montiye pes etmeden devam edersen en kısa zamanda göreceğine eminim safişçiğim .
evet canım kömürle ısınıyoruz merkezi..ama donuyorum evdemafoldumben
battaniyenin altına gir hemen sıkı sıkı giyin hasta olma olumunekankayizsmile
evet safinazcığım birkaç gün böyle hasta hasta bekleyeceğim artık..
Nazlıcığım ben 24-30 ekim arasında Antalya-side de seminerde olacağım tatlım..oradan bildirim yapamazsam eğer benim son haftaki kilomu yazabilir misin?gerçi açık büfe 5yıldız ben orada rahat durmam mutlaka kilo alırım ama ızgara ve salata seçmeye çalışacağım elimden geldiğince alırsam da gelince daha dikkat ederim artık
ooyyyy dikkat et kendine o zaman soğukta durma falz elektirikliyi yak ısın azcıkın
seminerde de dikkat et güzelim açık büfeye aldanma
gerçi ben yazın on gün antalyada tatilde idim gün boyu herşeyi yedim içtim hiç kilo almadım şaşırdım keşke hep böyle olsam ama sen yinede bana bakma güzelim yediklerine dikkat et neme lazım
ben buradayım canım ama evim çok soğuk elektrikli sobamı yaktım ama ısınamıyorum kaloriferlerimizde yanmaya başlamadı kaıpıcıya daha yakmayacak mısınız dedim ama kafamıza göre yakamıyoruz belediyeden haber bekliyoruz dedi:çok üzgünüm:
sağol bitanem zaten iyi de sayılmam sesim dahil ben gribim diyoruz..ama elektrikli sobayı yaktım,polar eşofman takımlarımı da giydim sizinle yazışıyorumolumunekankayizsmile
kıslar size bomba bir havadis vereyim..ben hala şoktayım...
:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım kabul olmuş meğerse de haberim yokmuş..HAMİLEYİİİM...:CüvCüv:
hala şoktayım diyodum ya tatil sonrası bi garip adet oldum bi kaç gün meğerse o adet değilmiş keyifsizim filan diyodum ama misafirden vs vs derken yorgunluk dedim.. dün akşam midem filan hiç olmadığı şekli ile yanınca acaba dedim? kan tahlili yaptırdım ve pozitif.. Allahım yıllardır istiyodum inşallah sonunda sağlıkla olur. O kadar korkuyorum ki kıslar ya bişey olursa diye? Allaha emenet gerçi...
İnşalalh olur ben de bu mutluluğu tadarım.. senağlama
benle dua ettiniz hepiniz kıslar her dileğinizde hep yazdınız... inşallah ben sağlıkla tamamlayabilirim süreci..aebenim her duasında hiç unutmadı can kardeşim sağolsun. Şeniz
darısı kirazımın nazımın elifimin hayırlı damat adayı ile simoşumun ve isteyen herkesin başına..
:Saruboceq:
daha çok yeni..bu sebeple randevuda sadece kese göründü Allah inşallah bundan sonrasını da hayreder kıslar. da kalp pıtpıtını da duyarım..hihoyyyt
:CüvCüv:
canım beniim sağol...Şenizcanım nevroşummmmmm ŞenizŞeniz
çok seviiiiiindiiimmmmm :teytey::teytey: gözün aydın :sm_cool:
canım beniim sağol...Şeniz
inşallah herşey iyi olur o kadar korkum var ki... Allah sana da en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin elifim...hep dualarımda varsınız her kendime dua ettiğimde...:Saruboceq:
sağol elifim inşallah...Şeniz
gönlün ferah tut canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alcaksın:ecrin_bebek:
amin canım Allah razı olsun,inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin
sağol elifim inşallah...Şeniz
bu arada ben şişko hamileler kategorisinde olcem işin kötü yanı bu...-tatlicadiarzu-
canım biz 9 sene bitti...
bebiş olsun da tombik olalım napalım :CüvCüv:
kaç yıllık evliydin nevracım sen?
hala şoktayım diyodum ya tatil sonrası bi garip adet oldum bi kaç gün meğerse o adet değilmiş keyifsizim filan diyodum ama misafirden vs vs derken yorgunluk dedim.. dün akşam midem filan hiç olmadığı şekli ile yanınca acaba dedim? kan tahlili yaptırdım ve pozitif.. Allahım yıllardır istiyodum inşallah sonunda sağlıkla olur. O kadar korkuyorum ki kıslar ya bişey olursa diye? Allaha emenet gerçi...
benle dua ettiniz hepiniz kıslar her dileğinizde hep yazdınız... inşallah ben sağlıkla tamamlayabilirim süreci..aebenim her duasında hiç unutmadı can kardeşim sağolsun. Şeniz
darısı kirazımın nazımın elifimin hayırlı damat adayı ile simoşumun ve isteyen herkesin başına..
daha çok yeni..bu sebeple randevuda sadece kese göründü Allah inşallah bundan sonrasını da hayreder kıslar. da kalp pıtpıtını da duyarım..hihoyyyt
ayyyyyyyyyyyy canım benim okadar sevindim kiolumunekankayizsmile sen içini ferah tut canım inşallah kalp atışını da duyarsın hayırlısı ile kucağına da alırsın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?