hoş geldin yumukum . bende kulagından çekip getirecektim artık seni...kaydirigubbakcemile3
hala 2 kişi eksigimiz var o zaman ..
mecbur kalıyorsan olur tabi ak. ama sabah spordan önce ekmegi öneririm ... kaslar için . ögün aralarını fazla yaklaştırmamaya çalış ....
gözdem nerdesin cadı işi bıraktınmı yoksa devammı ..?
. ben o sayfaları okuyamadım .
takımıda bırakmışın ...bu haber hiç hoşuma gitmedi...eyvahedigeldismile
kimi ister ,,kimi korkar bebişden ...maşallah bu ne kalabalık.
naber kızlar.
ben yine rahatsızım.grip yakamı bırakmıyor birtürlü.allah başka dert vermesin.
dün sabah kötü kalktm.midemde yanma aşırı halsizlik.geçen ay adet görmemiştim.bir panik oldum.kaydirigubbakcemile3.hemen elimde kalan son testi kullandım.ohh.negatif.
bugünde baş ağrısıyla uyandım.inşallah hafif atlatırım busefer.dün akşam kendimi zorladım spor yapmak için.15 dak. pedal çevirebildim.:çok üzgünüm:
inşallah cnm :Saruboceq:yumukum aramıza dönmene çok sevindim tatlım inşallah kilolardan hepberaber kurtulacagız kaydirigubbakcemile5
nazcım ve kirazcım çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinizee olumunekankayizsmile
maşallah bu ne kalabalık.
naber kızlar.
dün sabah kötü kalktm.midemde yanma aşırı halsizlik.geçen ay adet görmemiştim.bir panik oldum.kaydirigubbakcemile3.hemen elimde kalan son testi kullandım.ohh.negatif.
bugünde baş ağrısıyla uyandım.inşallah hafif atlatırım busefer.dün akşam kendimi zorladım spor yapmak için.15 dak. pedal çevirebildim.:çok üzgünüm:
kiraz'damı hasta oldu ???
havalar herkesi çarptı ....
valla havalar bi garip aebencim dün izmir yanıyodu resmen bugün bir yağmur var anlatamam gök delindi sanki akannehir
yumukum hoşgeldin tekrardan canım,
herkesler hasta galiba geçmiş olsun
bende mide yanma ve bulantısıyla aynı zamanda kasıklarıma giren kramplarla dertliyim
hava güzel diye incecik incecik giyinince hasta olduk galiba
gözdem nerdesin cadı işi bıraktınmı yoksa devammı ..?
. ben o sayfaları okuyamadım .
takımıda bırakmışın ...bu haber hiç hoşuma gitmedi...eyvahedigeldismile
ne güzel bir haftasonuydu ama di mi ya
cumartesi işten çıkınca perdeler, camlar güzel bir temizliğe giriştim ohh mis gibi
dünde kocişimle keyif yaptık opuyorumnanaktan
hoşbuldum hayatım,valla dikkat et elifcim izmir bu görüyosun bak ,sabah kızımı okula gönderirken hava gayet iyiydi öğlen zor yetiştim otarafada yağdımı yağmur CADIARZU
kalbimi okudun sanki aebencim.bende düşünüyordum ama grip yakamı bırakmıyor.düzenli spora başlayınca girerim takuma diodum.neden olmasın.başka türlü toparlanacağım yok.geliyimmiii.zemuszemus
gözdem canım arkadaşım iltifatların için teşekkürler.kendime geliyorum çok şükür bıktım artık herşeyi incelemekten detaylara takılmaktan ince eleyip sık dokumaktan.ben böyle yapıyorumda ne oluyor ne değişiyor herkes kendi keyfinde olan bana oluyor.bende bundan sonra daha rahat davranmaya çalışacagım.ben varsam ben saglıklıysam ben kendi içimde huzurluysam herşeyin tadı var.öyle işte şuan çok daha iyiyim elhamdülillah canım arkadaşım olumunekankayizsmile
hee bugünde battı camlar kesin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ..güzel mönü ....evet birden hissettim ben ondan koştum geldim kaydirigubbakcemile3
bu arada kahvaltı listemle bir giriş yapayım değerlendirmeleri alayım :lepi:
2 dilim tam buğday
bol yeşillik(taze nane,roka,maydonoz)
haşlanmış yumurta,yarım salatalık,yarım domates,peynir,yeşil biber,funda çayı..
kahvaltıyı çok geç yaptım 1 gibi delikafaduldenbi haftadır eşim izinli olunca sabahları bi güzel uyumaya alıştım yarın düzeni sağlarız inş. o yüzden arada bi elma yerim direk akşama geçerim diye düşünüyorum.
akşamda ıspanak yemeği pirinçsiz,bol salata,yoğurt..
maşallah bu ne kalabalık.
naber kızlar.
kiraz'damı hasta oldu ???
havalar herkesi çarptı ....
Hah şöyle biz güçlüyüz ya da olmalıyız olumunekankayizsmile biz takım olarak neler başardık haftalarca üstüste birinci olduk, demekki her ayrı bireyimizde ayrı ayrı öne çıkması gereken bir dünya güzel özellik var kaydirigubbakcemile2 BİZ ÖRNEK BİR TAKIMIZ. HEM KİLO-AZİM-HIRS AÇISINDAN HEMDE ''İNSANLIK'' AÇISINDAN...
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ 6. TAKIM sempatiksalakcinni
afiyet olsun ..güzel mönü ....
okadar uyuma yumukum ...boshayallersmile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?