ayyy inşallah ben de senin gibi almam canım ama geçen yıl da antalya-belek te seminerim vardı yine 1hafta tam 2kg almıştım:kedi: ben çok çabuk kilo alıyorum maalesef azıcık bir kaçamak yapmaya göreyim
:1shok::1shok:
yandık bugün biz klima hep soğukta çalıştı akannehir
kıslar size bomba bir havadis vereyim..ben hala şoktayım...
:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım kabul olmuş meğerse de haberim yokmuş..HAMİLEYİİİM...:CüvCüv:
hala şoktayım diyodum ya tatil sonrası bi garip adet oldum bi kaç gün meğerse o adet değilmiş keyifsizim filan diyodum ama misafirden vs vs derken yorgunluk dedim.. dün akşam midem filan hiç olmadığı şekli ile yanınca acaba dedim? kan tahlili yaptırdım ve pozitif.. Allahım yıllardır istiyodum inşallah sonunda sağlıkla olur. O kadar korkuyorum ki kıslar ya bişey olursa diye? Allaha emenet gerçi...
İnşalalh olur ben de bu mutluluğu tadarım.. senağlama
benle dua ettiniz hepiniz kıslar her dileğinizde hep yazdınız... inşallah ben sağlıkla tamamlayabilirim süreci..aebenim her duasında hiç unutmadı can kardeşim sağolsun. Şeniz
darısı kirazımın nazımın elifimin hayırlı damat adayı ile simoşumun ve isteyen herkesin başına..
:Saruboceq:
daha çok yeni..bu sebeple randevuda sadece kese göründü Allah inşallah bundan sonrasını da hayreder kıslar. da kalp pıtpıtını da duyarım..hihoyyyt
:CüvCüv:
daha ailelerin bile haberi yok ilk size yazdım kıslar..
tedavi vs ile uğraşmıştık daha önceden ama sonradan maddiyat eşimi iş sorunu vs derken bırakmıştık dedik kendimiz deneyelim. dr.lar %2 şans derken en azından hamile kalabildiğimi görmek bile bir başarı demek ki olabiliyormuş.ALLAH BÜYÜK...İnşallah kucağıma sağlıkla aldığımı da görürüm...
günaydın 6 takımım.opuyorumnanaktan
kıslar size bomba bir havadis vereyim..ben hala şoktayım...
:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım kabul olmuş meğerse de haberim yokmuş..HAMİLEYİİİM...:CüvCüv:
hala şoktayım diyodum ya tatil sonrası bi garip adet oldum bi kaç gün meğerse o adet değilmiş keyifsizim filan diyodum ama misafirden vs vs derken yorgunluk dedim.. dün akşam midem filan hiç olmadığı şekli ile yanınca acaba dedim? kan tahlili yaptırdım ve pozitif.. Allahım yıllardır istiyodum inşallah sonunda sağlıkla olur. O kadar korkuyorum ki kıslar ya bişey olursa diye? Allaha emenet gerçi...
İnşalalh olur ben de bu mutluluğu tadarım.. senağlama
benle dua ettiniz hepiniz kıslar her dileğinizde hep yazdınız... inşallah ben sağlıkla tamamlayabilirim süreci..aebenim her duasında hiç unutmadı can kardeşim sağolsun. Şeniz
darısı kirazımın nazımın elifimin hayırlı damat adayı ile simoşumun ve isteyen herkesin başına..
:Saruboceq:
daha çok yeni..bu sebeple randevuda sadece kese göründü Allah inşallah bundan sonrasını da hayreder kıslar. da kalp pıtpıtını da duyarım..hihoyyyt
:CüvCüv:
günaydınlar herkese ben bugün regli oldum karnım belim her yanım ağrıyor bu ay sancılı geçecek galiba aman şu şişlerim insin göğüslerim küçülsünde çekerim sancısını
hadi gözün aydın tatlım sökülmüşsün sonunda bugnü ve yarını atlattınmı tamam rahatsın artık....
evet safinazcığım her yanımı sivilceler bastı zaten bir kaç güne rahatlarım baya
bende de öyle olurdu bekarlıkta ama evlendim zaten bir kez adet oldum sonra hamiştim :CüvCüv:
yalnız hamilelik döneminde hormonların tavan yapması ile her yerim sırtım omuzlarım yüzüm acaip sivilce dolmuştu hemde iltihaplı sırtımdakiler o kadar feciydi ki yatamıyordum acıdan ağlıyordum gel gelelim doğum yaptım lohusalık vs. derken korunma yöntemi olarak d.k. hapına başladım ve tane sivilce kalmadı canım hepsi gitti bitt yok oldu cildim güzelleşti. D.K. Hapları sadece bebekten değil akneden sivilce den de koruyormuş. Sen korunma yöntemi alarak nasıl bir önlem alıyorsun?
nevra 73 çok sevindim canım gözünaydın şu anki sevincini tahmin edebiliyorum biliyorsunki bende 12 sene sonra doğal yolla hamile kalmıştım .90 kilo ve üzerinde seninle muhabbet etmiştik şu nada kendi yaşadıkjlarım geldi gözümün önüne hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah[/QUOT
canım selam evet hatırladım tabi muhabbetimizi hatırlamaz mıyım?
inşallah canım herşey yolunda gider inşallah...
çok sağolasın..olumunekankayizsmile
canım çok sağol iyi dileklerin için...amin..:Saruboceq:Şenizselam kızlar,
son sayfaya baktım da..
NEVRAcım çooook sevindim. allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah canım benim ya. allahım kimseye aratmasın. kendine çok dikkat et :)
sağol kirazım canım benim.Şenizdelikafaduldendelikafaduldengüne bomba bi haberle başlamak ne güzel...canım benim okurken gözlerim doldu,o kadar sevindimki anlatamamŞenizŞeniziçimden sana kocaman sarılmak geldiŞenizŞeniz...sonunda duaların kabul oldu,rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasit etsin inş.nevroşum bundan sonra çok dikkat et kendine bitanem...artık düşünmen gereken bi canımız daha var
dikkat etmeye gayret ediyorum dünden öğrendiğimden beri...kafamçokkarıştı
canım çok sağolasın..canım çok muhabbettimiz olmadı seninle ama bu haberine çok sevindim tatlım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah keseyi görmüşsünüz ne güzel pıt pıtlarıda duyar cinsiyetide öğrenir 8 ay gibi kısa bir süre sonrada kucağına alırsın meleğini hayırlısı ile inşallah....
Canım yaaaaa ah bu doktorlar aahhhhh
benim doktorumda (eski doktorum tabii) adet düzensizliği yüzünden bekar iken gittiğimde envai çeşit test tahlil vs. yapmıştı ve bunların sonucunda bana senin çocuğun olmaz tedavi şart demişti. Ama rabbim o kadar büyük ki kuluna öyle yardım ediyor ki ben evleninceye kadar anne olamıcam diye kendimi parçalarken evlendikten sadece bir ay sonra hamile kalmıştım doktora inat.... Allaha öre güçlük yok işte balım yaaa.... Yeterki içimizde kötülük olmasın... Allah kulunu geri çevirmez ben inanıyorum....
s
evet dediğin gibi Allah büyük ne diyebilirim ki?:Saruboceq:
nazım sağol kuzum ya bugünkü şok haber benden..anaaaaaaaaaaaaaaaa bu süper bir haber nevracığım çok sevindim canım benim ALLAH hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin gülümmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darısı öncelikle elifime sonra zamanı gelince bana ve kirazıma ve isteyen herkese inşallah
sağol kuzum inşallah
dularaım hep sizle...:Saruboceq:
anaaaaaaaaaaaaaaaa bu süper bir haber nevracığım çok sevindim canım benim ALLAH hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin gülümmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darısı öncelikle elifime sonra zamanı gelince bana ve kirazıma ve isteyen herkese inşallah
ayy aeben abla bu ay yoksa nevkuşum diye şüphelenmişti hatırlıyorum geçen haftaki mesajlarında aeben abla sen ne mübarek kadınsın yaaa Şeniz hatta ben o mesajı okuyunca içim hoop etmişti inşallah öyledir diye ayy nasıl mutlu oldum darısı elifimin başına inşallah :Saruboceq:
ağlıcam şimdi senağlama senağlama
ağlama kıyamam ben sana ... kızlar karnım çok ağrıyor geçmesi için ne yapabilirim bir fikri olan varmı acaba
ayy elifim canım benim kıyamam sana aglama bitanem inşallah Rabbim sanada hayırlı eli ayagı düzgün bi evlat verir.eşinin içinede bebek isteme sevgisi .öyle bir sevgi versin öyle bir isteme aşkı versinki ama bilmem artık senin sonun ne olur :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?