıkıp spora başlayacagım
Sabitim bu hafta o kadar spora rağmen 1 dilim frambuazlı pasta yüzünden, üstüne üstlük bugün gene terazinin öbür kefesindeyim, şu kar yağasada gri havalardan kurtulsam afakanlar basıyor :1ninca:
çok geçmiş olsun annecine . emine ...a.s. tez zamanda şifa bulur inşallah ...canım benim yaa okadar moralim bozuldu ki zaten reglim gecikti ozaman da iştahım acçık tatlı krizim çoktu şimdi reglimin 3.günü inşallah şişkinliktir ama spor da yapamıyorum buaralar anneme tiroid için ameliyet dedi doktoru dün zehirli iç guatrı var 14 yıldır falan tedavi görüyordu..ameliyat çoğu zaman kesin çözüm de olmuyor ömür boyu dışarıdan hormon alınarak yaşanıyor ve ameliyat da riskli bölgede ses telleri bulunuyor ve kalıcı hasarlar oluşabiliyor..denizli de ameliyat kararı çıktı da atom(radyoaktifiyot tedavisi) de olabilir dediler annem ameliyat olmak istemiyordu ama izmir de kendi özel doktorunu aradı KBB uzmanı Doç.dir kendisi ve benim burun ameliyatımı da yaptı mükemmel bir doktor lakabı 'altın parmak' o da izmirde de baktırmasını orada da ameliyat isterse atom tedavisindense ameliyat olmasını önerdi..annemin de aklı karıştı ama izimirde de kontrollerine gitmeyi düşünüyor..benim moralim bozukken çok yerim sanki sinirimi yemekten alır gibi dün annem hastaneden gelince 1 tane de çikolata yemiştim sanki derdime çare oldu dimi mafoldumben..
ilk önce bu düşüncenden vazgeç emimecim ..böyle düşünürsen elbette takılırsın ....canımm inşallah takılmalar yaşamazsın Nazlı,aeben abla ve ben çok takılma yaşıyoruz önceden böyle kaçamak yapmazken de takılıyordum ben mafoldumben
arada 2 etap var sanırım yanılmıyorsam . verdigi kiloyu 2 ye böleceksin .. yüzdeyede öyle yansıtacaksın yani 400gr olarak . ayrıca listeyi paylaşıma koyarkende yanınada not düş ... kolaygelsin daha ayrıntılı nazlım yardımcı olur ...kızlar yardıma ihtiyacım var. 174 etapta izne ayrılan arkadaş 176 etapta 800 gr kilo vererek geri döndü bunu hesbını sizce nasıl yapmam gerekiyor.
buralardayım nazlım ....kızlar benim internet arada gidiyor . bir tek nazooo kaldı onu bekliyorum . olurda ben internete giremesem listeyi halledermisiniz simoşum ve elifimmm
kızlar benim internet arada gidiyor . bir tek nazooo kaldı onu bekliyorum . olurda ben internete giremesem listeyi halledermisiniz simoşum ve elifimmm
elifim düzenleme yap fıstık .. nevkuşumun kilosunu geçen haftada 75 di bu hafta sabit %0.** 6.TAKIM 176.ETAP **
Naz ( 58,8 / 58,1 / 0,7 / % 1,19 )
kirazz_z ( 72,7 / 72,7 / 0,00 / % 0,00 )
nazzoo ( 63,1 / 62,7 / 0,4 / % 0,63 )
nevra73 ( 76,0 / 75,0 / 1,0 / 1,32 % )
blackandwhite ( 61,7 / 62,7 / -1 / % -1,62 )
daphnelsLife ( 68,1 / 66,8 / 1,3 / % 1,91)
simerenya ( 91,2 / 91,2 / 0 / 0,00% )
melek ( 74,2 / 73,7 / 0,5 / 0,67 % )
narin nazenin ( 69,7 / 70 / -0,3 / % - 0,43 )
safinaz84 ( 65,7 / 64 / 1,7 / % 2,5 )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 700,2 / 696,9 / 3,3 / % 0,47)
elifim düzenleme yap fıstık .. nevkuşumun kilosunu geçen haftada 75 di bu hafta sabit %0.
hala takımdasın tuğbacığım . geçen hafta seni aynı yazdım . 2 haftadır nerdeyse hiç paylaşımın yoktu bu haftada gelmeseydin geri dönmek üzere ayrıldı yazacaktım . madem geldin kilonu bildirdin yazıyorum listeye . seni sürekli burda görmek güzel olur . montiye devam ediyormusun hala
inşallah canımcım yaaa hazır hızımı almış gidiyorken bir kaç hafta daha böyle gitsem zaten hedef kioma ulaşıcam sonra hedefimi değiştiricem zaten
hele bir görsem beşli rakamları sonra duraklayıncada yaparız birşeyler hareketlenmek için...
evet canım yaa benim de tek duan 50li rakamlara inmek şuanda :Saruboceq: sonra kendimizi çok iyi hissedeceğiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?