Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

excelde yapmadım hesap makinesiyle hesapladım

renkleri de düzelttim doğru di mi
elifim listeyi kardeş takıma gönder onay al güzelim ....
dogru görünüyor ....
acele etme saat var daha ...:hulya:

aeben ablacığım nette sorun oldu okadaar uzun ileti yazdım hepsi gitti mafoldumben iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ablacığım annem izmirde de tahlillerini yaptıracak biyopsi falan orada da ameliyat derlerse olacak artık..çok merak ediyorum zaman bakalım

monti amcama da devam etmek istiyorum 55 olmalıyım:lepi:

haklısın canım da maalesef +1 kiloyum bu hafta 62.7 yani...dipteydim ne güzel monti amcam sayesinde ama kaçamak yapınca affı yok aeben ablamın herzaman dediği gibi

selamlar..hayırlı cumalar hepinize..kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim veremeyenlerde haftaya inş. morallaerini bozmasınlar yerimseniben nasılsınız kızlar,kirazımın fotolarını gördüm bende onlara daldım gittim taşınma telaşından kaçırmışım nasıl güzel çıkmışlar,şimdi düğünü oldu demi neslihanın balayında olmalılar ay ne güzel yaopuyorumnanaktan bende dün acillerdeydim eltim çok felaket grip olmuş ama enfeksiyona bağlı yada ilacın etkisi bilmiyorum 3 sefer kriz gibi bişey geçirdibi anda bağırarak ağlamaya başlıyor elleri ayakları uyuşuyor nefes alamıyor ödüm patladı,bana getirdik kaynım bi gün evde bigün şehir dışında işi gereği nolur nolmaz dedik anlıcanız çoluk çocuk hasta uğraşıp duruyorum kaydirigubbakcemile3 sabah itibariyle bende hala 82yim almamışımda vermemişimde düzenli bi diyet uygulayamadım bu hafta bakalım belki haftaya daha dikkatli olurum :lepi:

Nazlım seslenmişsin tatlım özür dilerim farkedemedim öyle dalgınımki bugün , ama elifciğim halletmiş varol karamel makiyatom zemuszemus

ben hala 74üm kızlar....
sabah sporumu yaptım, 30dk fitness, 1 saat pilates. şimdi ev işleriyle uğraşıyorum...

8. TAKIM * *176.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 99,2 / 98,8 / 0,4 / 0,40% )
AySeCeYlİn ( 61,6 / 61,6 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 116,5 / 116,7 / -0,2 / -0,17% )
asutaha ( 80,5 / 82,0 / -1,5 / -1,86% )
çokoprens ( 57,5 / 56,2 / 1,3 / 2,26% )
elimphia ( 85,0 / 85,0 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 73,7 73,4 0,3 0,41% )
SEHERYILDIZI ( 79,5 86,7 -7,2 -9,06% ) 155.Etaptan ayrılmıştı geri döndü
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 653,5 / 660,4 / -6,9 / -1,06% )

kardeş takım kontrol edermsnz

azracım kıslar yok .. nazlımın nette sorun var sanırım .... onlar gelemese yayınla güzelim saat geçmeden ..

Son düzenleme:
ben hala 74üm kızlar....
sabah sporumu yaptım, 30dk fitness, 1 saat pilates. şimdi ev işleriyle uğraşıyorum...
kolay gelsin akcım .....
bildirim saati enson 11.30 kadardır güzelim ..opuyorumnanaktan.

elifim ellerine sağlık canım . internet yeni geldi . iyiki akıl edip listeye bakabilirmisiniz demişim çok sağol canım benim

iyi akşamlar kıslar ....a.s.
melegim yine oturmuşun pc başına ....kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…