Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba 6.takımın çıtırları hemen geçmişi okuyup geliyorumm bakalım ne olmuş ne bitmiş

oh iyi bari almamışım hatta 1 kilocuk vermişim demek kaydirigubbakcemile3ay ne kadar çok kaydirigubbakcemile3

olsun yumukum bu süre zarfında kilonu bile koruman hatta 1 kilo vermiş olman bile çok güzel . daha cumayada var ozamana kadarda kilo verebilirsin .

geçmiş olsun fıstıgım ...
yok güzelim niye hata olsun.... afiyet olsun .....Şeniz

Tünaydın kızlarrr..

Ben de haftada 3 gün spora gidiyorum 2 haftadır, ve sabah kahvaltı yaparak gidiyordum ancak çok rahatsız olunca şöyle birşey denedim bugün, kalktım, süt içip kuru kayısı yedim, 45dk falan sonra spora başladım, spor git gellerle 2 saat sürüyo, geldim 12 gibi kahvaltı yaptım, 4 gibi etli bir menü planlıyorum, ton balıklı olur herhalde, yanına salata ve ayranla, 7.30 gibi de bir sebze yemeği yapacağım yogurt ve salatayla. Umarım yanlış olmaz benim düşündüğüm. Böyle yapmak zorunda kalıyorum çünkü spora kahvaltı yapıp gidince midem bulanıyor, hiçbir şey yemeden gidersem de tansiyonum düşüyor.

bence bir sakıncası olmaz canım . sen monti yapıyormuydun akçığım . kayısıyı yedikten yarım saat sonra sütünü içmen daha doğru olur sanırım . ama aeben ablam daha iyi bilir geldiğinde gerekli açıklamayı yapar sanırım

Ben monti yapıyorum nazcığım ve çok memnunum, çalışmaya başlayınca zorlanıcam ama artık haftasonundan hazırlarım diyorum yemeklerimi. Bakalım bu sporla da bütünleştirebilirsem çok işe yarayacak....

hoşbulduk nazcım Şeniz haftasonum güzel geçti ama bir okadarda yorucu bugün evdeyim işe gidemedim.kalkamadım kızıda kreşe yollamadım.agrı kesici almama ragmen hala başım agrıyor.gerçi reglinin son günündede benim başım hep agrır.onun dışında bir sürü iltifat aldım.bayramda 69 kilo ile beni gördüler şuan 70.500 ona ragmen şuan beni daha zayıf gördüklerini söylediler belkide kıyafet seçimimdendi bilmiyorum.öyle işte Allahıma bin şükür sagsaglim gittik sagsaglim geldik

Birde kendini beğenmez mesaj atıp çıkmışsın, sopa geldi sana geçmişi okuduysan lmaz: Hııııııııııııı zaten özledik sempatiksalakcinni

hoş geldin yumukum . bende kulagından çekip getirecektim artık seni...kaydirigubbakcemile3
ablam bende çağırdım bir kaç kişi ama gelen olmadı . yumukumda geldi . takımda 4 kişilik yerimiz var . deneme haftasında olan mimuu var ablam .
hala 2 kişi eksigimiz var o zaman ..
mecbur kalıyorsan olur tabi ak. ama sabah spordan önce ekmegi öneririm ... kaslar için . ögün aralarını fazla yaklaştırmamaya çalış ....

gözdem nerdesin cadı işi bıraktınmı yoksa devammı ..?
. ben o sayfaları okuyamadım .
takımıda bırakmışın ...bu haber hiç hoşuma gitmedi...eyvahedigeldismile

gözdem canım arkadaşım iltifatların için teşekkürler.kendime geliyorum çok şükür bıktım artık herşeyi incelemekten detaylara takılmaktan ince eleyip sık dokumaktan.ben böyle yapıyorumda ne oluyor ne değişiyor herkes kendi keyfinde olan bana oluyor.bende bundan sonra daha rahat davranmaya çalışacagım.ben varsam ben saglıklıysam ben kendi içimde huzurluysam herşeyin tadı var.öyle işte şuan çok daha iyiyim elhamdülillah canım arkadaşım olumunekankayizsmile

hoşgeldin cnm..
Hoşgeldin hayatım

hoşbuldum cnm bak sözünü tuttum takıma bugün itibariyle giriş yaptım inş. azimle devamını getiririm :lepi:

Olmazsa erken kalkabildiğim günler yapayım kahvaltıyı, ama o zaman da ne oluyor biliyor musunuz, öğlenle sabah arası uzun kalabiliyor, neyse bir gün öyle bir gün böyle dengeyi bulucaz inşallah...:bbo:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
seni böyle gördügüme sevindim narin ...opuyorumnanaktan

yumukum aramıza dönmene çok sevindim tatlım inşallah kilolardan hepberaber kurtulacagız kaydirigubbakcemile5

nazcım ve kirazcım çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinizee olumunekankayizsmile

maşallah bu ne kalabalık.
naber kızlar.
ben yine rahatsızım.grip yakamı bırakmıyor birtürlü.allah başka dert vermesin.
dün sabah kötü kalktm.midemde yanma aşırı halsizlik.geçen ay adet görmemiştim.bir panik oldum.kaydirigubbakcemile3.hemen elimde kalan son testi kullandım.ohh.negatif.
bugünde baş ağrısıyla uyandım.inşallah hafif atlatırım busefer.dün akşam kendimi zorladım spor yapmak için.15 dak. pedal çevirebildim.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…