Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

boyun çok uzun canım çok şanslısın olumunekankayizsmile tabi verirsin tatlım burada olmak bambaşka duygu hele takımda olmak birbirimizi motive ediyoruz takıma karşı sorumlu hissediyoruz bu nedenlerle kaçamak yapacağın zaman bile aklına geliyor yapamıyorsunopuyorumnanaktan tekrar yazdığın için teşekkür ederim kusura bakma kaçırmışım

sen başlayalı ne kadar oldu canım? inş verebilirim kızlar yaaaa:S

günaydııın canlarrr en erkenci benim herhalde:) 2.günümün menüsünü paylaşmaya geldimmm

KAHVALTI
08:00
elma 1 ad.

09:00
light beyaz peynir
uno tam buğday ekmeği 2 dilim .
tariş siyah zeytin ezmesi 1 çay kaşığı falan dı sanırım
salatalık 1 ad.
kuru kayısı 2 ad. (abencim kuru kayısı yeme demiş bende artık sabah kalkar kalkmaz yiyorum kayısımı üstünede yeşil çay.))

1. ARA ÖĞÜN
12:30
mandalina 1 ad.

ÖĞLE YEMEĞİ
13:00
tavuk kebap 3 tane ama boyutları köftenin biraz daha büyüydü. tadıda çok kötü zaten bir daha asla almıycam:)) ( dün aldıklarımdan tost makinesini ızgara olarak kullanıp pişirdim:))

karnıyarık bu da fırında.ve yağsız pişirmiş annem ufak bir parça yedim.

yoğurt light bir kase bile değil di.
salatalık 1 tane
.
2. ARA ÖĞÜN yoook 1 saat oryantel dersi ve mekik yaptım::)))

AKŞAM YEMEĞİ
18:00
burda gördüğüm kabağı yaptım yumurtalı olandan 3 kabaktan yaptım ufak boydakinden zeytinyağı kullandım yumurta koyacağım için tuzda koymadım domates suyu ile pişirdim mükemmel oldu kızlar:)
1.5 tabak yemişim :) .ama yemekten sonra çatlıyodum:)
penguen - közlenmiş kırmızı biber 1.tane
yoğurt light 1 kase
salatalık 1 ad.

sonra saat 9 gibi bir elma ve bir bardak süt içtim kızlar light süt

işte 2.günümde böyle geçti kızlar yanlışlarım mutlaka olmuştur. uyarılarınızı bekliyorum:)

günaydın fıstıklar...off yaa kocamı sıcacık yatakta bırakıp gelmek ne kadar kötü,cumartesilerden nefret ediyorummmmafoldumbenmafoldumben

Biz sıcacık yatağımızda oyuncak ayımızı bırakıp geliyoruz işe, havamı yapıyorsun bakayım seeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn sempatiksalakcinni şimdi ilk viyadükten atacağım kendimi lülülülülülü

insan istedigi kiloda olmalı ....a.s
başarmaman için hiçbir sebeb yok . azim yeterli ..
ben 5 temmuzda başladım canım çok yavaş verebiliyorum:çok üzgünüm:
eminem nasılsın toparlaya bildinmi?? menülerini göremiyorum ...
montiyle negüzel bir başlangıç yapmıştım güzelim .. keşke bırakmasaydın çokda güzel etki etmişti sana . eger monti böyle etki ediyorsa sorun yavaş vermende deyil güzelim .a.s

Tam dayaklık bu denizle elif klava:
bencede gözdem .

hafta sonu sessiz olur takım pazartesi toplanır herkes...

hadi kıslar eski 6.takım nerde?. kaç haftadır derece göremedim ...kötükedihüso
toplayın kendinizi ....aklinialirimsmile
bu hafta elimde sopa başınızdayım . menüleri istiyorum eksiksiz hergün ...

eet kimse yook 6.takımdaaa

ablacığım menülerimi girmiyorum bu aralar ama ben montiyi bırakmadım zemuszemus hatta bu hastalığımda bile kuru üzüm falan yemedim..ama cidden yavaş veriyorum..yalnız iş yerinde bugün de 4-5kişi(birisidoktor) sen günlerdir ekmek yemiyor musun nekadar zayıfladın kaç kg verdin dedi..birisi de yüzün bile küçüldü dedi..işte buna çok üzüldüm çünkü yüzümün küçülmesi kas kaybetmem dimi :çok üzgünüm: ama ben sporumu da yapıyorum proteini mi de yiyorum..neyse ablacığım bugün yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi yazayım hemen

1bardak ılık su,2 kuru kayısı
1.5 saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim light peynir
1 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
ara
1 yeşil elma
öğle
3 köfte kadar tavuk sote
1 kase yoğurt
(börülce ekşilemesi vardı etle yeniyor mu bilemediğim için 1 çatal aldım) yenebiliyor muydu?
1 tutam da maydanoz
ara
1 erik
akşam
1 tabak barbunya yemeği
börülce ekşilemesi
1 kase yoğurt
1 tutam maydanoz
gece aç hissedersem 1 elma yerimopuyorumnanaktan

eet kimse yook 6.takımdaaa

hafta sonu böyle oluyor tatlım yoksa haftaiçi hareketli takımımız..buarada kızlar ben bugün nöbetteyim ama sadece haftasonu olduğu için arkadaşın laptoptan yazıyorum hafta içi bu şekilde de yazamam herhalde..iş yerindeki pclerden kk ya giriş engellenmiş sanırım :çok üzgünüm:mafoldumben diğer sitelere giriyor ama kk ya girmiyor sabah beri uğraşıyorum böyle olursa çok kötü kızlar yaaa çok sinir oldum, çok üzüldümmafoldumben

günaydınnn kızlarrrr menümü tparlayabilirsem paylaşıcam

tartılmaktan piskopat olcam ben yaaa sabah olsunda hemen tartılıyım istiyorumm dün resmen diyeti bozmak için önüme herşey geldiii ama ben naaptımmm 1 parça bile kaçamak yookk

sabah 8:30 da 2 kayısı yedim üstüne yeşil çay

10:30 da 4 dilim tb ekmeği ( pazar kahvaltısı olduğu için abarttım biras:))
light peynir
domates salatalık
1 çay kaşığı zeytin ezmesi
ve biraz acı bi sos ama içinde çok az yağ vardı...

14:30 da bir elma

15:00 da fırında yağsız karnıyarık yedim
pırasa yapmış annem ama sağolsun pirinçli ama tek bir tane bile pirinç yutmadan ayırdımm iki kaşık falan
1 parçada haşlanmış pirzola tavuk

sonra ben dışarıya çıktım nargile içmeyeee anaaam tophaneye gittik masada meyveler çerezlerrr buzlu bademlerrr :)
meyveler de salkım salkım üzümler.. erkek arkadaşımda ye yeee diye tepemde sonra baktı ben yemicem o da yemedi kaldırttı masadan hepsini ordada bir şekersiz çay ve su içtimm:):)

akşam 19:30 da iki parça tavuk yoğurt veee minnacık salata:)

akşam yatmadan da bir elma yedim uyudum kızlarrr:) nasılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…