kendimden bahsetmiştim ama birdaha tekrar edebilirim:)
istanbuldayım. çalışıyorum 1 senedir. yeni mezun sayılırım. yaş 22 boy 1.83 kg ilk günlerde 90 dı şu an 88.8:)
buu kaçıncı denemem bilmiyorum ama bu sefer başarmak istiyorum pes edip hedefime ulaşmdan bitirmek istemiorum:S
sen başlayalı ne kadar oldu canım? inş verebilirim kızlar yaaaa:S
galiba benim eşimde böyle düşünüyo
günaydın fıstıklar...off yaa kocamı sıcacık yatakta bırakıp gelmek ne kadar kötü,cumartesilerden nefret ediyorummmmafoldumbenmafoldumben
insan istedigi kiloda olmalı ....a.sabencim ben yağ vu tuz sevmiyorum yemekte salatada falan:) o yüzdende koymuyorum hiç olmazsa rahatsız olmuyorum çünküü
ahh abenimm kocaman duruyorum iri yarı böylee zayıflasam o kadar güzel olucak kii benim sorunum göbek bölgesi zateen yanlarım veee göbüşümm kocaaaman kollarımda kalın tabii:) hiç bi giydiim yakışmıo:S
eminem nasılsın toparlaya bildinmi?? menülerini göremiyorum ...ben 5 temmuzda başladım canım çok yavaş verebiliyorum:çok üzgünüm:
bencede gözdem .Tam dayaklık bu denizle elifklava:
hafta sonu mimu.....:hulya:eet kimse yook 6.takımdaaa
insan istedigi kiloda olmalı ....a.s
başarmaman için hiçbir sebeb yok . azim yeterli ..
eminem nasılsın toparlaya bildinmi?? menülerini göremiyorum ...
montiyle negüzel bir başlangıç yapmıştım güzelim .. keşke bırakmasaydın çokda güzel etki etmişti sana . eger monti böyle etki ediyorsa sorun yavaş vermende deyil güzelim .a.s
bencede gözdem .
eet kimse yook 6.takımdaaa
günaydın safinazcım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?