Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol canım benim... safinaz84 canım bu konuda tamamen cahilim... bu sebeple hepinize sorarım artık gün be gün kıslar...
yaw ben bu arada takıma ara mı vermiş oluyom? gerçi hep buralardayım ama nazcım nasıl oluyo prosedür kuzum? takımın etkilenmemesi için etine dolgun bir transfer yapmak lazım ...:gitme:

ben en iyisi kendime bir havlu bulayım ısıtıp ısıtıp kasıklarıma karnıma koyayım . ilaç içmeyi hiç sevmiyorum zaten . işyerinde baktım papatya çayıda yokmuş sağolun kızlarcığım önerileriniz için iyiki varsınız çok seviyorum hepinizi

nevracım ben almaya başladıgım kilolarla merak etme iki kişilik yer kaplarım yeni birisine gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3

canım benim geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım seni bu hafta . ben en iyisi etine dolgun bir kaç üye bakayım .

Denizim ne var biliyormusun, bu şahsın babası 2 ay önce feci bir trafik kazasında can verdi, zaten her akşam içen birisiydi, rabbimin taktiri elbet, bir gece arkadaşlarıyla içmiş, atlamış arabasına, tabi e-5 te kaza yapmış ama araba mercedes, zırhlı yani, bariyerlere vurmuş biraz sürüklenmiş ve zaten kafası iyi arabadan çıkmı-belkide ecel çağırmış işte :1no2: başlamış sol şeritte yürümeye-vurduğu bariyerlere bakmak için, sonrada gecenin 2 si zaten saat ezmiş bir sürü araba :1no2::çok üzgünüm: öyle üzüldümki günlerce hem alkollü vefat etmesine,hemde kızın durumuna, günlerce annesinin evine okumaya gittim iş çıkışı gecenin 10 unda bitiyordu okuma evimede öyle uzaktıki evleri her gece taksiye dünyanın parasını veriyordum,böyle şeylerin lafı olmadı hiç bende, bu benim insanlık görevim demişimdir hep, ama bu hala demez bak benim başıma böyle birşey geldi biraz hidayete ersin içim, şu para hırsını bırakayım demiyor. Öyle tuhafki insanları üzmekten laf sokmaktan zevk alıyor, maalesef masalarımız arasında 1 metre mesafe var :sinifsinif:

aaa evet evet adet gecikti diye yazmıştım ama aebenimin mesajını kaçırmışım..

kıs ben hiç anlamadım ki ne bilim hiç başıma gelmediğinden?
bide ev dolu misafirle iş yapmaktan ne oldum bilemedim...

sonra da adet oldum sandım bi gariip oldu hatta yine uyanmadım bi kaç gün sürünce meğer o adet değilmiş.. midem bi garip yanınca dün dr.a gittim. o uyandı..:lepi:

Ay çok komiğim yaaaaa, kendime bakıp bakıp gülüyoruuuuum sempatiksalakcinni
Nevroooooşşşş çok sevindim yahu içim aydınlandı resmeeeen :teytey:
canımsın yaa...Şeniz

simoşum iş hayatı ne kadar zor..zalim insan çok. Allaha havale et...
Allah sana bilgine görgüne kültürüne ve kalbine göre işler versin inşallah...

Balıııım rabbimde sana bana istediklerinin milyon kat güzel özelliklerine sahip bir evlat verdi, şimdide pamuğu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , maşallah subhanallah yaaaa, çok sevindim, senin haberi duyunca hayatımdaki olumsuzluklar silindi sankiii, hepsini elimin tersiyle ittim güzel haberin tadını çıkarıyorum :dance:

canım Gözdem canımsın ya.. ne şanslıyım ki böyle güzel bir takımdayım yaaa..
iyiki varsınız...olumunekankayizsmile

Bizde çok seviyoruuuuuuuuuuzzzzzzzzzzkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

kirazıım canım düğün fotoğraflarını yeni gördüm çok hoş olmuşsun. Allah mutluluğunu daim etsin canım...opuyorumnanaktan

gözdem Allah ıslah etsin diye dua edelim o arkadaşın için.sen ne yaptıysan kendin için yaptın canım.insan ne yaparsa onu götürüyor öteki tarafa.babasınıda Allah rahmetiyle muamele etsin çok feci bi son olmuş.Rabbim affetsin inşallah.Peygamberimiz (sav) Efendimiz bir gerçeği şöyle beyan eder:
"İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür; nasıl ölürse öyle dirilir; nasıl dirilirse öyle haşrolur"

nevracım ben almaya başladıgım kilolarla merak etme iki kişilik yer kaplarım yeni birisine gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3

canım benim geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım seni bu hafta . ben en iyisi etine dolgun bir kaç üye bakayım .
tamam canım eğer ben yüzdeleri filan etkilyosam geri dönmek üzere ayrıldı yerine tamamen çıkartadabilirsin yani takımın menfaati neyse ona göre yaz oldu mu canım?kaydirigubbakcemile

aşağıdaki mutfakta papatya çayı buldum salladım sıcak suyun içine içmeye başlıyorum .

Merhaba kızlar..

1 haftadır göçmüş durumdayım. Moralim sıfırın bile altında. Doğru düzgün uykum yok cumadan beri.

Annemin göğsünde kitle vardı ve kötü huyluymuş. Meme kanseriymiş canım annem. Lenf bezlerine de sıçramış. En kısa sürede ameliyat olacak. Cuma günü akşam öğrendim. Ve hayatım tümden değişti onu öğrendiğimden itibaren.

En başta annem için çok endişeleniyorum. Tedavisi olan bir kanser türü Allaha şükür. Göğüs alınarak kemoterapi ve radyoterapi görecekmiş. Morali çok bozuk. Psikolojisi. Destek olmaya çalışıyoruz ama yeterli olamıyoruz. İlk dönem zor geçer tabi. Sonrasında alışmaya başlayacak. Ama insan yakınına hiçbir hastalığı yakıştıramıyor. Canım o benim. Onu öyle görmek beni çok üzüyor. Bir bayan için çok zor bişi göğsünün alınması elbette. Silikon yaparlar belki ama yine de onun o evrede yaşadıklarını silemez. Ne kadar yaygın bir hastalık oldu şu kanser artık. Dibime kadar gelmeseydi bu kadar farkında değildim belki de. Canım annemm.. mafoldumben

Sonra yavruma üzülüyorum. Annem bakıyordu bebeğime. Şimdi bakacak kimsemiz yok. Ve artık bakamaz da. ameliyat ve diğer tedaviler onun durumunu imkansızlaştıracak. Ve aynı şekilde anneme bakacak kimsemiz de yok ameliyattan sonra. Bende ne izin ne rapor kaldı. Bir bakıcı bulmak lazım. İkisiyle de ilgilenebilecek. aylık 1.000-1.500 lirayı gözden çıkarmak lazım. Kenarda paramız yok. Ek kaynağımız yok. Zaten anca yetişiyor. Ve bulduğumuz kişi iyi bakabilecekmi? Sorular sorular sorular. Dertler derya oldu bende bir sandal. Canım çok sıkkın. Anneme , çocuğuma , maddi duruma derken kendimi tüketiyorum bir haftadır. mafoldumben

Sizlere de ancak haber verebiliyorum. Beni takımdan çıkarırmısın nazcım. Benim bu koşullarda rejime devam etmem veya katılım bildirime gelmem mümkün değil. Bu kadar dertle daha da kilo veririm sanırım. Ama vermek için değil tabi. Çünkü canım hiç birşey yemek istemiyor. Sabahtan beri ağzıma bir lokma koymadım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Tekrar girip okumaya fırsatım olmaz hemen. Şu durumlar bir düzene girince ben yine gelip sizlere haber veririm. Ama önce ameliyatın olması sonraki tedavinin belirlenmesi , benim de yavruma ve anneme bakacak güvenilir bir bakıcı bulmam gerekli.

Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun..

Bu arada hamile kalan nevra arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı , güzel güzel büyütmeyi nasip eder inşallah. :Saruboceq:

nazzocum çok üzüldüm rabbim inşallah acil şifalar nasip etsin ,kolaylıklar versin annenin, bebeğinin bakımında da inşallah :teselli:

Nazoo canım çok sğol iyi dleklerin için ama çok üzüldüm anneciğine canım benim...
Aahh ne diyebilirim ki ? İnşallah bir çırpıda kutulacak anneciğin bu illetten bak çok insanlar var bunu aşan...Lütfen umudunu kaybetme...

Dualarım sizinle canım inşallah tez günde herşey yoluna sağlıklarla girer...

Ve tüm takım arkadaşlarıma da ayrıyeten çok teşekkür ediyorum. Birlikte güzel motive olduk. Ve ben çok güzel kilo verdim sayenizde. Sizler olmasaydınız ben bu kadar sürede bu kadar kilo veremezdim. 4.5 ayda 19 kilo zayıfladım sizinle birlikte. İnşallah herşeyi yoluna koyup yeniden aranıza dönerim. Ve kalan kilomu da yine sizlerin desteğiyle veririm. Allah hepinize bu yolda kolaylıklar versin. Tüm dostluğunuz için de ayrıyeten teşekkürler. Şeniz

nazooo canım söyleyecek söz bulamıyorum kelimeler yetersiz kalıyor.Allah enkısa zamanda inşallah anneciğine şifa verir ve inşallah enkısa zamanda herşey yoluna girer tatlım.

Nazo çok çok çok geçmiş olsun canım anneciğine allah acil şifalar versin.... Çok zor bir durumda kalmışsın tatlım yaaa ama sen gönlünü ferah tut allah bir yerden bir kapı açar ve sana yardımcı olur elbet üzme kendini sen şimdi güçlü olup ayakta durmak zorundasın tatlım hem annen hemde evladın için. Zor olucak bu evreler elbe ama eşininde desteği ile atlatırsınız bir an önce inşalllah......

hayat nasılda geçiyor az önce nevracıgımızın bebişine sevinirken şimdi nazonun annesinin haberine üzüldük.gözdemmmm nerdesinnnn hiçbirşey kafaya takmaya değmez tatlımmm .teslim olmaktan başka yol yok tevekkül edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…