- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
sağol canım benim... safinaz84 canım bu konuda tamamen cahilim... bu sebeple hepinize sorarım artık gün be gün kıslar...
yaw ben bu arada takıma ara mı vermiş oluyom? gerçi hep buralardayım ama nazcım nasıl oluyo prosedür kuzum? takımın etkilenmemesi için etine dolgun bir transfer yapmak lazım ...:gitme:
gözdem innamıyorum yaa nasıl bir vicdandır senin halini görmüyormu.insan ıslanan bi kedi görünce bile içi sızlıyor.yok anacım yaa nasıl bir dünya olduk nasıl insanlıgımızı kaybettik yaaa Allah saganak saganak bela yagdırmıyor çok şükür bu halimiz karşısında
nevracım geçen hafta adetim geçikti diye mi ne yazı yazmıştın misafirlerden önce mi yoksa onlar varkenmi hatırlamıyorum aeben ablada nevkuşum yoksaaa ayy inşallah falan gibi bişiy yazmıştı iyi hatırlıyorum bennn bilmiyorumkismile
canımsın yaa...ŞenizAy çok komiğim yaaaaa, kendime bakıp bakıp gülüyoruuuuum sempatiksalakcinni
Nevroooooşşşş çok sevindim yahu içim aydınlandı resmeeeen :teytey:
simoşum iş hayatı ne kadar zor..zalim insan çok. Allaha havale et...
Allah sana bilgine görgüne kültürüne ve kalbine göre işler versin inşallah...
ben en iyisi kendime bir havlu bulayım ısıtıp ısıtıp kasıklarıma karnıma koyayım . ilaç içmeyi hiç sevmiyorum zaten . işyerinde baktım papatya çayıda yokmuş sağolun kızlarcığım önerileriniz için iyiki varsınız çok seviyorum hepinizi
nevracım ben almaya başladıgım kilolarla merak etme iki kişilik yer kaplarım yeni birisine gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3
tamam canım eğer ben yüzdeleri filan etkilyosam geri dönmek üzere ayrıldı yerine tamamen çıkartadabilirsin yani takımın menfaati neyse ona göre yaz oldu mu canım?kaydirigubbakcemilecanım benim geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım seni bu hafta . ben en iyisi etine dolgun bir kaç üye bakayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?