Oyyy tamda zamani valla sevmelik yemelik masallah kuzuşuna :) benimde 2 tane 18 ve 20 yaşlarındalar yaşım 38 :)) evlendim,peşpeşe doğurdum, okudum atandım çalışıyorum8 bucuk aylık oğluşum...
Öpe öpe doyamıyorum ben de başka kimin çocuğunu böyle öpebilirim ki dimi ama...
Seninkinin yanında fındık fıstık
Benim 3 tane ev akşama kadar yıkılıyor...
Senin yaşın kaç maşallah en küçüğüm 18 ise
Bence de çok iyi kilo verdinSona yaklaşınca Bi zorlandım nedense, artık imkansız cnm ya 10 günde versem versem 1 kg veririm ancak, su orucuna girmem lazım hedefi tutturmak için ama migrenim var imkansız yapamam. Sağlık olsun artık 10 güne olmazsa 20 güne olur kısmet artık. Buna da şükür diyorum 81 den 62 ye inmekte süper bukadar sürede.
Sorma beğenileri bile 5 dk yapıyor güncelleme var galiba
Dün iki kişilikti sporun
sonlarda kilo vermek zor oluyor yakında olursunuz kesinAyniyiz seninle ben de yüzde 90 dan mezun olacağım inşallah..
Bende miktar olarak fazla yeyince kendimi 10 kg. Almis en basa dönmüş hissediyorum ertesi gün spora dayanıyorum:)Sporsuz ben de öyle sanki yiyomuşum gibi hemde spor yapınca yeme isteğim de gidiyo
Ama ara ara canım bişeyler istiyo yalan değil
Arkadaş gibi olmuşlar ne güzelOyyy tamda zamani valla sevmelik yemelik masallah kuzuşuna :) benimde 2 tane 18 ve 20 yaşlarındalar yaşım 38 :)) evlendim,peşpeşe doğurdum, okudum atandım çalışıyorumhayat-ı tersine yaşadım biraz
Tamamdir canim teşekkür ederimHep ayni tarti ile tartilmak gerekiyor ama olurda cok onemli bir isiniz cikar tartınız bozulur bu durumlarda tartim degisti diyerek onceden belirtin diye yazdim
Kucuk bir problem ama can sıkıcı olabiliyor
Hay masallah yaa çok güzel bir duygu buuu bu grupta zayıflayan herkes bu grubun gururu bence su anda sen osunZipzip-
Ay Kaptanim ya biraz önce normalde dar gelip zor kapanan bir pantolonumu denedim o kadar kolay kapandiki üstelik bir tikta bol oldu o kadar keyflendim ki :)
Tesekur ederim beni gruba kabul ettiğin için ❤
2 kg.ınıda verince onada alışırlar canim. Zaten koruma döneminde de 1 kg.ı ilk bi aliyo insan ayarlayim derken. Işte sonra tartiyi vs. Bırakınca geksin gerisi allah korusun. O 2 kg.senin için cok önemli yani. Son kg.lar çok kiymetli. Yılbaşına tutmazsa 1/2 hafta sonrasınatutarrr senin canin sağ olsunBenim eşimde bana diyoki naptın kendine sen hala uğraşıyorsun, Bi deri Bi kemik kaldınbilmesem çok zayıfım dicem ama eski halime göre düşünüp kıyaslıyorlar, ah şu son 2 kilo yapıştı bana sanki Bi ileri bir geri gidip duruyorum
Yılbaşına hedefim vardı tutmayacak artık zorr
Hoşgeldiniz hayırlı olsun hic anlamadan gitsin kilolar:)tamamdır kaptanım
hosbuldum tesekkur ederim
Oo masallah boyunun 3 kg. Altida guzel. Hedefin kac sudecim.Canım mezun ol gitsin yüzde 90 dan mezun ol.Bi nefes alırsın.
Kilo boyun altına ininca daha zor veriliyor.
Hatta boydan ne kadar aşağı inerse indikçe zorlaşıyor.
Benim boyumun 3 kilo aşağısı şu an versem verilir ama bir süre korumada kalıp öyle vericem.
Beraber büyüdük inanki çocuklarım olduğuna kimse inanmiyo öyle olunca :)Arkadaş gibi olmuşlar ne güzel
Gunaydin Ben de 35 yaşındayım aramızda pek de fark yok ben okudum atandım öyle evlendim normal sıralama yani..Oyyy tamda zamani valla sevmelik yemelik masallah kuzuşuna :) benimde 2 tane 18 ve 20 yaşlarındalar yaşım 38 :)) evlendim,peşpeşe doğurdum, okudum atandım çalışıyorumhayat-ı tersine yaşadım biraz
Gunaydin canım ❤Gunaydin guzel saglikli bir hafta olsun hepimize
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun
Gunaydin canım ❤Günaydın güzel bir hafta dilerim
Günaydın canim ❤Günaydın grubun tatlı kadınları kızları
Gunaydin canim ❤günaydin..:)
ben pes etmedim ki.
haftasonu menüyü yazamayacagim
Ne yedin bakalimgünaydin..:)
ben pes etmedim ki.
haftasonu menüyü yazamayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?