Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

Herkese günaydın, ben bir türlü takımınıza dahil olamayan daimi misafiriniz...delikafadulden :enbuyukkk:

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

kızlar haftasonu kimse olmuyor buralarda canım çok sıkılıyor .evdeyim boş vaktim de var ama spor yapmak gelmiyor içimden maalesef :çok üzgünüm: havalar da çok soğudu

Günaydıııııınnnnnnnn Güzellleerrrrrrrrrrrr
Herkese güzel bir hafta diliyorym hanımlaaarrr...

umarım herkesin keyfi yerindedir,geçmişe bakmaya pek fırsatım olmaz bugün,malum 10 günlük aradan sonra işler anormal birikmiş,masamı görmeniz lazım...alışmıştım miskinliğee offf ya işe gelmek çok kötü

ama sizleride çok özledimopuyorumnanaktan,

bu arada çok şükür hiç bi problem olmadan harika bi düğünüm oldu,herkes çok mutlu tabi en çokta kocam ve ben,:asigim:düğünde en çok eğlenen ikimizdik,hiç oturmadık valla..ayrıca evimizede acayip ısındık,hiç çıkmak istemedik,balayına bile gitmedik diyebilirim sadece 2 günlüğüne istanbul yaptık o kadar,her şey çok çok güzel:kedi:,rabbim benim yaşadığım mutluluğu tüm bekarların başınada versin:Saruboceq:

biliyorum düğün fotolarını merak ediyosunuz en yakın zamanda eklicem kızlar,bu arada kilomu hiç sormayın bende bilmiyorum,iyice saldım kendimi valla hiç kasmadım,ama artık toparlanma vakti,önümüz bayram dimi ama...ayyy ne çok özlemişim size yazmayıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

nerak etmez miyiz düğün fotoğraflarını hem de nasıl kaydirigubbakcemile3 düğününün gönlüne gçre olmasına çok sevindim bitanem Allah bir yastıkta kocatsın inşallah, sonsuz mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan veee bayrama kadar demişsin ya montiye birlikte devam edelim gel de

hoşgeldin kirazım . herşeyin güzel geçmesine çok sevindim . bizde seni çok özledik canım en kısa zamanda bekliyoruz fotolarını eminim çok güzel bir gelin olmuşsundur.

dün yediklerim
1 kayısı,1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
3 dilim yulaf ekmeği
1 bardak açık çay
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
ara
1 erik
öğle
balık ve bol salata
ara
1 bardak sütlü nescafe
akşam
2 avuç leblebi
1 bardak süt
ara
1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…