- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
nazlım iki hattımda kapalı, evde kitaplığımda duruyor 3 gündür ceptelefonu kullanmıyorum ben :sinifsinif: Ama gene yazarım özelden canım sana, cumaya kadar işe geleceğim sanırım sonrasında izin verdi patron öyle de iş varki, çıkarın beni diyorum çıkarmıyor, annemde tek başına gidemezsin ayvalığa diyor, oysaki ben kimseyi istemiyorum. Dün akşam 6 yı 10 geçe evde oluyorum 6,30 da elimi yüzümü yıkadım pijamalarımı giydim, yattım, evdekiler çok üzülüyor, annem alt kattan bağırıyor, bu saatte mi yatıyorsun-kime üzülüyorsan hiç kimse için değmez kızım hastalanacaksın diye ağlıyor :1no2: O kadar sinirlerim bozukki, size birşey söylesem inanırmısınız inancımı bile kaybetmeye başlamıştım ama dün gece yatağımda bir hikaye okudum, çok etkilendim sizlerle de paylaşacağım
Bu gönderdiğim hikayeyi hepimiz okuyalım olurmu kızlarcığım ne olur pes etmek yok, inşirah suresinde ne diyor, güçlükle beraber bir kolaylık vardır
Daha fazla istemekten vazgeçmek, oracıkta bir kar tanesi gibi toprağa düşüp erimek istedi. Dua edecek hâli kalmamış gibiydi Bir yanı, ölüp unutulup gitmeyi arzuluyordu. Diğer yanı ise tüm sevdiklerini hasretle kucaklıyor, onlardan hiç ayrılmamayı, hayatı dopdolu yaşamayı istiyordu Son bir can havliyle, bir kez daha dua etmek istedi, ama kalbi kırılmıştı. Evrenin Sahibine yönelen ruhu, küsmek istiyor; dudakları bir cümle daha söyleyemiyordu Küsüp gidemiyordu da Çünkü, yardım isteyebileceği başka kimse olmadığını iyi biliyordu...
Bu kadarmı güzel anlatılır hissettiklerim, bu kadarmı tam can evinden vurur bir yazı bir insanı...nasılda özetlemiş hissettiklerimi :sinifsinif:
simooooooooşşşşşşşşşşşşşş seni görüyorum aşağılarda canoooo nabersinnnn hoşgelmişsin
Ne olsun safiş öyle oturuyorum işte, bugün işe gelirken saçımı bile taramadım öyle toplayıverdim, ne makyaj ne birşey üstelik ben kokoşumdur makyajsız tuvalete bile gitmezdimdepresyon sen nelere kadirsin sempatiksalakcinni
dm attım nazlım sana, direkt mesaj yani naniknanik
Karışık safiş, ortaya karışık gibi yani sempatiksalakcinni
3 Gündür üstüste de mert gert gereksizini ölmüş görüyorum rüyamda hemde nasıl gerçek gibi rüya :sinifsinif:
kııs karışık derken nasıl bacım
ailevi sorunlarınmı var?
Aşk hayatın inişli çıkışlımı?
Sağlık problemlerinmi var?
Mert kim sevgilinmi?
Sen kimsin gözdemi ? sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ne çok soru sordum :kedi:
naber şeker....
Aahahaha hiç güleceğim yoktu ya, kızçelerim biri açıklarmı sorunları delikafadulden
ben anlattıkça darlanıyorumda nazlı elif nesliş abliş hepsi bilir, ailevi sorunlar değil, evin prensesiyim ben şakkıdı:jeyyar:
sağlığımda yerinde şükür yani bir şikayetim yok :Saruboceq:
iyiyim tatlım size yazıp sonra pilates yaptım :lepi:kaydirigubbakcemile2 ardından da sıcak bir duş..birazdan da yeşil çayımı hazırlarım
Ohhhh be yüklemeyle ilgili bütün evrak işlerim bitti . Artık faturalarımı kontrol etmeye başlayayım ama önce yemek yiyeyim .
Ohhhh be yüklemeyle ilgili bütün evrak işlerim bitti . Artık faturalarımı kontrol etmeye başlayayım ama önce yemek yiyeyim .
Safiş, zamanında ayakta uyutulup kandırıldıktan sonra 15 gün sonra hatta erkek arkadaşım başka bir kızla evlenmişti, o mert bu mert, birkac haftadır rüyalarımda görüyorum sürekli, geçenlerde de bir çocuğunun olduğunu ama felçli doğduğunu öğrendim, eşine ve bebeğe çok üzüldüm, birde hala diyormuşki üzerimden bedduasını çeksin, oysaki ben beddua etmemiştim, sadece rabbime havale ediyorum demiştim, ama ciddi anlamda remen ciğerim yanmıştı, toparlanamamıştım,3 ay boyunca sakinleştiricilerle gezmiştim, son zamanlarda iyiydim allahıma şükürde mertte sonra güven problemi oluştu bende, mertten sonra hayatıma girenlerede ne konsantre olabildim ne emek verebildim ilişkiye, öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?