Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın emineciğim . afiyet olsun canım .

teşekkür ederim Nazlıcığımolumunekankayizsmile ben son birkaç gündür okadar halsizdim ki dün pc kucağımda hiç kalkmadım gibi birşey oldu artık.nöbetim iki gün önceydi ya abartısız belki 10 kişi geçmiş olsun çok kötü görünüyorsunuz dedi..çoğu betiniz benziniz atmış yüzünüz bembeyaz falan diye yorum yaptı çok üzüldüm..nöbette de dün de maden suyu içtim..proteine daha ağırlık verdim sevmesem de akşam yemeklerinde ton balığı yedim hep..bakalım böyle toparlayabilecek miyim

aslında birçok nedene bağlı olabilir ben kaslarımdan vermemek için proteini hiç eksik etmedim zaten..gribal bir durum başlangıcı gibi de ama bende kansızlık problemi var ve kan ilaçları veriyorlardı nezaman doktora gitsem ben de onları kilo yaptıkları için kullanmayıp kuru üzümle destekliyordum..ama montide kuru üzümde yasak aeben ablama sordum..kansızlık da olabilir:uhm:

yapcam naz ablacım söz:=) bu arada naz abla dedim ama

sen olmasan bu topic naaparmış merak ediyorum. ayrıca şimdi öğle yemeğinde tavuk ve fırında karnıyarık yersem abartmış olurmuyumm yani o şekilde oılmazmı

saglık herşeyden daha önemli güzelim lütfen dikkat ...

tabiki etle sebzeyi beraber yiyebilirsin yanlız karnıyarık kızartılıyor dikkat etmek lazım
salata ve yogurdunuzu unutmayın ..

kslar 6.takımda tambir yaprak dökümü olmuş yeni üyeler lazım galiba ....

yumukum sen ne zaman dönüyorsun kuzum .??

ben her gün kocamı sıcacık yatakta bırakıp geliyom mafoldumben

fotoğrafını çekiyom sabah kocamın uyurken ,çok şeker oluyo sempatiksalakcinni

bebek gibi sevesim geliyo ama kızıyo :icecream:
şimart şimart tepene çıksın ...aklinialirimsmile

kızlar güzelce değerlendirirler elbette ama ben o hazır kebaplardan yemeni tavsiye etmem şahsen ,içine bir sürü katkı giriyor :sinifsinif:

monti yapıyosan da zaten uygun değil
birde bunları uygulasan cadı ...:umursamaz: elifim yine artıdasın neolcek senin bu kilo işi . bak ucunda bebiş var ...yerimseniben:ecrin_bebek:
ne yarsın ne içersin hiçde yazmıyorsun ...alsanaalsanasmile
alkisalkisalkis
öylen yemegin yokmuş anlaşılan nazlım ...
mimum kahvalyıtkla öyle arasında ara yapmıyoruz canım genelde ...a.s
helede 9 da kahvaltı ediyorsan hiç gerek yok acıkacagını sanmam ...

ablam hoşgeldin ....olumunekankayizsmile

mimu afiyet olsun canım..kaçırdım mı bilmiyorum ama kendinden bahsettin mi?kaç kg sun,boyun,yaşın kaç?

kendimden bahsetmiştim ama birdaha tekrar edebilirim:)

istanbuldayım. çalışıyorum 1 senedir. yeni mezun sayılırım. yaş 22 boy 1.83 kg ilk günlerde 90 dı şu an 88.8:)

buu kaçıncı denemem bilmiyorum ama bu sefer başarmak istiyorum pes edip hedefime ulaşmdan bitirmek istemiorum:S

aebencim annem fırına atıyo direk karnıyarığı yağsız hiç kızartmadan yağda koymuyo çok hafif oluyo gerçekten. tavsiye ederim:)

birde ben öğünün yanında salata yerine sadece 1 salatalık ve yoğurt tüketiyorum salatayı yiceksem tek öğün yapıyorum bu olur mu:)

Kızlar iyi akşamlar...

Bugünkü menüm...
Sabah: 4tb ekmeği(kızarmış), peynir, közlenmiş kırmızı biber, salatalık, ayran(geç kalktım da...)
Öğle: süt ve leblebi
Akşam: Fırında balık, peynirli salata
1 meyve(elma olur muhtemelen)

30dk fitness ve 15 dk esnetme hareketleri yaptım bugün. Biraz yorgun gibiyim, havalardan herhalde, Antalya'da tuhaf bir hava var bi açıyor, bi yağıyor...

tereciye tere satayım diyorsun ha .. canım karnıyarık dışında normal canın çektiginde kızartmalarıda öyle yapıyoruz bizler ..a.s üstünede sarımsaklı yogurt oh ..cokacimcoook
salatama gelince bir mahsur yok canın nasıl istiyorsa . z.yagda ekleyebilirsin yagzız tuzsuz yemiyruz montide . normalde nasıl besleniyorsak öyle yani ...
tek salatadanda ögün olmaz bunuda unutma .a.s..
akcım işlerin bittiyse seni daha sık görmek isteriz canım . montiye devam ediyormusun ? (menüne göre evet )monti linkinde göremiyorum seni?
menün güzel afiyet olsun ..

mimü maşallah bacım ne güzel boyun varmış ... bayuna göre abartılı deyil kilon sanırım .

abencim ben yağ vu tuz sevmiyorum yemekte salatada falan:) o yüzdende koymuyorum hiç olmazsa rahatsız olmuyorum çünküü

ahh abenimm kocaman duruyorum iri yarı böylee zayıflasam o kadar güzel olucak kii benim sorunum göbek bölgesi zateen yanlarım veee göbüşümm kocaaaman kollarımda kalın tabii:) hiç bi giydiim yakışmıo:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…