Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

montiye pes etmeden devam edersen en kısa zamanda göreceğine eminim safişçiğim .

pes etmeye niyetim yok tatlım ama eğer bu gün gibi geçerse günlerim ne zamana kadar kaçaksız düzenli yapabilirim bilmiyorum.
Bugün canım hep birşeyler istedi ama daha bu saate kadar ıhlamurdan başka bir şey tüketmedim....
Bakalım ne kadar iradeli davranacağım bu konuda....

Ayrıca cuma gününüde iple çekiyorum basküle çıkmak için inat ettim çıkmıcam cumaya kadar....

evet canım kömürle ısınıyoruz merkezi..ama donuyorum evdemafoldumben

valla cnaım allah yardımcınız olsun ne diyim....

battaniyenin altına gir hemen sıkı sıkı giyin hasta olma olumunekankayizsmile

sağol bitanem zaten iyi de sayılmam sesim dahil ben gribim diyoruz..ama elektrikli sobayı yaktım,polar eşofman takımlarımı da giydim sizinle yazışıyorumolumunekankayizsmile

evet safinazcığım birkaç gün böyle hasta hasta bekleyeceğim artık..
Nazlıcığım ben 24-30 ekim arasında Antalya-side de seminerde olacağım tatlım..oradan bildirim yapamazsam eğer benim son haftaki kilomu yazabilir misin?gerçi açık büfe 5yıldız ben orada rahat durmam mutlaka kilo alırım ama ızgara ve salata seçmeye çalışacağım elimden geldiğince alırsam da gelince daha dikkat ederim artık

ooyyyy dikkat et kendine o zaman soğukta durma falz elektirikliyi yak ısın azcıkın

seminerde de dikkat et güzelim açık büfeye aldanma
gerçi ben yazın on gün antalyada tatilde idim gün boyu herşeyi yedim içtim hiç kilo almadım şaşırdım keşke hep böyle olsam ama sen yinede bana bakma güzelim yediklerine dikkat et neme lazım

ayyy inşallah ben de senin gibi almam canım ama geçen yıl da antalya-belek te seminerim vardı yine 1hafta tam 2kg almıştım:kedi: ben çok çabuk kilo alıyorum maalesef azıcık bir kaçamak yapmaya göreyim

sağol bitanem zaten iyi de sayılmam sesim dahil ben gribim diyoruz..ama elektrikli sobayı yaktım,polar eşofman takımlarımı da giydim sizinle yazışıyorumolumunekankayizsmile

:1shok::1shok:

yandık bugün biz klima hep soğukta çalıştı akannehir

kıslar size bomba bir havadis vereyim..ben hala şoktayım...
:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım kabul olmuş meğerse de haberim yokmuş..HAMİLEYİİİM...:CüvCüv:
hala şoktayım diyodum ya tatil sonrası bi garip adet oldum bi kaç gün meğerse o adet değilmiş keyifsizim filan diyodum ama misafirden vs vs derken yorgunluk dedim.. dün akşam midem filan hiç olmadığı şekli ile yanınca acaba dedim? kan tahlili yaptırdım ve pozitif.. Allahım yıllardır istiyodum inşallah sonunda sağlıkla olur. O kadar korkuyorum ki kıslar ya bişey olursa diye? Allaha emenet gerçi...

İnşalalh olur ben de bu mutluluğu tadarım.. senağlama

benle dua ettiniz hepiniz kıslar her dileğinizde hep yazdınız... inşallah ben sağlıkla tamamlayabilirim süreci..aebenim her duasında hiç unutmadı can kardeşim sağolsun. Şeniz

darısı kirazımın nazımın elifimin hayırlı damat adayı ile simoşumun ve isteyen herkesin başına..
:Saruboceq:
daha çok yeni..bu sebeple randevuda sadece kese göründü Allah inşallah bundan sonrasını da hayreder kıslar. da kalp pıtpıtını da duyarım..hihoyyyt

:CüvCüv:

canım nevroşummmmmm ŞenizŞeniz

çok seviiiiiindiiimmmmm :teytey::teytey: gözün aydın :sm_cool:

canım nevroşummmmmm ŞenizŞeniz

çok seviiiiiindiiimmmmm :teytey::teytey: gözün aydın :sm_cool:
canım beniim sağol...Şeniz
inşallah herşey iyi olur o kadar korkum var ki... Allah sana da en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin elifim...hep dualarımda varsınız her kendime dua ettiğimde...:Saruboceq:

canım beniim sağol...Şeniz
inşallah herşey iyi olur o kadar korkum var ki... Allah sana da en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin elifim...hep dualarımda varsınız her kendime dua ettiğimde...:Saruboceq:

gönlün ferah tut canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alcaksın:ecrin_bebek:

amin canım Allah razı olsun,inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin

daha ailelerin bile haberi yok ilk size yazdım kıslar..
tedavi vs ile uğraşmıştık daha önceden ama sonradan maddiyat eşimi iş sorunu vs derken bırakmıştık dedik kendimiz deneyelim. dr.lar %2 şans derken en azından hamile kalabildiğimi görmek bile bir başarı demek ki olabiliyormuş.ALLAH BÜYÜK...İnşallah kucağıma sağlıkla aldığımı da görürüm...

gönlün ferah tut canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alcaksın:ecrin_bebek:

amin canım Allah razı olsun,inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin
sağol elifim inşallah...Şeniz
bu arada ben şişko hamileler kategorisinde olcem işin kötü yanı bu...-tatlicadiarzu-

bebiş olsun da tombik olalım napalım :CüvCüv:

kaç yıllık evliydin nevracım sen?
canım biz 9 sene bitti...
evet napalım dediğin gibi o gelsin de sağlıkla ben kiloları veririm artık...:lepi:

ayyyyyyyyyyyy canım benim okadar sevindim kiolumunekankayizsmile sen içini ferah tut canım inşallah kalp atışını da duyarsın hayırlısı ile kucağına da alırsın:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyy canım benim okadar sevindim kiolumunekankayizsmile sen içini ferah tut canım inşallah kalp atışını da duyarsın hayırlısı ile kucağına da alırsın:Saruboceq:

canııımmmm sağolasın .Şeniz

ben de çok sevinçliyim ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. inşallah canım sağol inşallah....:Saruboceq:

nevra 73 çok sevindim canım gözünaydın şu anki sevincini tahmin edebiliyorum biliyorsunki bende 12 sene sonra doğal yolla hamile kalmıştım .90 kilo ve üzerinde seninle muhabbet etmiştik şu nada kendi yaşadıkjlarım geldi gözümün önüne hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

selam kızlar,
son sayfaya baktım da..
NEVRAcım çooook sevindim. allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah canım benim ya. allahım kimseye aratmasın. kendine çok dikkat et :)

delikafaduldendelikafaduldengüne bomba bi haberle başlamak ne güzel...canım benim okurken gözlerim doldu,o kadar sevindimki anlatamamŞenizŞeniziçimden sana kocaman sarılmak geldiŞenizŞeniz...sonunda duaların kabul oldu,rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasit etsin inş.nevroşum bundan sonra çok dikkat et kendine bitanem...artık düşünmen gereken bi canımız daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…