Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu gönderdiğim hikayeyi hepimiz okuyalım olurmu kızlarcığım ne olur pes etmek yok, inşirah suresinde ne diyor, güçlükle beraber bir kolaylık vardır

canım benim kendini kapatma böyle dış dünyaya sen inançlı bir kızsın . Inancını hiç bir zaman kaybetme herşey biz insanlar için . Derdide veren allah dermanıda neden böyle oldun gülüm ya

Daha fazla istemekten vazgeçmek, oracıkta bir kar tanesi gibi toprağa düşüp erimek istedi. Dua edecek hâli kalmamış gibiydi Bir yanı, ölüp unutulup gitmeyi arzuluyordu. Diğer yanı ise tüm sevdiklerini hasretle kucaklıyor, onlardan hiç ayrılmamayı, hayatı dopdolu yaşamayı istiyordu Son bir can havliyle, bir kez daha dua etmek istedi, ama kalbi kırılmıştı. Evrenin Sahibine yönelen ruhu, küsmek istiyor; dudakları bir cümle daha söyleyemiyordu Küsüp gidemiyordu da Çünkü, yardım isteyebileceği başka kimse olmadığını iyi biliyordu...

Bu kadarmı güzel anlatılır hissettiklerim, bu kadarmı tam can evinden vurur bir yazı bir insanı...nasılda özetlemiş hissettiklerimi :sinifsinif:

pes etmek yok simoşum boshayallersmile

iyi de kötü de bizler için ,zorluklar yaşamadan kavuşmak zor bazı şeylere

simooooooooşşşşşşşşşşşşşş seni görüyorum aşağılarda canoooo nabersinnnn hoşgelmişsin

Ne olsun safiş öyle oturuyorum işte, bugün işe gelirken saçımı bile taramadım öyle toplayıverdim, ne makyaj ne birşey üstelik ben kokoşumdur makyajsız tuvalete bile gitmezdim depresyon sen nelere kadirsin sempatiksalakcinni

canım emin ol bu yaşadığın depresyon değil sadece kara bulutlar var üzerinde senin ve kendini iyi hissetmiyorsun canın öyle istiyor çünkü....

Hem ne oluyor bakıyım aşk acısımı çekiyorsun? Ancak aşk acısında olur böyle haller şeker...

çok güzel bir hikaye simoşum bizimle paylaştığın için sağol gülüm .....

Karışık safiş, ortaya karışık gibi yani sempatiksalakcinni
3 Gündür üstüste de mert gert gereksizini ölmüş görüyorum rüyamda hemde nasıl gerçek gibi rüya :sinifsinif:

Karışık safiş, ortaya karışık gibi yani sempatiksalakcinni
3 Gündür üstüste de mert gert gereksizini ölmüş görüyorum rüyamda hemde nasıl gerçek gibi rüya :sinifsinif:

kııs karışık derken nasıl bacım

ailevi sorunlarınmı var?

Aşk hayatın inişli çıkışlımı?

Sağlık problemlerinmi var?

Mert kim sevgilinmi?

Sen kimsin gözdemi ? sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ne çok soru sordum :kedi:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Aahahaha hiç güleceğim yoktu ya, kızçelerim biri açıklarmı sorunları delikafadulden
ben anlattıkça darlanıyorumda nazlı elif nesliş abliş hepsi bilir, ailevi sorunlar değil, evin prensesiyim ben şakkıdı:jeyyar:
sağlığımda yerinde şükür yani bir şikayetim yok :Saruboceq:

öyleyse ben bunu sormamış kabul ediyorum canım sende okumamış ol ok?

Hadi sen bak keyfine canın istediği zaman konuşuruz her bir şeyi sempatiksalakcinni

iyiyim tatlım size yazıp sonra pilates yaptım :lepi:kaydirigubbakcemile2 ardından da sıcak bir duş..birazdan da yeşil çayımı hazırlarım

oohhh sefan olsun ne kadan güzel bende evde olsam bunları yapardım heralde sıcacık bir duş elimde çay ve pc daha ne olsun yaa daha ne olsun :hulya: :hulya:

Ohhhh be yüklemeyle ilgili bütün evrak işlerim bitti . Artık faturalarımı kontrol etmeye başlayayım ama önce yemek yiyeyim .

Safiş, zamanında ayakta uyutulup kandırıldıktan sonra 15 gün sonra hatta erkek arkadaşım başka bir kızla evlenmişti, o mert bu mert, birkac haftadır rüyalarımda görüyorum sürekli, geçenlerde de bir çocuğunun olduğunu ama felçli doğduğunu öğrendim, eşine ve bebeğe çok üzüldüm, birde hala diyormuşki üzerimden bedduasını çeksin, oysaki ben beddua etmemiştim, sadece rabbime havale ediyorum demiştim, ama ciddi anlamda remen ciğerim yanmıştı, toparlanamamıştım,3 ay boyunca sakinleştiricilerle gezmiştim, son zamanlarda iyiydim allahıma şükürde mertte sonra güven problemi oluştu bende, mertten sonra hayatıma girenlerede ne konsantre olabildim ne emek verebildim ilişkiye, öyle işte

Ohhhh be yüklemeyle ilgili bütün evrak işlerim bitti . Artık faturalarımı kontrol etmeye başlayayım ama önce yemek yiyeyim .

hadi gözün aydın güzelim
Afiyet olsun

canım seni şuan çok iyi anlıyorum bende hikayemi yazardım burda sana ama çok uzun lakin bunlarla pes etmemeli inadına aşık olmalı inadına insanlara güvenmelisin.
Eğer bende senin gibi olsaydım şuan ne bana deliler gibi aşık bir kocam nede dünyalar güzeli kızım olurdu...
Sen fazla takılı kalmamaya çalış bu duruma lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…