Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menün güzel emineciğim . Ama kahvede olmasaymış olurmuş . Ama aebenim ablam haftada 1 kere içebilirsiniz demişti galiba

menün güzel emineciğim . Ama kahvede olmasaymış olurmuş . Ama aebenim ablam haftada 1 kere içebilirsiniz demişti galiba

evet canım ondan haftada 1 kez olmak üzere izin koparabildim :lepi: ben nescafeyi çok seviyorum tatlım başka hiçbirşey aramıyorum ama onu çoook seviyorum..kaçamakları bir kenara bıraktım busabah 62.4 idim..24-30 ekimde antalya side crystal otelde seminerimiz var..ozamana kadar eski kotuma girebilsem 59 kilo iken almıştım ve 61 kilo bile olsam rahat giyebilirim..ve bikinimden de göbeğim çıkmasın diye kilo vermem şart..fakat buaralar havalarda çok soğuduğu için hiç spor yapasım gelmiyor bünyem zaten çok zorlu olduğu için sporsuz kilo veremiyorum ben

bende dün spor salonuyla görüşmeye gittim plates + fitness eşim spor salounu beğendi . servis güzergahını öğreneyim bu hafta yazılacağım İNŞALLAH . benimde bu saatten sonra sporsuz kilo vermem zorlaşacak kilo azaltıkça zayıflamak zorlaşıyor .

inşallah serviste uygundur da başlarsın canım pilates mükemmel bir spor ben 78 kilodan 59 a pilates ile birlikte indim de ne sarkma yaşadım ne birşey..hattaselütlerim bile tamamen yok oldu :lepi: ve pilates yaptıktan sonra çok mutlu hissediyorsun çalışma bittikten sonra gevşeme kısmında masaj etkisi yaratıyor hareketler ardından sıcak bir duş ve yeşil çay kaydirigubbakcemile2 mükemmel hissettiriyor..ama benim canım buaralar hiç istemiyor maalesef

plates çok güzel bir spor daha öncede gitmiştim . bu akşam bizim servisle konuşayım inşallah ordan geçiyordur.

nazcım senin adına çok sevindim spora başlamana.maalesef ben salona gidemeyeceğim.eşim kursa başladı akşamları kızla birlikte mümkün değil gitmem.hem hava sogudu gidip gelirken kızımı hasta etmek istemiyorum arabayla gidip gelsemde.hemde benim kızım çok hareketli orda onu kontrol edeyim derken zaten ben hiçbirşey yapamam.bakalım bende yürüyüş bandını daha aktif kullanmaya çalışacagım artık

hımmm plates ne kadar mucizevi bir spormuş denemek lazım
ama minik kuzumla nasıl olucak bu iş?

sağol narinim . evde koşu bandın varsa onu değerlendir canım . ben evlenmeden önce evde koşu bandım vardı . çok spor yaptım ben onunla ama şimdiki evimde yer olmadığı için getiremedim malesef .

çocuklar da çok meraklı pilatese zaten çok seviyorlar canım sabahları tv 8 de ebru şallı nın programından evde yapabilirsin sen de opuyorumnanaktan

Çocuğum henüz 15 aylık tatlım ancak bana engel olur gider tv yi kapatmaya çalışır
Ayrıca ben iş kadınıyım be gülüm haftada iki günüm var evde geçirdiğim oda meçhul

Son düzenleme:

Çocuğum henüz 15 aylık tatlım ancak bana engel olur gider tv yi kapatmaya çalışır
Ayrıca ben iş kadınıyım be gülüm haftada iki günüm var evde geçirdiğim oda meçhul

hımmm :uhm: çok küçükmüş canım Allah bağışlasın..ben de çalışıyorum ama nöbetli olunca sizin gibi 08.00-17.00 olmuyor tabi evde yapabildiğim günler oluyor..ayrıca dvd leri de var pilatesin çocuğun biraz büyüyünce istediğin saatte yaparsın ozaman opuyorumnanaktan

evet pc de yüklü dvd yalnız kim açacak takacak yapacak bu çocukla bahane değil bunlar gerçekten kızım çok hareketli ve durmuyor bakalım bir çare bulucaz bnada. Önce kızım iyileşsinde sonra bakarız platesin hal çaresine....

Bu arada kesinlikle bilinçli biriyle yapın tek başınıza yapmaya kalkmayın pltesi sakatlanırsınız diye okumuştum bir yerde bir şey olmasın birde eyvahedigeldismile

kızlar ben buralardayım ama inanılmaz yoğunum,fiş geçmekten gözlerim ağrıdı,sanırım bu hafta böle geçicek..

bu arada bugün reglim bitiyo (evlendiğimin 3.günü regl oldum üstelik istanbula giderken yolda)akannehir ama benim canım acayip tatlı istiyo,ve maalesef yiyorumda,iştahımın maşallahı var,kendime acilen baskül almam lazım

evet narinim kimsecikler yok.....

safinazcım sanırım ben yokken dahil olmuşsun takıma,hoşgeldin canım,opuyorumnanaktanneslihan ben..kaptan yardımcısıyım,10 günlük bi evlilik izninden sonra tekrar burdayım,sanırım sende monti yapıyosun,bende montiyle çok güzel kilolar verdim ama maalesef bayramdan sonra bi türlü adapte olamadım ve bırakmak zorunda kaldım,:kedi:inş.kendimi toparlayıp tekrar başlıcam

Bende burdayım faturalarım var onları kontrol ediyordum muhasebeden istiyorlar patrona onaylatıp onları göndermem gerekiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…