tünaydın canım nasılsın monti tarafında gördüm seni hoşgeldin aramıza
hoşbuldukk safinazcımmm:) 1 haftadır diyetteyim 3 gündür de tam monticiyim:)
hedefim büyük yolum uzunn inş. yıılmam opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
günaydın takımcığım, nazlı nerelerde yokmu bu sabah eyvahedigeldismile
günaydın nazlım geçmiş olsun canım
tünaydın hatunlarrrr.....
nazlıcım geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,havalar çok aldatıcı,bendede bi halsizlik,mide ağrısı var,sanırım üşüttüm
menün güzel eminen . börülce sebzeyse iyi ama baklagil tarzı deyil dimi.??ablacığım menülerimi girmiyorum bu aralar ama ben montiyi bırakmadım zemuszemus hatta bu hastalığımda bile kuru üzüm falan yemedim..ama cidden yavaş veriyorum..yalnız iş yerinde bugün de 4-5kişi(birisidoktor) sen günlerdir ekmek yemiyor musun nekadar zayıfladın kaç kg verdin dedi..birisi de yüzün bile küçüldü dedi..işte buna çok üzüldüm çünkü yüzümün küçülmesi kas kaybetmem dimi :çok üzgünüm: ama ben sporumu da yapıyorum proteini mi de yiyorum..neyse ablacığım bugün yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi yazayım hemen
1bardak ılık su,2 kuru kayısı
1.5 saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim light peynir
1 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
ara
1 yeşil elma
öğle
3 köfte kadar tavuk sote
1 kase yoğurt
(börülce ekşilemesi vardı etle yeniyor mu bilemediğim için 1 çatal aldım) yenebiliyor muydu?
1 tutam da maydanoz
ara
1 erik
akşam
1 tabak barbunya yemeği
börülce ekşilemesi
1 kase yoğurt
1 tutam maydanoz
gece aç hissedersem 1 elma yerimopuyorumnanaktan
geçmiş olsun fıstıgım ...günaydın ablam hoşgeldin . ben şimdi sabah şöyle bişey yaptım . geç kalktığım için işede geç geldim kahvaltı yapmadım . onun yerine işe gelir gelmez 2 tane mandalina yedim . daha sonra 1,5 saat sonra klasik monti kahvaltısı yaptım . hatamı yapmış oldum ablam .
selamlar..hepinize güzel bir hafta diliyorum..izmir haftaya felaket yağmurla başladı,ama öyle böyle değil akannehir koşa koşa kızımı almaya gittim.kızlar bu haftdan itibaren bende takıma girmek istiyorum yer varmıdır..kilom bu sabah itibariyle 82 kaç kiloyla ayrıldığımı hatırlamıyorum ama bilmiyorumkismile
günaydın simoşum . Biraz rahatsızdım geç geldim işe . şuanda bile başım çatlıyor . Halletmem gereken işler olmasaydı gelmezdim
nazlıcım geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,havalar çok aldatıcı,bendede bi halsizlik,mide ağrısı var,sanırım üşüttüm
nazlım . yeni üye çagırmıştım . eski 14 takımdan serinceydi ama gelmemiş galiba ....
takım eksigimiz kaç ?
geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?