günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben busabah çok geç kalktım biraz önce 2 kuru kayısı ve 1 bardak ılık suyumu içtim..kahvaltı için yarım saatin dolmasını bekliyorum
günaydın emineciğim . afiyet olsun canım .
saglık herşeyden daha önemli güzelim lütfen dikkat ...teşekkür ederim Nazlıcığımolumunekankayizsmile ben son birkaç gündür okadar halsizdim ki dün pc kucağımda hiç kalkmadım gibi birşey oldu artık.nöbetim iki gün önceydi ya abartısız belki 10 kişi geçmiş olsun çok kötü görünüyorsunuz dedi..çoğu betiniz benziniz atmış yüzünüz bembeyaz falan diye yorum yaptı çok üzüldüm..nöbette de dün de maden suyu içtim..proteine daha ağırlık verdim sevmesem de akşam yemeklerinde ton balığı yedim hep..bakalım böyle toparlayabilecek miyim
tabiki etle sebzeyi beraber yiyebilirsin yanlız karnıyarık kızartılıyor dikkat etmek lazımyapcam naz ablacım söz:=) bu arada naz abla dedim ama
sen olmasan bu topic naaparmış merak ediyorum. ayrıca şimdi öğle yemeğinde tavuk ve fırında karnıyarık yersem abartmış olurmuyumm yani o şekilde oılmazmı
iyi haftasonları kirazım ...kaydirigubbakcemile3günaydın fıstıklar...off yaa kocamı sıcacık yatakta bırakıp gelmek ne kadar kötü,cumartesilerden nefret ediyorummmmafoldumbenmafoldumben
şimart şimart tepene çıksın ...aklinialirimsmileben her gün kocamı sıcacık yatakta bırakıp geliyom mafoldumben
fotoğrafını çekiyom sabah kocamın uyurken ,çok şeker oluyo sempatiksalakcinni
bebek gibi sevesim geliyo ama kızıyo :icecream:
birde bunları uygulasan cadı ...:umursamaz: elifim yine artıdasın neolcek senin bu kilo işi . bak ucunda bebiş var ...yerimseniben:ecrin_bebek:kızlar güzelce değerlendirirler elbette ama ben o hazır kebaplardan yemeni tavsiye etmem şahsen ,içine bir sürü katkı giriyor :sinifsinif:
monti yapıyosan da zaten uygun değil
alkisalkisalkisbende dün yediklerimi yazayım hemen
sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
öğlen
beyaz leblebi
200 ml lıght süt
ara
1 elma
akşam
2 adet fırında tavuk baget
salata
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber .
mimum kahvalyıtkla öyle arasında ara yapmıyoruz canım genelde ...a.syok zaten üzerine dikkat ettim trans yağ şeker ve kalori yok gibi birşeyler yazıyordu ondan onu aldım canım uyarın için teşekkürler.
şimdi ben sabah kahvaltımı9 da yaptım meyvemi 12 1 gibi yiyebileceğim ee peki öğle yemeğini ne zaman yiyeceğim? meyveyi yedikten yarım saat sonra mı? çok soru soruyorum ama affedin:)
ablam hoşgeldin ....olumunekankayizsmilemerhabalar arkadaşlar.
uzun bir aradan sonra menümü yazayım .vatana millete ve kendime hayırlı olsun.kaydirigubbakcemile3
KAHVALTI
2t.b.ekmek,domates,peynir,zeytin,marmelat
ÖĞLE
fırında sebzeli balık,bol yeşil salata
geç kahvaltı ettim.2öğün ypabildim.
akşam meyve ve süt olur büyük ihtimalle
Geçmişi ancak okuyabildim.
nevracım anne oluyormuş.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.
nazzocum çok geçmiş olsun anneciğine canım.biliyorsun benim ablamda göğüs kanseri.
erken teşhis edildiği için göğsünün üçte biri alındı.şimdi kemoterapi görüyor.söylemesi kolay,yaşaması zor.ama çaresiz değiliz elhamdülillah.herşey iyi olacak allahın izniyle.allah yardımcınız olsun canım.
simoşum moralin düzeldimi tatlişkom.opuyorumnanaktan
saglık herşeyden daha önemli güzelim lütfen dikkat ...
mimu afiyet olsun canım..kaçırdım mı bilmiyorum ama kendinden bahsettin mi?kaç kg sun,boyun,yaşın kaç?
tereciye tere satayım diyorsun ha .aebencim annem fırına atıyo direk karnıyarığı yağsız hiç kızartmadan yağda koymuyo çok hafif oluyo gerçekten. tavsiye ederim:)
birde ben öğünün yanında salata yerine sadece 1 salatalık ve yoğurt tüketiyorum salatayı yiceksem tek öğün yapıyorum bu olur mu:)
akcım işlerin bittiyse seni daha sık görmek isteriz canım . montiye devam ediyormusun ? (menüne göre evet )monti linkinde göremiyorum seni?Kızlar iyi akşamlar...
Bugünkü menüm...
Sabah: 4tb ekmeği(kızarmış), peynir, közlenmiş kırmızı biber, salatalık, ayran(geç kalktım da...)
Öğle: süt ve leblebi
Akşam: Fırında balık, peynirli salata
1 meyve(elma olur muhtemelen)
30dk fitness ve 15 dk esnetme hareketleri yaptım bugün. Biraz yorgun gibiyim, havalardan herhalde, Antalya'da tuhaf bir hava var bi açıyor, bi yağıyor...
mimü maşallah bacım ne güzel boyun varmış ...kendimden bahsetmiştim ama birdaha tekrar edebilirim:)
istanbuldayım. çalışıyorum 1 senedir. yeni mezun sayılırım. yaş 22 boy 1.83 kg ilk günlerde 90 dı şu an 88.8:)
buu kaçıncı denemem bilmiyorum ama bu sefer başarmak istiyorum pes edip hedefime ulaşmdan bitirmek istemiorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?