- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
hayat nasılda geçiyor az önce nevracıgımızın bebişine sevinirken şimdi nazonun annesinin haberine üzüldük.gözdemmmm nerdesinnnn hiçbirşey kafaya takmaya değmez tatlımmm .teslim olmaktan başka yol yok tevekkül edeceğiz.
Merhaba kızlar..
1 haftadır göçmüş durumdayım. Moralim sıfırın bile altında. Doğru düzgün uykum yok cumadan beri.
Annemin göğsünde kitle vardı ve kötü huyluymuş. Meme kanseriymiş canım annem. Lenf bezlerine de sıçramış. En kısa sürede ameliyat olacak. Cuma günü akşam öğrendim. Ve hayatım tümden değişti onu öğrendiğimden itibaren.
En başta annem için çok endişeleniyorum. Tedavisi olan bir kanser türü Allaha şükür. Göğüs alınarak kemoterapi ve radyoterapi görecekmiş. Morali çok bozuk. Psikolojisi. Destek olmaya çalışıyoruz ama yeterli olamıyoruz. İlk dönem zor geçer tabi. Sonrasında alışmaya başlayacak. Ama insan yakınına hiçbir hastalığı yakıştıramıyor. Canım o benim. Onu öyle görmek beni çok üzüyor. Bir bayan için çok zor bişi göğsünün alınması elbette. Silikon yaparlar belki ama yine de onun o evrede yaşadıklarını silemez. Ne kadar yaygın bir hastalık oldu şu kanser artık. Dibime kadar gelmeseydi bu kadar farkında değildim belki de. Canım annemm.. mafoldumben
Sonra yavruma üzülüyorum. Annem bakıyordu bebeğime. Şimdi bakacak kimsemiz yok. Ve artık bakamaz da. ameliyat ve diğer tedaviler onun durumunu imkansızlaştıracak. Ve aynı şekilde anneme bakacak kimsemiz de yok ameliyattan sonra. Bende ne izin ne rapor kaldı. Bir bakıcı bulmak lazım. İkisiyle de ilgilenebilecek. aylık 1.000-1.500 lirayı gözden çıkarmak lazım. Kenarda paramız yok. Ek kaynağımız yok. Zaten anca yetişiyor. Ve bulduğumuz kişi iyi bakabilecekmi? Sorular sorular sorular. Dertler derya oldu bende bir sandal. Canım çok sıkkın. Anneme , çocuğuma , maddi duruma derken kendimi tüketiyorum bir haftadır. mafoldumben
Sizlere de ancak haber verebiliyorum. Beni takımdan çıkarırmısın nazcım. Benim bu koşullarda rejime devam etmem veya katılım bildirime gelmem mümkün değil. Bu kadar dertle daha da kilo veririm sanırım. Ama vermek için değil tabi. Çünkü canım hiç birşey yemek istemiyor. Sabahtan beri ağzıma bir lokma koymadım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Tekrar girip okumaya fırsatım olmaz hemen. Şu durumlar bir düzene girince ben yine gelip sizlere haber veririm. Ama önce ameliyatın olması sonraki tedavinin belirlenmesi , benim de yavruma ve anneme bakacak güvenilir bir bakıcı bulmam gerekli.
Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun..
Bu arada hamile kalan nevra arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı , güzel güzel büyütmeyi nasip eder inşallah. :Saruboceq:
aşağıdaki mutfakta papatya çayı buldum salladım sıcak suyun içine içmeye başlıyorum .
kızlar regli olmamla beraber benim iştahta kapandı . regliden önce içime özküz kaçmış gibiydi .............
ayyyy geçmiş olsun Nazlıcığım ben de çok sancılı oluyorum ve dayanamıyorum okadar kötü oluyor..bizim iş yerinde denetleme var bugün kızlar bizim birimde değil ama koridorda sürekli denetlemeciler,müdür,müdür yardımcısı size yazamıyorum tabi :çok üzgünüm: ben de bu sancı dönemlerinde majezik ve paptya çayı içer,ayaklarımın altına da sıcak su torbası koyarım eğer evde isem tabi..
kızlar regli olmamla beraber benim iştahta kapandı . regliden önce içime özküz kaçmış gibiydi .............
vay beee yavru vatan kan ağlayınca neler değişiyor vücutta değilmi
ne kadan ilginçççç :uhm:
ben bekar iken yılda üç-dört defa adet sancısı yüzünden abartısız hastanelik olurdum çok ağır geçerdi sökülemezdim ve iğne vurulmadan asla kendime gelemezdim. Kaç defa iş yerinden apar topar beni acile götürdüler sırf bu yüzden.... Allaha şükür ki doğumdan sonra sancıdan eser kalmadı.... Kızım çıkarken içimden bütün kötülükleride çıkardı sanırım
naçizane tavsiyem evlenip çocuk yapınız rahatlayınız sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar artık iyice anladım ki bir kayınvalide ile aynı evde oturmayacaksın nazcıgımdan çıkardıgım derstir birde eşinle aynı işyerinde çalışmayacaksın.biraz önce beni kk da konuşurken gördü odama gelince bana çok çetrefilli karışık alakasız bir iş verdi .benim konumun tamamen dışında beklediki ben ne alaka diyeyim böylece bana vaktin okadar çokki bende sana iş buldum diyecek.bende hiç sesimi çıkarmadım.çengel bulmaca çözmek gibiydi benim için odasına gittim bişiy almak için beyefendi haberleri okuyor gelde bogmaaaaa .bende bitirip götürüp bıraktım teşekkür ederim diyor kinayeli kinayeli bende gayet soguk kanlı ve rahat davrandım
Nevroşum dün haberi aldığımdan beri ne kadar mutluyum anlatamam senin yazdıklarını okuduğumda çok duygulandım Allah herkesin dualarını kabul etsin tez zamanda Meleğimin de inşallah:Saruboceq:
ayyy çoook güldüm safişçiğim delikafadulden önce evlenmem gerek beniiimmmsositososito
kızlar artık iyice anladım ki bir kayınvalide ile aynı evde oturmayacaksın nazcıgımdan çıkardıgım derstir birde eşinle aynı işyerinde çalışmayacaksın.biraz önce beni kk da konuşurken gördü odama gelince bana çok çetrefilli karışık alakasız bir iş verdi .benim konumun tamamen dışında beklediki ben ne alaka diyeyim böylece bana vaktin okadar çokki bende sana iş buldum diyecek.bende hiç sesimi çıkarmadım.çengel bulmaca çözmek gibiydi benim için odasına gittim bişiy almak için beyefendi haberleri okuyor gelde bogmaaaaa .bende bitirip götürüp bıraktım teşekkür ederim diyor kinayeli kinayeli bende gayet soguk kanlı ve rahat davrandım
aynı yerde çalışmamak lazım kesinlikle vereliniortak
bende korkuyorum eşime kk'da yakalanmaktan ohaoldumsmile
vay beee yavru vatan kan ağlayınca neler değişiyor vücutta değilmi
ne kadan ilginçççç :uhm:
ben bekar iken yılda üç-dört defa adet sancısı yüzünden abartısız hastanelik olurdum çok ağır geçerdi sökülemezdim ve iğne vurulmadan asla kendime gelemezdim. Kaç defa iş yerinden apar topar beni acile götürdüler sırf bu yüzden.... Allaha şükür ki doğumdan sonra sancıdan eser kalmadı.... Kızım çıkarken içimden bütün kötülükleride çıkardı sanırım
naçizane tavsiyem evlenip çocuk yapınız rahatlayınız sırnaşık şey sırnaşık şey
evet ya bir regli olmak yada olmamak nasılda etkiliyor bünyeyi . önceden saat 12 olur olmaz yemeğe çıkardım ama bu saat oldu yemek yiyesim yok yemeğimi ısıttım aldım yanıma yavaş yavaş yemeye çalışıyorum .
yaaaaaaaaaa:uhm:
kesinlikle öyle canım
1- kayınvalide ile asla yakın olmayacaksın
(aynı ev aynı bina aynı sokak hatta aynı mahalle asla)
2- eş sevgili erkek arkadaş asla aynı iş yerinde çalışmayacaksın
(7 kat yabancı ile çalış çok daha iyi herşeyi söylersin olmadı çeker gidersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?