Gunaydin 200 gram cok degil cumaya eksiler gelecekGünaydın,
Ben +200 deyim malesef
Günaydın canım evet yakınmış yaşlarımız:) sağolasın allah razı olsun canim. sen dogruolanini yapmışsın. Bense artik okumaycagim deyip liseyi yarida birakip evlendim. Aradan yillar geçti cok pişman oldum hayati cok kaçırmış kendime cok yazik etmişim. Büyüdüm herhalde o sirada :)Gunaydin Ben de 35 yaşındayım aramızda pek de fark yok ben okudum atandım öyle evlendim normal sıralama yani..
Atanmadan evlenmem dedim öyle de yaptım cevremde evlenip de atanirim diyenler oldu ben kendime o konuda güvenmediğim için öyle yapmadım...
Ama sana helal olsun 18 yaşında anne olmuşsun maşallah delikanlılarına...
Azmine de bayıldım helâl olsun...
Senin gibi hayatta istediğini alanlar az
Atandım dedin ya öğretmen misin yoksa memur mu???
19 kilo verdin canım diyetin sağlam sporun sağlam daha ne yapacak sin.En kötü perşembe spor yapma kasın dinlensin.61 le olabiliyormuş zaten ya cnm, 61 bile olamadım ki durdum yine yerimde sayıyorum, silkelenip vermem lazım ama nasıl olcak bilmem, sabah 62 gördüm yineo yüzden bugün yoğurtla geçirdim ama öğlen sütlaca dayanamadım
Vücut korumaya geçti benim galiba
Yada bana öyle geliyor aceleci davranıyorum belkide
Canım senin zorlanma için erken boyun 58 kilon 63 sen daha +5 sin .8 kilo sonra zorlanabilirsin.Belki ondandır bu zorlanmam ama olsun er geç vereyim de
Sağol balımBence de çok iyi kilo verdinacele etme haftada 500 gram sonlarda harika bir kilo verme bence
Sorma beğenileri bile 5 dk yapıyor güncelleme var galiba
Dün iki kişilikti sporun
sonlarda kilo vermek zor oluyor yakında olursunuz kesin
Bir kez 63 görmek istiyorum ama yaza doğru havalar ısınıp dışarda yürümeye başlayıp ama şimdiden kemiklerim sayılıyor ve batıyorTamamdir canim teşekkür ederim
Hay masallah yaa çok güzel bir duygu buuu bu grupta zayıflayan herkes bu grubun gururu bence su anda sen osun
2 kg.ınıda verince onada alışırlar canim. Zaten koruma döneminde de 1 kg.ı ilk bi aliyo insan ayarlayim derken. Işte sonra tartiyi vs. Bırakınca geksin gerisi allah korusun. O 2 kg.senin için cok önemli yani. Son kg.lar çok kiymetli. Yılbaşına tutmazsa 1/2 hafta sonrasınatutarrr senin canin sağ olsun
Hoşgeldiniz hayırlı olsun hic anlamadan gitsin kilolar:)
Oo masallah boyunun 3 kg. Altida guzel. Hedefin kac sudecim.
Beraber büyüdük inanki çocuklarım olduğuna kimse inanmiyo öyle olunca :)
Ya sen çok tatlısınAman Allah'ım, Leyla'ya mesaj yazmış, bırak balım demeyi canım bile dememiş
Araya fitne fücur sokayım
Belki deAnladım canım , o zaman muhtemeldir ki birbirimize çok yakındık. Belki de aynı ilçede görev yapmışızdır
teşekkür ederim canım
Güzel bir başlangic yapıp ödemini atmissin hocam darısı yağlari yakmaya olsun.
Hayirli sabahlar canım ❤Hayirli sabahlar
Afiyet olsun canim aksam yemegin az olmus10.00 4 siyah zeytin 4 dlm peynir 1 cavdar ekmek 2 tane sucuk
13.00 yarım elma 1 mandalin
17.30 5 yktavuklu karnibahar yemegi 3 yk yogurt 2 yk makarna
su 2 lt
spor 15 dk leslie hareket yaoacaktım ama tansiyonum dustu dewam edemedim
Zipzip-
Gunaydin canim ❤herkese günaydınnn
Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Tartımin pili yok ama artı olduğum kesin
sonngulen canım detoks gibi yediysen artı olman normal sen bozma diyetini regl e bir hafta filan varsa ödem başlamış olabilir.
Artin cok degil cumaya kadar eksiler gelir canim ❤Selam kızlar
Cuma günü 78.400
Bugün 78.600
+200
Çok değil canım cumaya eksi gelir mutlakaGünaydın,
Ben +200 deyim malesef
Afiyet olsun hoşgeldiniz bu arada :) anca fırsat oldu yazmaya :)10.00 4 siyah zeytin 4 dlm peynir 1 cavdar ekmek 2 tane sucuk
13.00 yarım elma 1 mandalin
17.30 5 yktavuklu karnibahar yemegi 3 yk yogurt 2 yk makarna
su 2 lt
spor 15 dk leslie hareket yaoacaktım ama tansiyonum dustu dewam edemedim
Zipzip-
Vuavv süper eksi❤
Çok değil canım ya cumaya kadar gider oSelam kızlar
Cuma günü 78.400
Bugün 78.600
+200
Maalesef var canım, haşimato hipotiroidi rahatsızlığım var. ASLInda bu duruma bende şaşkınım, bu kadar dikkat edip verememem. Her yıl okul açıldığında kendimce dikkat ederim ve hemen 79, 78 lere düşerdim. Şuan 80 ler yapıştı kaldı gibi. Sebebini kendimce bulmaya çalışıyorum. Boş gebelik sebebiyle bütün kan sayımlarım yapıldı. Tiroit ilacımı düzenli kullanıyorum. Demir haplarına devam. Tek şüphem uzun zamandır spor yapmadığım için birden spora yüklenince bu şekilde olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Çünkü sıklaştığımın farkındayım.asliogretmen canım senin tiroit filan mı vardı?
Dr.a filan gittin mi?
İlaç alıyor musun?
Metabolizma hızlandırmak için 3-4 öğüne mı çıksan ?
Belki 1 ve 2 öğünden metabolizma yavaşlamış olabilir.
Çünkü menulerin ve sporun iddialı .
Tunaydin canim❤Tünaydın
Sabah erken kv geldi çarşuda işi varmış onları hallediverdim çarşıda 1poça yedim şimdi geldim eve akşamada lahmacun yaptırcam evim dağınık kaldı derse kadar anca toplarım
Moralim bozuldu sabah tartıldım 64.1di +300 sabit bile değil tamam uyanasıya tartıldım ama işye moralim bozuldu
Neyse ben dikkat dttikten sporumu yaptıktan sonra illaki eksi olcak bigün
Cumaya kadar tartılıp moralimi bozmayayımTunaydin canim❤
Erken tartilmissin odem vardir bende bile 500 gram fark ediyor
Pogaca olmamis sabah kahvalti olarak ama mecbur yemissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?