Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayat insanı her türlü sınıyor ,gün geliyo sevindiriyor ,gün geliyor üzüyor

şu hayat sabır ve şükür üzerine kurulu işte

rabbimden gelen dertlere sabredip ,verdiği nimetlere şükredicez

nazoo çok üzüldüm geçmiş olsun annene ALLAH annene tez zamanda acil şifalar versin canım benim .olumunekankayizsmile

kızlar regli olmamla beraber benim iştahta kapandı . regliden önce içime özküz kaçmış gibiydi .............

aşağıdaki mutfakta papatya çayı buldum salladım sıcak suyun içine içmeye başlıyorum .

ayyyy geçmiş olsun Nazlıcığım ben de çok sancılı oluyorum ve dayanamıyorum okadar kötü oluyor..bizim iş yerinde denetleme var bugün kızlar bizim birimde değil ama koridorda sürekli denetlemeciler,müdür,müdür yardımcısı size yazamıyorum tabi :çok üzgünüm: ben de bu sancı dönemlerinde majezik ve paptya çayı içer,ayaklarımın altına da sıcak su torbası koyarım eğer evde isem tabi..

Nevroşum dün haberi aldığımdan beri ne kadar mutluyum anlatamam senin yazdıklarını okuduğumda çok duygulandım Allah herkesin dualarını kabul etsin tez zamanda Meleğimin de inşallah:Saruboceq:

kızlar regli olmamla beraber benim iştahta kapandı . regliden önce içime özküz kaçmış gibiydi .............

vay beee yavru vatan kan ağlayınca neler değişiyor vücutta değilmi
ne kadan ilginçççç :uhm:

ben bekar iken yılda üç-dört defa adet sancısı yüzünden abartısız hastanelik olurdum çok ağır geçerdi sökülemezdim ve iğne vurulmadan asla kendime gelemezdim. Kaç defa iş yerinden apar topar beni acile götürdüler sırf bu yüzden.... Allaha şükür ki doğumdan sonra sancıdan eser kalmadı.... Kızım çıkarken içimden bütün kötülükleride çıkardı sanırım

naçizane tavsiyem evlenip çocuk yapınız rahatlayınız sırnaşık şey sırnaşık şey

ayyy çoook güldüm safişçiğim delikafadulden önce evlenmem gerek beniiimmmsositososito

kızlar artık iyice anladım ki bir kayınvalide ile aynı evde oturmayacaksın nazcıgımdan çıkardıgım derstir birde eşinle aynı işyerinde çalışmayacaksın.biraz önce beni kk da konuşurken gördü odama gelince bana çok çetrefilli karışık alakasız bir iş verdi .benim konumun tamamen dışında beklediki ben ne alaka diyeyim böylece bana vaktin okadar çokki bende sana iş buldum diyecek.bende hiç sesimi çıkarmadım.çengel bulmaca çözmek gibiydi benim için odasına gittim bişiy almak için beyefendi haberleri okuyor gelde bogmaaaaa .bende bitirip götürüp bıraktım teşekkür ederim diyor kinayeli kinayeli bende gayet soguk kanlı ve rahat davrandım

aynı yerde çalışmamak lazım kesinlikle vereliniortak

bende korkuyorum eşime kk'da yakalanmaktan ohaoldumsmile

Nevroşum dün haberi aldığımdan beri ne kadar mutluyum anlatamam senin yazdıklarını okuduğumda çok duygulandım Allah herkesin dualarını kabul etsin tez zamanda Meleğimin de inşallah:Saruboceq:

canım sağol güzel kalplim... Allah herkesi muradını versin inşallah...
:Saruboceq:

ayyy çoook güldüm safişçiğim delikafadulden önce evlenmem gerek beniiimmmsositososito

kıısss bende öyle dedim evlenin doğurun rahatlayın

kesinlikle öyle canım

1- kayınvalide ile asla yakın olmayacaksın
(aynı ev aynı bina aynı sokak hatta aynı mahalle asla)

2- eş sevgili erkek arkadaş asla aynı iş yerinde çalışmayacaksın
(7 kat yabancı ile çalış çok daha iyi herşeyi söylersin olmadı çeker gidersin)

aynı yerde çalışmamak lazım kesinlikle vereliniortak

bende korkuyorum eşime kk'da yakalanmaktan ohaoldumsmile

benim kocam bilir kk da olduğumu lakin karı muhabbeti var diye hiç merak etmez lafta etmez

bilse bazen onu ve anasını çekiştirdiğimi ne yapardı acaba sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

nazzoocuğum
canım benim çook geçmiş olsun anneciğine acil şifalar diliyorum:Saruboceq: benim anneciğimin de göğsünde kitle vardı 9 yıl önce ameliyat ile aldılar..iyi huylu dediler ama iyi huylu ise çoğalmaz da demişlerdi şimdi yine iki göğsünde de kitle dolu ben de çook korkuyorummafoldumben

evet ya bir regli olmak yada olmamak nasılda etkiliyor bünyeyi . önceden saat 12 olur olmaz yemeğe çıkardım ama bu saat oldu yemek yiyesim yok yemeğimi ısıttım aldım yanıma yavaş yavaş yemeye çalışıyorum .

kesinlikle öyle canım

1- kayınvalide ile asla yakın olmayacaksın
(aynı ev aynı bina aynı sokak hatta aynı mahalle asla)

2- eş sevgili erkek arkadaş asla aynı iş yerinde çalışmayacaksın
(7 kat yabancı ile çalış çok daha iyi herşeyi söylersin olmadı çeker gidersin)
[/QUOTE]

yaaaaaaaaaa:uhm:

yaaaa aynı iş yeri de okadar zor demek:çok üzgünüm:

öyle valla canım ama aç durma zorlada olsa azda olsa bişiler ye....

yaaaaaaaaaa:uhm:

ne oldu kııısss aynı eve gelinmi gidecektin yoksaaa

yoksa manita ile aynı yerdemi çalışiiinnn

dün akşam kaynanam komşuya kadar gitti bende eşimle koltukta uzanmayı başımı onun göğsüne iyice gömüp yatmayı çok seviyorum . o şekilde uzandım eşimin yanı sonra pat diye kapı çaldı kaynanam geldi hemen çok uyuz oldum yaaaaa :gitme:mafoldumben

1. kayınvalidemle aynı ülkede bile değilim bırak mahalleyi :roflol:

2. eşimle aynı işyerindeyiz :sinifsinif: en azından farklı şubelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…