Bu gönderdiğim hikayeyi hepimiz okuyalım olurmu kızlarcığım ne olur pes etmek yok, inşirah suresinde ne diyor, güçlükle beraber bir kolaylık vardır
Ohhhh be yüklemeyle ilgili bütün evrak işlerim bitti . Artık faturalarımı kontrol etmeye başlayayım ama önce yemek yiyeyim .
kızlar benim hastalıgım aynen sürüyor.dün elemanların maaşlarını banka hesaplarına gönderirken hata yapmışım.bi elemana 200.00 tl fazladan para vermişim bakalım daha ne hatalarım çıkacak.kafam kazan gibi antibiotikle ayaktayım yaa
tamam nazcım nede olsa cumaya daha var inşallah tamamlanır
cumaya kadar gözdemin sıkıntıları için yasin okuyacaktık yaa ben 10 tane dagıttım varmı aranızda okuyan not alacagımda
benimde nazlım
kızlar nerdesiniz benim canım çok sıkılıyor
ne yapsak ki acaba işim bittiğinden beri okey oynuyorum
ben buradayım canım ama evim çok soğuk elektrikli sobamı yaktım ama ısınamıyorum kaloriferlerimizde yanmaya başlamadı kaıpıcıya daha yakmayacak mısınız dedim ama kafamıza göre yakamıyoruz belediyeden haber bekliyoruz dedi:çok üzgünüm:
ben buradayım canım ama evim çok soğuk elektrikli sobamı yaktım ama ısınamıyorum kaloriferlerimizde yanmaya başlamadı kaıpıcıya daha yakmayacak mısınız dedim ama kafamıza göre yakamıyoruz belediyeden haber bekliyoruz dedi:çok üzgünüm:
Nazlım senin kilo çizelgeni gördükçe mutlu oluyorum varya ne güzel yaaaa 5 li rakamlardasın
bende görebilecekmiyim acaba beşli rakamlarda olan kilomu
kömürlemi ısınıyorsunuz ki belediyenin haber vermesini bekliyorsunuz .
evet canım kömürle ısınıyoruz merkezi..ama donuyorum evdemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?