Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ağlama kıyamam ben sana ... kızlar karnım çok ağrıyor geçmesi için ne yapabilirim bir fikri olan varmı acaba

nazlıcım ayakarını sıcak tut canım,genelde karın ağrısı ondan oluyo,bide işyerinde nasıl olur bilmem ama sıcak su torbasıda iyi gelir, benimkini geçiriyo,elifimin dediği gibi papatya çayıda iyi gelir

ben doğum kontrol hapı sadece 4 gün kullanabildim. bende baya yan etkileri oldu . benim eşim korunuyor canım

hımm anladım kiminde yan etki yapıyor evet bende de yapmıştı aşırı mide bulantısı doktorum hemen bırak onu dedi hapı değiştirdi şimdiki hap çok iyi maşallah ne kilo yapıyor ne tüylenme nede başka bişi....

ayyy canım yaaa neden böyle ruh halin birşeymi olduki?
sanırım bu havalar herkesi çarptı iyi gelmedi kimseye

arada sırada oluyor böyle bunalımlı haller kadınların genelinde var bu sanırım umarım daha uzun sürmeden çıkarsın kendi iç dünyandan tatlım. Oralar bazen iyi ama her zaman değil...

Doğru diyorsun Allah doğru kulunu yarı yolda bırakmaz canım biz yeterki istemeyi bilelim...

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnnn

evet evet evet

Harika habeeeer, günü aydınlatan tek gelişme belkide, tebrikler nevroşuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt:lepi::sm_cool:

ağlama kıyamam ben sana ... kızlar karnım çok ağrıyor geçmesi için ne yapabilirim bir fikri olan varmı acaba

Majezikbayanssulusmile reklam olmasın sakın sempatiksalakcinni
Yada sıcak su torbası kasıklarına, ya da sımsıcak bitki çayı :1closedeyes:

kesinlikle majezik varsa hemen al yoksada hemen eczaneden al ama mutlaka allllll sempatiksalakcinni

Bu sabah evden çıkarken yağmuru farkedemedim zaten servise yetişmeme 3 dakika vardı ve koşmam gerekiyordu, botlarımı yada herhangi bir çizmemi kışlık ayakkabılarımı çıkarmama fırsat kalmadan converse ile çıktım sempatiksalakcinni abartmıyorum dizime kadar göl içerisinde kalmış bizim site servise binerken hırsımdan ağlayacaktım, ve saat 07:00'dan 11:00 e kadar yani şimdiye kadar sıksan su çıkacak ayakkabı ve çorapla oturdum, bizim şöförlerden birine şu işçi ayakkabılarımız var bizim o botlardan aldırdım kendime, şimdi çorapsız onları giydim ayakkabılarımla çorabımıda poşete koyup akşam götüreceğim eve, ayaklarım bembeyaz ve buruş buruş olmuş, parmaklarım öyle yapışmışki sanırım 3 ay ayrılmazlar, görseniz ağlarsınız, paçalar sıvanmış ve demirli botlarla da kendimi süper hissediyorum. Sosyete sosyete olalı böyle konsept görmediiiiiiii diyerek kendimi yılın şıkı ilan ediyorum sempatiksalakcinni

gözdem tatlım sen çuval giysen yakışır.yüzünün güzelliği bile yeter.inşallah hasta olmazsın dikkat et canım yaa

Oda arkadaşımın dibinde soba, evden getirmiş bana vermiyor sempatiksalakcinni
Olsuuuun yaaaa, ben ahirete biriktiriyorum alacaklarımı, salıverdim artık, rabbim yanımda nasılsa, sizin gibide bulunmaz dostlarım var amma velakin, dipdibe çalıştığım insanlarda biraz merhametli,biraz bana benzeyen,biraz insan sıfatını barındıran insanlar olsa ne iyi olurdu, sonuçta 8 saat mecburen berabersin, ruhum sıkılıyor, bu şirkette miyadımı doldurdum ben herhalde, acilen çıkmam lazım, ama hiçte iş bakmıyorum yaaa, bugünden itibaren kariyer siteleri avım başlasın gariiiiiii sempatiksalakcinni

gözdem innamıyorum yaa nasıl bir vicdandır senin halini görmüyormu.insan ıslanan bi kedi görünce bile içi sızlıyor.yok anacım yaa nasıl bir dünya olduk nasıl insanlıgımızı kaybettik yaaa Allah saganak saganak bela yagdırmıyor çok şükür bu halimiz karşısında

simoşum iş hayatı ne kadar zor..zalim insan çok. Allaha havale et...
Allah sana bilgine görgüne kültürüne ve kalbine göre işler versin inşallah...

nevracım geçen hafta adetim geçikti diye mi ne yazı yazmıştın misafirlerden önce mi yoksa onlar varkenmi hatırlamıyorum aeben ablada nevkuşum yoksaaa ayy inşallah falan gibi bişiy yazmıştı iyi hatırlıyorum bennn bilmiyorumkismile

Ay çok komiğim yaaaaa, kendime bakıp bakıp gülüyoruuuuum sempatiksalakcinni
Nevroooooşşşş çok sevindim yahu içim aydınlandı resmeeeen :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…