Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kiraz'damı hasta oldu ???
havalar herkesi çarptı ....

evet birden hissettim ben ondan koştum geldim kaydirigubbakcemile3

bu arada kahvaltı listemle bir giriş yapayım değerlendirmeleri alayım :lepi:

2 dilim tam buğday
bol yeşillik(taze nane,roka,maydonoz)
haşlanmış yumurta,yarım salatalık,yarım domates,peynir,yeşil biber,funda çayı..

kahvaltıyı çok geç yaptım 1 gibi delikafaduldenbi haftadır eşim izinli olunca sabahları bi güzel uyumaya alıştım yarın düzeni sağlarız inş. o yüzden arada bi elma yerim direk akşama geçerim diye düşünüyorum.
akşamda ıspanak yemeği pirinçsiz,bol salata,yoğurt..

sagol aeben ablacım.canım ablam seni daha sık buralarda görelim lütfen özletme kendini olumunekankayizsmile

kimi ister ,,kimi korkar bebişden ...kaydirigubbakcemile3 dünya hali işte ...

yumukum hoşgeldin tekrardan canım,

herkesler hasta galiba geçmiş olsun

bende mide yanma ve bulantısıyla aynı zamanda kasıklarıma giren kramplarla dertliyim

hava güzel diye incecik incecik giyinince hasta olduk galiba

yumukum aramıza dönmene çok sevindim tatlım inşallah kilolardan hepberaber kurtulacagız kaydirigubbakcemile5

nazcım ve kirazcım çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinizee olumunekankayizsmile
inşallah cnm :Saruboceq:

geçmiş olsun ablacım :teselli:

valla havalar bi garip aebencim dün izmir yanıyodu resmen bugün bir yağmur var anlatamam gök delindi sanki akannehir

eddoras çok geçmiş olsun.ayyy bende bir türlü tam anlamıyla gribi atlatamadım dün gecede öksürük başladı inşallah geçer hemen yaklaşık bir aydır bu gripli haldeyim.gerçekten insanın enerjisini alıyor bu grip virüsü

valla havalar bi garip aebencim dün izmir yanıyodu resmen bugün bir yağmur var anlatamam gök delindi sanki akannehir

ne güzel bir haftasonuydu ama di mi ya

cumartesi işten çıkınca perdeler, camlar güzel bir temizliğe giriştim ohh mis gibi

dünde kocişimle keyif yaptık opuyorumnanaktan

hoşbuldum hayatım,valla dikkat et elifcim izmir bu görüyosun bak ,sabah kızımı okula gönderirken hava gayet iyiydi öğlen zor yetiştim otarafada yağdımı yağmur CADIARZU

gözdem nerdesin cadı işi bıraktınmı yoksa devammı ..?
. ben o sayfaları okuyamadım .
takımıda bırakmışın ...bu haber hiç hoşuma gitmedi...eyvahedigeldismile

Buradayım ablişko, ayvalıktayım ama bu akşam dönüyorum, denetleme varmış şirkette, seninde olman gerek dedi patron, izin vermişti bana git dinlen biraz çok yoruldun sen diye ama tüv denetlemesi çıkmış, belki cumaya kadar çalışıp tekrar izin verirse 1 hafta daha izin alırım bilemiyorum şimdilik, canım hiçbirşey yapmak istemiyor bu ara, ayvalıkta uzun kalırım diye bıraktım takımı ablişkom, denetleme bitince tekrar izin isteyeceğim ama hergün gene takımdayımki denetlenirim hep ohaoldumsmile

kızlar ben çıkayım hala eşyalar kapının agzında sagsolu toplayayım yine gelmeye çalışırım hepinizi çok öptümmmm opuyorumnanaktan

ne güzel bir haftasonuydu ama di mi ya

cumartesi işten çıkınca perdeler, camlar güzel bir temizliğe giriştim ohh mis gibi

dünde kocişimle keyif yaptık opuyorumnanaktan

hee bugünde battı camlar kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hah şöyle biz güçlüyüz ya da olmalıyız olumunekankayizsmile biz takım olarak neler başardık haftalarca üstüste birinci olduk, demekki her ayrı bireyimizde ayrı ayrı öne çıkması gereken bir dünya güzel özellik var kaydirigubbakcemile2 BİZ ÖRNEK BİR TAKIMIZ. HEM KİLO-AZİM-HIRS AÇISINDAN HEMDE ''İNSANLIK'' AÇISINDAN...

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ 6. TAKIM sempatiksalakcinni

hee bugünde battı camlar kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napıyım canım sağolsun kaydirigubbakcemile3

annem yağmur da yağsa karda yağsa her hafta camlarını siler mutlaka ,olsun der temiz cama yağsın kirli cama yağcağına

Son düzenleme:
afiyet olsun ..güzel mönü ....

okadar uyuma yumukum ...boshayallersmile.

Geçmiş olsun ablacığım, tam grip havası yakamızı kaptırmamak gerek, özledim seni, ablamız nasıl, tedavisi sorunsuz devam ediyor değilmi? Allahım şafi ismiyle şifasını versin inşallah :Saruboceq: çok istiyorum, kimse üzülmesin , herkes mutlu olsun şu 3 günlük imtihan dünyasında

Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ablişko lülülülülülü
Şu paylaşım alanında havalı havalı süzülmelerimize ne oldu yahuuuu, şimdi toparlanma zamanıııııııı, şimdiiiiiiiiiiii 6. takımın muhteşem dönüşünün zamanııııııııııı kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
afiyet olsun ..güzel mönü ....

okadar uyuma yumukum ...boshayallersmile.

valla ben istemiyorumda yatak bırakmamış bugün beni eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…