Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar yardıma ihtiyacım var. 174 etapta izne ayrılan arkadaş 176 etapta 800 gr kilo vererek geri döndü bunu hesbını sizce nasıl yapmam gerekiyor.

canımm inşallah takılmalar yaşamazsın Nazlı,aeben abla ve ben çok takılma yaşıyoruz önceden böyle kaçamak yapmazken de takılıyordum ben mafoldumben

inşallah canımcım yaaa hazır hızımı almış gidiyorken bir kaç hafta daha böyle gitsem zaten hedef kioma ulaşıcam sonra hedefimi değiştiricem zaten
hele bir görsem beşli rakamları sonra duraklayıncada yaparız birşeyler hareketlenmek için...

Günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar...

Nazcım, takım kaptanı olarak direk sana yazayım dedim canım.
Geçen hafta cuma bildirim yapmayı unuttum ben günler sonra aklıma geldi...
Aslında burayı takip edebilmek ufak bebekle çok büyük bir lüksmüş benim için, onu farkettim.
Eğer takımdaysam hala (geçmişe hiç bakamadım) geç kalmadan bu haftaki bildirimi yapmak istedim.
Bu haftaki kilom 66,8 canım...

Umarım herşey herkesin istediği gibi gidiyordur. Ben çok memnunum şu an ki halimden.
Her gören çok zayıflamışsın diyor ve çok mutlu oluyorum.
Umarım bir daha eski hallerimize hiç yaklaşmayız bile...
Bu arada eşimin işi seyahatli kızlar, ben göçebe gibi ya annemdeyim, ya sırayla kız kardeşlerim ben de kalıyor.
Bir de arada gündüz misafirim olursa benim evdeki mesaim gece yarılarına kadar bitmiyor malesef
Neyse bu halimize de şükür. Bugün yine kardeşim ben de. Kızımın kahvaltısını o yaptırırken, ben de hemen size yazayım dedim.
Görüşmek üzere, hepinizi öpüyorummm.................

Son düzenleme:
kızlar yardıma ihtiyacım var. 174 etapta izne ayrılan arkadaş 176 etapta 800 gr kilo vererek geri döndü bunu hesbını sizce nasıl yapmam gerekiyor.

canım benim arkadaşın kaç kilo şuanda kilosunu yazarsan hemen hesaplayalım beraber

hala takımdasın tuğbacığım . geçen hafta seni aynı yazdım . 2 haftadır nerdeyse hiç paylaşımın yoktu bu haftada gelmeseydin geri dönmek üzere ayrıldı yazacaktım . madem geldin kilonu bildirdin yazıyorum listeye . seni sürekli burda görmek güzel olur . montiye devam ediyormusun hala

kızlar benim internet arada gidiyor . bir tek nazooo kaldı onu bekliyorum . olurda ben internete giremesem listeyi halledermisiniz simoşum ve elifimmm

Ben de geldim kızlar. Hemen kilomu bildireyim. Zira yine çok geç kaldım. Bu hafta sadece 400 gramcık verebilmişim. Kilo veren ve kilosunu koruyan herkese alkış. Öpüyorummmm. Şeniz alkisalkisalkis

63.1 \ 62.7 \ 0.4 \ 0.63 -tatlicadiarzu-

Şeniz mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:teselli::teselli:
narinim spora başlaman güzel fakat önemli olan beslenmen . sen hatalarını da biliyorsun üstelik . eşinde olsa zaman zaman herkes eleştiriyor .onlara ve kendine verecegin cevap senin ellerinde pardon baskülünde . bunuda yapacak tek kişi sensin a.s
narin hiç bişi moralaini bozmasın baskülde dalgalanmalar normal ama bunuda şansa bırakmamaz bize düşüyor ...boshayallersmile
Sabitim bu hafta o kadar spora rağmen 1 dilim frambuazlı pasta yüzünden, üstüne üstlük bugün gene terazinin öbür kefesindeyim, şu kar yağasada gri havalardan kurtulsam afakanlar basıyor :1ninca:
biri pastamı dedi...kaydirigubbakcemile
çok geçmiş olsun annecine . emine ...a.s. tez zamanda şifa bulur inşallah ...
canımm inşallah takılmalar yaşamazsın Nazlı,aeben abla ve ben çok takılma yaşıyoruz önceden böyle kaçamak yapmazken de takılıyordum ben mafoldumben
ilk önce bu düşüncenden vazgeç emimecim ..böyle düşünürsen elbette takılırsın ....
yavaşda olsa sonuçda kilo verebiliyoruz .bunu unutma . a.s
birde annende hormon sorunu olduguna göre genetik olbilir hiö hormon dengeni ölçtürdünmü???? bu kilo vermeye engeldir sorun orda olabilir ....
benim şeker dengem bozuk hipo glisemiyim o yüzden tez acıkırım . yedikcede doymam . ama firenliyorum kendimi ... birçok kişiden daha yavaş veriyorum vede zor oluyor dogru ama eninde sonunda veriyorum önemli olanda bu . dimi.boshayallersmile
arada 2 etap var sanırım yanılmıyorsam . verdigi kiloyu 2 ye böleceksin .. yüzdeyede öyle yansıtacaksın yani 400gr olarak . ayrıca listeyi paylaşıma koyarkende yanınada not düş ... kolaygelsin daha ayrıntılı nazlım yardımcı olur ...
kızlar benim internet arada gidiyor . bir tek nazooo kaldı onu bekliyorum . olurda ben internete giremesem listeyi halledermisiniz simoşum ve elifimmm
buralardayım nazlım ....

Son düzenleme:
** 6.TAKIM 175.ETAP ** **etap altıncısı**

Naz ( 57,9 / 58,8 / -0,9 / -1,55 % )
kirazz_z ( 72,7 / 72,7 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 64,2 / 63,1 / 1,1 / 1,71 % )
nevra73 ( 76,0 / 75,0 / 1,0 / 1,32 % )
blackandwhite ( 62,8 / 61,7 / 1,1 / 1,75 % )
daphnelsLife ( 68,1 / 68,1 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 91,5 / 91,2 / 0,3 / 0,33 % )
melek ( 73,3 / 74,2 / -0,9 / -1,23 % )
narin nazenin ( 70,1 69,7 / 0,4 / 0,57 % )
safinaz84 ( 67,0 / 65,7 / 1,3 / 1,94 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KİLO (703,6 / 700,2 / 3,4 / 0,48 % )

geçen haftanın listesi önümde dursun

** 6.TAKIM 176.ETAP **

Naz ( 58,8 / 58,1 / 0,7 / % 1,19 )
kirazz_z ( 72,7 / 72,7 / 0,00 / % 0,00 )
nazzoo ( 63,1 / 62,7 / 0,4 / % 0,63 )
nevra73 ( 75,0 / 75,0 / 0 / % 0,00)
blackandwhite ( 61,7 / 62,7 / -1 / % -1,62 )
daphnelsLife ( 68,1 / 66,8 / 1,3 / % 1,91)
simerenya ( 91,2 / 91,2 / 0 / 0,00% )
melek ( 74,2 / 73,7 / 0,5 / 0,67 % )
narin nazenin ( 69,7 / 70 / -0,3 / % - 0,43 )
safinaz84 ( 65,7 / 64 / 1,7 / % 2,5 )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 700,2 / 696,9 / 3,3 / % 0,47)

Son düzenleme:
elifim düzenleme yap fıstık .. nevkuşumun kilosunu geçen haftada 75 di bu hafta sabit %0.

düzeltmişin .....::)))) exelden çıkardın dimi elifim . hesap makinesini almayım elime . acele etme nazlımda gelir ...
eline saglık fıstıgım ....
toplam yüzde hesabın dogru ..

Son düzenleme:
excelde yapmadım hesap makinesiyle hesapladım

renkleri de düzelttim doğru di mi

Son düzenleme:

sagol nazlıcım.
evet malesef farkındayım pek paylaşım yapamıyorum canım artık eskisi gibi.
herşeye yetişmeye çalışıyorum, inan zaman yetmiyor.
bazen diyorum keşke 1 gün 48 saat falan olsa o zaman kendime de vakit ayırabileceğim :))
şu an monti yapmıyorum ama montiden kalma alışkanlıkları zaman zaman devam ettiriyorum.
pilav yememek gibi, ya da makarna haşlama süresi veya patatesden mümkün oldugunca uzak durmak gibi...
herşeyden az az yemeye çalışıyorum şu aralar.
ama montiye de geri dönmek istiyorum en kısa sürede.
çünkü bu şekilde dengeli beslenmiyorum, bunun farkına varıyorum hemen.

evet canım yaa benim de tek duan 50li rakamlara inmek şuanda :Saruboceq: sonra kendimizi çok iyi hissedeceğiz zaten

evet canım yaa benim de tek duan 50li rakamlara inmek şuanda :Saruboceq: sonra kendimizi çok iyi hissedeceğiz zaten

canım sen ellileri görmek üzeresin dibindesin az daha geyret et görürsün
ben daha yeni başladım iki hafta oldu ve benim biraz daha yolum var beşli rakamlar için ama bak sen dibindesin diyorum dibine kadar gelipte geri dönme sakın koş hızla yakalamak için onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…