Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy inşallah ben de senin gibi almam canım ama geçen yıl da antalya-belek te seminerim vardı yine 1hafta tam 2kg almıştım:kedi: ben çok çabuk kilo alıyorum maalesef azıcık bir kaçamak yapmaya göreyim

inşallah canım belkide sürekli hareket halinde olduğum için yatmadığım için kilo almamışımdır yediklerimi yakmışımdır bilemiyorum ama tatilden aynı kiloda dönmek beni mutlu etmişti sınırsız yediğim halde darısı başına inşallah

:1shok::1shok:

yandık bugün biz klima hep soğukta çalıştı akannehir

aaahhhh izmir aaahhhhh

canım çok muhabbettimiz olmadı seninle ama bu haberine çok sevindim tatlım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah keseyi görmüşsünüz ne güzel pıt pıtlarıda duyar cinsiyetide öğrenir 8 ay gibi kısa bir süre sonrada kucağına alırsın meleğini hayırlısı ile inşallah....

Canım yaaaaa ah bu doktorlar aahhhhh
benim doktorumda (eski doktorum tabii) adet düzensizliği yüzünden bekar iken gittiğimde envai çeşit test tahlil vs. yapmıştı ve bunların sonucunda bana senin çocuğun olmaz tedavi şart demişti. Ama rabbim o kadar büyük ki kuluna öyle yardım ediyor ki ben evleninceye kadar anne olamıcam diye kendimi parçalarken evlendikten sadece bir ay sonra hamile kalmıştım doktora inat.... Allaha öre güçlük yok işte balım yaaa.... Yeterki içimizde kötülük olmasın... Allah kulunu geri çevirmez ben inanıyorum....

günaydın 6 takımım.opuyorumnanaktan

Günaydıınnn taze gelincik :)

s

anaaaaaaaaaaaaaaaa bu süper bir haber nevracığım çok sevindim canım benim ALLAH hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin gülümmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darısı öncelikle elifime sonra zamanı gelince bana ve kirazıma ve isteyen herkese inşallah

günaydınlar herkese ben bugün regli oldum karnım belim her yanım ağrıyor bu ay sancılı geçecek galiba aman şu şişlerim insin göğüslerim küçülsünde çekerim sancısını

günaydınlar herkese ben bugün regli oldum karnım belim her yanım ağrıyor bu ay sancılı geçecek galiba aman şu şişlerim insin göğüslerim küçülsünde çekerim sancısını

hadi gözün aydın tatlım sökülmüşsün sonunda bugnü ve yarını atlattınmı tamam rahatsın artık....

evet safinazcığım her yanımı sivilceler bastı zaten bir kaç güne rahatlarım baya

bende de öyle olurdu bekarlıkta ama evlendim zaten bir kez adet oldum sonra hamiştim :CüvCüv:
yalnız hamilelik döneminde hormonların tavan yapması ile her yerim sırtım omuzlarım yüzüm acaip sivilce dolmuştu hemde iltihaplı sırtımdakiler o kadar feciydi ki yatamıyordum acıdan ağlıyordum gel gelelim doğum yaptım lohusalık vs. derken korunma yöntemi olarak d.k. hapına başladım ve tane sivilce kalmadı canım hepsi gitti bitt yok oldu cildim güzelleşti. D.K. Hapları sadece bebekten değil akneden sivilce den de koruyormuş. Sen korunma yöntemi alarak nasıl bir önlem alıyorsun?

ben doğum kontrol hapı sadece 4 gün kullanabildim. bende baya yan etkileri oldu . benim eşim korunuyor canım

ayy aglayabilirim şuan
gerçekten tüylerim diken diken nevracım hamileymişşşşş ayyy nasıl sevişndim anlatammammm heyecanlandım ALLAHIM sen ne büyüksün canım arkadaşım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

ayy aeben abla bu ay yoksa nevkuşum diye şüphelenmişti hatırlıyorum geçen haftaki mesajlarında aeben abla sen ne mübarek kadınsın yaaa Şeniz hatta ben o mesajı okuyunca içim hoop etmişti inşallah öyledir diye ayy nasıl mutlu oldum darısı elifimin başına inşallah :Saruboceq:

ayy kızlar kusura bakmayın pat diye girdim topice ne yapayım çok şaşkın ve mutlu oldummm

ağlıcam şimdi senağlama senağlama

ayy elifim canım benim kıyamam sana aglama bitanem inşallah Rabbim sanada hayırlı eli ayagı düzgün bi evlat verir.eşinin içinede bebek isteme sevgisi .öyle bir sevgi versin öyle bir isteme aşkı versinki ama bilmem artık senin sonun ne olur :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ağlama kıyamam ben sana ... kızlar karnım çok ağrıyor geçmesi için ne yapabilirim bir fikri olan varmı acaba

papatya çayı varsa canım çok rahatlatıyor ,hiç ağrı kesici içmeden çok rahat geçirdim ben bu ay

inşallah canım

o kadar da büyük çocuk aşkı olmasın ya aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kızlar son zamanlarda bende depresif bi haldeydim.ayy bu sabah nevracıgımın bebek haberini alınca ayyy ne sevindim kendime geldim yaa.Allahın rahmetinden ümit kesilmez.benim bi arkadşım var 35 yaşındaydı 6-7 yıllık evli çocugu yoktu.ama hiç bahsetmezdi çocuk konusundan bende soramazdım.birgün telefon açtı dediki benden duy istedim ne oldu dedim.deniz dedi ben hamileyim.tam artık tüp bebege karar varmiştik ki hamile kaldım dedi.ve ailede olmamasına ragmen ikizlere hamileydi.dahasıda var arkadaşım 36 yaşında dogum yaptı ve Allah ona hem bir kız hemde bir erkek evlat verdi.ve ikiside okadar tatlılarki maşallah öpsem öpsem doyamam onlara.bu arkadaşım hergece nerdeyse teheccüt namazı kılar ve çok dua eder.Rabbim dualarımızın karşılıgnı veriyor yeterki biz istemesini bilelim

elifçim yapasıya kadar olsun da yaptıktan sonra tabiki ilk aşkı sen olasın bitanem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…