Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kardiyo olarak hesaplayabilirisn bence canim
Baslari cok hızlıymış
Tesekur ederim kaptanim
Ben bunu yaptigimda cardio olarak hesapladim 15dk zaten
Ben 30 dk yapiyorum cnm öyle daha iyi oluyor
Kardiyo bunun ardına bölgesel egzersiz ekleyebilirsiniz zaman varsa
Tesekur ederim :) ben 30 dk şeklinde yapiyorum akşam bunu yapip gün icindede bölgesel yapayim en iyisi
Ben bu hafta çok yarış oldu biraz ara mı versek diye düşünmüştüm hala yarışa var mı herkes
ben kendi adıma varım diğer kızlar ne der acep :) güzel motive olmuştuk

İyiyim ben de canım, aynı düzende devam. Evde hepimiz online derslerle bogusuyoruz. Biz de yurtdışına yerleşmeyi çok istiyoruz ama dil büyük engel.

Senin dil öğrenmene sevindim. İnşallah ogretmenlere orda gereken değer veriliyordur ve mesleğini yaparken çok mutlu olursun. Bu arada çocuklar çok daha çabuk alışıyorlar eminim keyfi yerindedir.

Eline sağlık canım
Fotoğrafsız oldugu icin gecersiz sayiliyor canim diger takimlarla yaristigimiz icin

Günaydın canım ❤
Tamam kaptanım foto çeksem bile yüklenmesi sabahı bulurdu herhalde bu internetle kusura bakma :)

Ben olsam sırasıyla hepsiyle tartılirim hangisi az tartıyorsa ona devamke

Oldum işte
O değil sen uzun zamandır ilk kez mı 66 gördün?
Yok canım ilk kez değil, aralarda yükselince dikkat edip görüyordum sonra iyice saldım. 64 görsem acayip mutlu olacağım

Yok canım ilk kez değil, aralarda yükselince dikkat edip görüyordum sonra iyice saldım. 64 görsem acayip mutlu olacağım
Yeşil mı oluyon 64 de.
Dogru olamaz diyemem gece bile 17 sayfa birikmis sabaha kadar
Çenemiz gece düşüyor
Ben online iken bile mesajlara zor yetisiyorum
Çok konuştuk gece hatta ben gittim bi kere dayanamadım geri geldim
Ben 4.30 da hala uyumamıştim
Asiye gelmiş alıntı yapip duruyordu

Sabah 3 bardak ılık su
Saat 10.30 bur yumurta peynir zeytin bir .cy kaşığı nutella 2 gilisini + bir kase yeşillik salatası
Saat 13.00
Bir kase yeşil mercimekli tavuk çorbası + salata + 2gilisini
saat 15.00
Türk kahvesi 1 yk kuru incir 1 yk leblebi
Saat 18.00
Balık salata
Saat 19.00
Bir kupa şekersiz çay +tuzsuz çekirdek
3lt su 2 kupa hibiskus + elma cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…