Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tünaydın canım nasılsın monti tarafında gördüm seni hoşgeldin aramıza

hoşbuldukk safinazcımmm:) 1 haftadır diyetteyim 3 gündür de tam monticiyim:)

hedefim büyük yolum uzunn inş. yıılmam opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

hoşbuldukk safinazcımmm:) 1 haftadır diyetteyim 3 gündür de tam monticiyim:)

hedefim büyük yolum uzunn inş. yıılmam opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

eğer hergün buralrı takip eder her yediğini yazarsan kızlar zaten senin yılmana izin vermezler canım
ayrıca monti diyetide bence en iyi en doğru seçim almış tatlım aç kalamadan kilo veriyorsun sdece biraz dikkat gerisi geliyor zaten....

Günaydın takımcığım, nazlı nerelerde yokmu bu sabah eyvahedigeldismile

nazlıcım geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,havalar çok aldatıcı,bendede bi halsizlik,mide ağrısı var,sanırım üşüttüm

tünaydın hatunlarrrr.....

günaydın ablam hoşgeldin . ben şimdi sabah şöyle bişey yaptım . geç kalktığım için işede geç geldim kahvaltı yapmadım . onun yerine işe gelir gelmez 2 tane mandalina yedim . daha sonra 1,5 saat sonra klasik monti kahvaltısı yaptım . hatamı yapmış oldum ablam .

nazlıcım geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,havalar çok aldatıcı,bendede bi halsizlik,mide ağrısı var,sanırım üşüttüm

evet havalar çok aldatıcı canım dün istanbulda yazdan kalma bir hava vardı . bugün işe yağmur . sende dikkat et kendine canım . ayaklarını sıcak tut .

menün güzel eminen . börülce sebzeyse iyi ama baklagil tarzı deyil dimi.??

bu kilo verememem yada yavaş verme hakkında dr. gittinmi bir endokrin uzmanına eminem ??

geçmiş olsun fıstıgım ...
yok güzelim niye hata olsun.... afiyet olsun .....Şeniz

nazlım . yeni üye çagırmıştım . eski 14 takımdan serinceydi ama gelmemiş galiba ....
takım eksigimiz kaç ?

selamlar..hepinize güzel bir hafta diliyorum..izmir haftaya felaket yağmurla başladı,ama öyle böyle değil akannehir koşa koşa kızımı almaya gittim.kızlar bu haftdan itibaren bende takıma girmek istiyorum yer varmıdır..kilom bu sabah itibariyle 82 kaç kiloyla ayrıldığımı hatırlamıyorum ama bilmiyorumkismile

tabiki boş yerimiz var yumukum . bekliyoruz senide canım .

günaydın simoşum . Biraz rahatsızdım geç geldim işe . şuanda bile başım çatlıyor . Halletmem gereken işler olmasaydı gelmezdim

geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize :teselli:

nazlım . yeni üye çagırmıştım . eski 14 takımdan serinceydi ama gelmemiş galiba ....
takım eksigimiz kaç ?

ablam bende çağırdım bir kaç kişi ama gelen olmadı . yumukumda geldi . takımda 4 kişilik yerimiz var . deneme haftasında olan mimuu var ablam .

ben kaçla ayrılmışım acep nazlım bilmiyorumkismile kilo alıpta geldiysem gene batırcam takımı demektir sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…