ağlama kıyamam ben sana ... kızlar karnım çok ağrıyor geçmesi için ne yapabilirim bir fikri olan varmı acaba
ben doğum kontrol hapı sadece 4 gün kullanabildim. bende baya yan etkileri oldu . benim eşim korunuyor canım
nevra 73 çok sevindim canım gözünaydın şu anki sevincini tahmin edebiliyorum biliyorsunki bende 12 sene sonra doğal yolla hamile kalmıştım .90 kilo ve üzerinde seninle muhabbet etmiştik şu nada kendi yaşadıkjlarım geldi gözümün önüne hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah[/QUOT
canım selam evet hatırladım tabi muhabbetimizi hatırlamaz mıyım?
inşallah canım herşey yolunda gider inşallah...
çok sağolasın..olumunekankayizsmile
canım çok sağol iyi dileklerin için...amin..:Saruboceq:Şeniz
sağol kirazım canım benim.Şeniz
dikkat etmeye gayret ediyorum dünden öğrendiğimden beri...kafamçokkarıştı
canım çok sağolasın..
evet dediğin gibi Allah büyük ne diyebilirim ki?:Saruboceq:
nazım sağol kuzum ya bugünkü şok haber benden..
sağol kuzum inşallah
dularaım hep sizle...:Saruboceq:
adım adım takipteyiz artık hamileliğini gün gün yaşarız burda birlikte elbet tecrübeli annelerde sana ayrdımcı olurlar....
günaydınnnnnnnolumunekankayizsmile
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
ağlama kıyamam ben sana ... kızlar karnım çok ağrıyor geçmesi için ne yapabilirim bir fikri olan varmı acaba
canım ayaklarını ve belini sıcak tutman gerek varmı böyle bir imkanın şuan iş yerinde?
elektrikli ısıtıcı falan?
kızlar son zamanlarda bende depresif bi haldeydim.ayy bu sabah nevracıgımın bebek haberini alınca ayyy ne sevindim kendime geldim yaa.Allahın rahmetinden ümit kesilmez.benim bi arkadşım var 35 yaşındaydı 6-7 yıllık evli çocugu yoktu.ama hiç bahsetmezdi çocuk konusundan bende soramazdım.birgün telefon açtı dediki benden duy istedim ne oldu dedim.deniz dedi ben hamileyim.tam artık tüp bebege karar varmiştik ki hamile kaldım dedi.ve ailede olmamasına ragmen ikizlere hamileydi.dahasıda var arkadaşım 36 yaşında dogum yaptı ve Allah ona hem bir kız hemde bir erkek evlat verdi.ve ikiside okadar tatlılarki maşallah öpsem öpsem doyamam onlara.bu arkadaşım hergece nerdeyse teheccüt namazı kılar ve çok dua eder.Rabbim dualarımızın karşılıgnı veriyor yeterki biz istemesini bilelim
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
nazlıcım ayakarını sıcak tut canım,genelde karın ağrısı ondan oluyo,bide işyerinde nasıl olur bilmem ama sıcak su torbasıda iyi gelir, benimkini geçiriyo,elifimin dediği gibi papatya çayıda iyi gelir
Harika habeeeer, günü aydınlatan tek gelişme belkide, tebrikler nevroşuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt:lepi::sm_cool:kıslar size bomba bir havadis vereyim..ben hala şoktayım...
:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım kabul olmuş meğerse de haberim yokmuş..HAMİLEYİİİM...:CüvCüv:
hala şoktayım diyodum ya tatil sonrası bi garip adet oldum bi kaç gün meğerse o adet değilmiş keyifsizim filan diyodum ama misafirden vs vs derken yorgunluk dedim.. dün akşam midem filan hiç olmadığı şekli ile yanınca acaba dedim? kan tahlili yaptırdım ve pozitif.. Allahım yıllardır istiyodum inşallah sonunda sağlıkla olur. O kadar korkuyorum ki kıslar ya bişey olursa diye? Allaha emenet gerçi...
İnşalalh olur ben de bu mutluluğu tadarım.. senağlama
benle dua ettiniz hepiniz kıslar her dileğinizde hep yazdınız... inşallah ben sağlıkla tamamlayabilirim süreci..aebenim her duasında hiç unutmadı can kardeşim sağolsun. Şeniz
darısı kirazımın nazımın elifimin hayırlı damat adayı ile simoşumun ve isteyen herkesin başına..
:Saruboceq:
daha çok yeni..bu sebeple randevuda sadece kese göründü Allah inşallah bundan sonrasını da hayreder kıslar. da kalp pıtpıtını da duyarım..hihoyyyt
:CüvCüv:
hımm anladım kiminde yan etki yapıyor evet bende de yapmıştı aşırı mide bulantısı doktorum hemen bırak onu dedi hapı değiştirdi şimdiki hap çok iyi maşallah ne kilo yapıyor ne tüylenme nede başka bişi....
adım adım takipteyiz artık hamileliğini gün gün yaşarız burda birlikte elbet tecrübeli annelerde sana ayrdımcı olurlar....
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
canım ayaklarını ve belini sıcak tutman gerek varmı böyle bir imkanın şuan iş yerinde?
elektrikli ısıtıcı falan?
elektirikli soba var tam ayaklarımın altında nedense miğde bulantısıda var daha önce hiç böyle olmamıştı . baya bir üşütmüşüm sanırım farkında olmadan .
gözdemmm canımcım nasılmış benim tatlı arkadaşım
hımm anladım kiminde yan etki yapıyor evet bende de yapmıştı aşırı mide bulantısı doktorum hemen bırak onu dedi hapı değiştirdi şimdiki hap çok iyi maşallah ne kilo yapıyor ne tüylenme nede başka bişi....
elektirikli soba var tam ayaklarımın altında nedense miğde bulantısıda var daha önce hiç böyle olmamıştı . baya bir üşütmüşüm sanırım farkında olmadan .
ayy evet canım üşütmüşsün baya aman dikkatli ol dayanabilirsen ilaç alma sıcak soba iyi gelir ısındıkça geçer ağrın ama dayanamıcak gibi olursanda mulaka ilaç al.
Bu sabah evden çıkarken yağmuru farkedemedim zaten servise yetişmeme 3 dakika vardı ve koşmam gerekiyordu, botlarımı yada herhangi bir çizmemi kışlık ayakkabılarımı çıkarmama fırsat kalmadan converse ile çıktım sempatiksalakcinni abartmıyorum dizime kadar göl içerisinde kalmış bizim site servise binerken hırsımdan ağlayacaktım, ve saat 07:00'dan 11:00 e kadar yani şimdiye kadar sıksan su çıkacak ayakkabı ve çorapla oturdum, bizim şöförlerden birine şu işçi ayakkabılarımız var bizim o botlardan aldırdım kendime, şimdi çorapsız onları giydim ayakkabılarımla çorabımıda poşete koyup akşam götüreceğim eve, ayaklarım bembeyaz ve buruş buruş olmuş, parmaklarım öyle yapışmışki sanırım 3 ay ayrılmazlar, görseniz ağlarsınız, paçalar sıvanmış ve demirli botlarla da kendimi süper hissediyorum. Sosyete sosyete olalı böyle konsept görmediiiiiiii diyerek kendimi yılın şıkı ilan ediyorum sempatiksalakcinni
kıssss ilahi alemsin valla
sende nazlım gibi bir soba bul yavrum ayakları üşütme valla çok fena hasta olursun anlamazsın canım yaaa iş yerinede bir çift çorap götür dursun çekmecende dolabında mutlaka lazım olur.... Umarım hasta olmazsın şeker bol bol ıhlamur iç...
ayy aglayabilirim şuan
gerçekten tüylerim diken diken nevracım hamileymişşşşş ayyy nasıl sevişndim anlatammammm heyecanlandım ALLAHIM sen ne büyüksün canım arkadaşım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
ayy aeben abla bu ay yoksa nevkuşum diye şüphelenmişti hatırlıyorum geçen haftaki mesajlarında aeben abla sen ne mübarek kadınsın yaaa Şeniz hatta ben o mesajı okuyunca içim hoop etmişti inşallah öyledir diye ayy nasıl mutlu oldum darısı elifimin başına inşallah :Saruboceq: [QUOTE
narinim sağol güzel kapli arkadaşım Şeniz
bende çok duyguluyum şu an... kıs aeben ne zaman dedi ki ben kaçırmışım? :Saruboceq::Saruboceq:
olumunekankayizsmileağlıcam şimdi senağlama senağlama
canım benim hep dualarımdasın inan kuzum..:Saruboceq:
Allah büyük narinim bize de neler dedi dr. denemeler yapıldı sonra biz bıraktık maddi sıkıntılardan ben kilo vereyim dedim zaten biliyonuz çoğu kısmını.bende 36 yaşındayım..kısmeti varsa gelir dedim..hiç beklemiyodum şok oldum ama...kızlar son zamanlarda bende depresif bi haldeydim.ayy bu sabah nevracıgımın bebek haberini alınca ayyy ne sevindim kendime geldim yaa.Allahın rahmetinden ümit kesilmez.benim bi arkadşım var 35 yaşındaydı 6-7 yıllık evli çocugu yoktu.ama hiç bahsetmezdi çocuk konusundan bende soramazdım.birgün telefon açtı dediki benden duy istedim ne oldu dedim.deniz dedi ben hamileyim.tam artık tüp bebege karar varmiştik ki hamile kaldım dedi.ve ailede olmamasına ragmen ikizlere hamileydi.dahasıda var arkadaşım 36 yaşında dogum yaptı ve Allah ona hem bir kız hemde bir erkek evlat verdi.ve ikiside okadar tatlılarki maşallah öpsem öpsem doyamam onlara.bu arkadaşım hergece nerdeyse teheccüt namazı kılar ve çok dua eder.Rabbim dualarımızın karşılıgnı veriyor yeterki biz istemesini bilelim
sabırla bekledim inşallah olur sağlıkla...:Saruboceq::Saruboceq:
kesinlikle soracam tecrübeli hatunlar yardımcı olsun tabi...:içelim:
c
ŞenizŞenizHarika habeeeer, günü aydınlatan tek gelişme belkide, tebrikler nevroşuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt:lepi::sm_cool:
Simoşum güzel kalpli arkadaşım sağol kuzu...
ne şanslıyım ne güzel dostŞenizlarım var burada...olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisBu sabah evden çıkarken yağmuru farkedemedim zaten servise yetişmeme 3 dakika vardı ve koşmam gerekiyordu, botlarımı yada herhangi bir çizmemi kışlık ayakkabılarımı çıkarmama fırsat kalmadan converse ile çıktım sempatiksalakcinni abartmıyorum dizime kadar göl içerisinde kalmış bizim site servise binerken hırsımdan ağlayacaktım, ve saat 07:00'dan 11:00 e kadar yani şimdiye kadar sıksan su çıkacak ayakkabı ve çorapla oturdum, bizim şöförlerden birine şu işçi ayakkabılarımız var bizim o botlardan aldırdım kendime, şimdi çorapsız onları giydim ayakkabılarımla çorabımıda poşete koyup akşam götüreceğim eve, ayaklarım bembeyaz ve buruş buruş olmuş, parmaklarım öyle yapışmışki sanırım 3 ay ayrılmazlar, görseniz ağlarsınız, paçalar sıvanmış ve demirli botlarla da kendimi süper hissediyorum. Sosyete sosyete olalı böyle konsept görmediiiiiiii diyerek kendimi yılın şıkı ilan ediyorum sempatiksalakcinni
süper yapmışsın..
nazcığım ılık şeyler iç hay Allah niye böyle oldun ki sen?
ayy aeben abla bu ay yoksa nevkuşum diye şüphelenmişti hatırlıyorum geçen haftaki mesajlarında aeben abla sen ne mübarek kadınsın yaaa Şeniz hatta ben o mesajı okuyunca içim hoop etmişti inşallah öyledir diye ayy nasıl mutlu oldum darısı elifimin başına inşallah :Saruboceq: [QUOTE
narinim sağol güzel kapli arkadaşım Şeniz
bende çok duyguluyum şu an... kıs aeben ne zaman dedi ki ben kaçırmışım? :Saruboceq::Saruboceq:
olumunekankayizsmile
canım benim hep dualarımdasın inan kuzum..:Saruboceq:
Allah büyük narinim bize de neler dedi dr. denemeler yapıldı sonra biz bıraktık maddi sıkıntılardan ben kilo vereyim dedim zaten biliyonuz çoğu kısmını.bende 36 yaşındayım..kısmeti varsa gelir dedim..hiç beklemiyodum şok oldum ama...
sabırla bekledim inşallah olur sağlıkla...:Saruboceq::Saruboceq:
kesinlikle soracam tecrübeli hatunlar yardımcı olsun tabi...:içelim:
c
ŞenizŞeniz
Simoşum güzel kalpli arkadaşım sağol kuzu...
ne şanslıyım ne güzel dostŞenizlarım var burada...olumunekankayizsmile
alkisalkisalkis
süper yapmışsın..
nazcığım ılık şeyler iç hay Allah niye böyle oldun ki sen?
evet canım kesinlikle bütün herkes seve seve sana yardımcı olur burda bende dahil eminim...
Oda arkadaşımın dibinde soba, evden getirmiş bana vermiyor sempatiksalakcinni
Olsuuuun yaaaa, ben ahirete biriktiriyorum alacaklarımı, salıverdim artık, rabbim yanımda nasılsa, sizin gibide bulunmaz dostlarım var amma velakin, dipdibe çalıştığım insanlarda biraz merhametli,biraz bana benzeyen,biraz insan sıfatını barındıran insanlar olsa ne iyi olurdu, sonuçta 8 saat mecburen berabersin, ruhum sıkılıyor, bu şirkette miyadımı doldurdum ben herhalde, acilen çıkmam lazım, ama hiçte iş bakmıyorum yaaa, bugünden itibaren kariyer siteleri avım başlasın gariiiiiii sempatiksalakcinni
allahım herşeyi gönlüne göre versin şekercim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?