Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oohhh sefan olsun ne kadan güzel bende evde olsam bunları yapardım heralde sıcacık bir duş elimde çay ve pc daha ne olsun yaa daha ne olsun :hulya: :hulya:[/QUOTE]

evet safişçiğim ben de evdeyken bunları yapayım dedim kendimi spor yapınca çok iyi hissediyorumzemuszemus ama yarın nöbetçiyim ben de hem spor yapamıyorum hem sürekli ofisteyim hem de yanıma gelen giden arkadaşlar cazbedici yasak ikramlar orada savaş veriyorum resmen ama yenilmeyeceğim ve hayırlısı ile 50leri göreceğim inşallah

cumaya kadar gözdemin sıkıntıları için yasin okuyacaktık yaa ben 10 tane dagıttım varmı aranızda okuyan not alacagımda

kızlar benim hastalıgım aynen sürüyor.dün elemanların maaşlarını banka hesaplarına gönderirken hata yapmışım.bi elemana 200.00 tl fazladan para vermişim bakalım daha ne hatalarım çıkacak.kafam kazan gibi antibiotikle ayaktayım yaa

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine . Hata yapmak insana mahsus bir daha yapmazsın buna eminim . Ben bu gün okuyacağım inşallah narinim dün akşam görümceme gittik eve geldiğimde çok geç olmuştu yatıp uyudum hemen

kızlar nerdesiniz benim canım çok sıkılıyor

ben buradayım canım ama evim çok soğuk elektrikli sobamı yaktım ama ısınamıyorum kaloriferlerimizde yanmaya başlamadı kaıpıcıya daha yakmayacak mısınız dedim ama kafamıza göre yakamıyoruz belediyeden haber bekliyoruz dedi:çok üzgünüm:

ne yapsak ki acaba işim bittiğinden beri okey oynuyorum

ayyy benimde işim var ama yapasım yok üç tane evrak var masamda ben onlara onlar bana bakıp duruyor hastalıktan olsa gerek elim kalkmıyor zaaarrr

oohhooooo belediyeye kaldıysa işiniz vay halinize canım yaaa allah kurtarsın

kömürlemi ısınıyorsunuz ki belediyenin haber vermesini bekliyorsunuz .

Nazlım senin kilo çizelgeni gördükçe mutlu oluyorum varya ne güzel yaaaa 5 li rakamlardasın
bende görebilecekmiyim acaba beşli rakamlarda olan kilomu

Nazlım senin kilo çizelgeni gördükçe mutlu oluyorum varya ne güzel yaaaa 5 li rakamlardasın
bende görebilecekmiyim acaba beşli rakamlarda olan kilomu

montiye pes etmeden devam edersen en kısa zamanda göreceğine eminim safişçiğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…