Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yumurtayla ekmek olmuyor montide ayşegülüm , sabahları ikisinden birini tercih edelim, ama olsun bizde pastayla yumurta yiyelim sabahları sempatiksalakcinni:jeyyar:

sağol simoşum.ablam iyi elhamdülillah.tedavisi devam ediyor.ama dert birtek o değilki.kocasıyla problemleri var.adam en zor günlerinde yine üzüyor ablamı.hastalığıyla hiç ilgilenmiyor.anlatırken bile sinirlerim zıplıyo.çok üzülüyorum.rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah.

napıyım canım sağolsun kaydirigubbakcemile3

annem yağmur da yağsa karda yağsa her hafta camlarını siler mutlaka ,olsun der temiz cama yağsın kirli cama yağcağına

aynı benim anacım boshayallersmilebu eskiler hep böyle bizide öyle alıştırdılar sonrada temizlik hastası olma kızım der benimki kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun ablacım benneyaptımki

insan eşine böyle zamanda daha çok ihtiyaç duyar ,niye öyle yapıyo ki eşi ya :teselli:

afiyet olsun ..güzel mönü ....

okadar uyuma yumukum ...boshayallersmile.

Sanki ben yumukum menüsünde sabah yumurta ve ekmek bir arada gibi gördüm, bu doğruysa ben de yumurta ve ekmekle kahvaltı yapmak isterim, bu yüzden yumurta tüketimimi azalttım valla, ekmeksiz ağır geliyor pek yiyemiyorum :jeyyar:

elifim dikkatet kendine .boshayallersmile. zaten çıtkırıldımsın ....Şeniz...
tabi denetleyecegiz ...:hulya:
kendini nasıl rahat hisediyorsan gözdem al tekrar iznini...
kızlar ben çıkayım hala eşyalar kapının agzında sagsolu toplayayım yine gelmeye çalışırım hepinizi çok öptümmmm opuyorumnanaktan
kolaygelsin narin ...
kalbimi okudun sanki aebencim.bende düşünüyordum ama grip yakamı bırakmıyor.düzenli spora başlayınca girerim takuma diodum.neden olmasın.başka türlü toparlanacağım yok.geliyimmiii.zemuszemus
ay birde soruyor ...Şeniz
:lepi::lepi::lepi:
evet ya nerde o azimli cadılar ..hadi bakalım bu hafta derece bekleniyor bizden ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yumurtayla ekmek olmuyor montide ayşegülüm , sabahları ikisinden birini tercih edelim, ama olsun bizde pastayla yumurta yiyelim sabahları sempatiksalakcinni:jeyyar:
kıs ilk günden ne sıkıştırıyon bacımı ... belki monti yapmıyor ...opuyorumnanaktan
erkek miletinin köküne kibrit suyu ...kötükedihüso

İnşallah ablacığım, güzel allahım çok büyük mutlaka her şerde bir hayır vardır, gaybı biz bilemeyizki, tam teslimiyet gerekli, ondan gelen hayrı da şerri de kabullenmemiz gerekli, rabbim ablamız hakkında güzel yazılar hayırlı kapılar açmış olsun, eniştemizde yanlış yolda demekki, ya imtihan dünyası maksimum 100 sene yaşayacağız ona göre davransak ya, ama insanoğlu işte nefsine hakim olamıyor, hep aklıma gelen bir söz var

Çekil ey nefsim çekil. Hakikate perdesin. Hakikat başka yerde. Sen bambaşka yerdesin.. [Necip Fazıl Kıskürek]

ben monti yapmıyorum cnm,o kural montide geçerli aklinialirimsmile ben kafana göre takıl diyeti uyguluyorum kaydirigubbakcemile3

bende yiyemiyorum :sinifsinif: ekmekle yumurtayı bir arada tüketipte gayet süper kilo verenler var bakınız örn: nazzo kaydirigubbakcemile3 bu arada nazzonun annesi nasıl oldu acaba benneyaptımki

ayy.takımca gripten dökülüyormuşuz.
naz,kiraz,elif,narin.hepimize geçmiş olsun.
elifçim uzun hikaye canım.zaten geçimsizdiler.katlanamıyorlar birbirlerine.ama insanın hayatta başına gelecek en zor şeyi yaşıyor ablam.kocası olacak herifte tedavi masraflarını bile hesaplıyor.
ben 18 yaşındayken kaybettim babacığımı.dayım bize babalık etti.maddi manevi.ablama kanser teşhişi konunca,dayım istanbulda,özelde yaptıralım ameliyatı dedi.enişte bozuntusuda dayıma,ne gerek var okadar masrafa burda yaptıralım dedi.dayım çok sinirlendi tabi.ameliyatı ben yaptırıcam dedi.senin 5kuruşun bile geçmiycek ameliyatta dedi.yakarım o paraları dedi,1500 liralık masrafı dayım karşıladı adamın yüzü bile kızarmadı.işte böyle.

kızlar bana müsade biraz kızımla ilgileneyim akşama yine uğrarım görüşürüz ohaoldumsmile

yeri geldi mi de kocayım diye geçinir işte :umursamaz:

çok şükür ki sizler yanındasınız ,yanlız bırakmıyosunuz ,inşallah rabbim tez zamanda şifasını verir :teselli:

yok ak'ım yumurtayla ekmek yok ...aklinialirimsmile.

bende çıkayım kıslar.oğlum gelene kadar accıkda montideki hatunları takip edeyim.:jeyyar:
öpüldünüz.

yazık :umursamaz: yarına kendi başına gelmeycigine garanti edermi enişden .
ne kadar geçinmaselerde insan olan insan böyle durumlarda daha bir sarılır yakınlarına .. ne yazık eniştene :umursamaz:

amin elifçim.ablam 9 yaş,abim 11 yaş büyük benden.ben tekne kazıntısıyım.kaydirigubbakcemile3
onlar benim en kıymetli varlıklarım.kimsenin üzmesine müsaade etmem

bende çıkayım kıslar.oğlum gelene kadar accıkda montideki hatunları takip edeyim.:jeyyar:
öpüldünüz.
ah ablam orası burası derken ben kayboluyorum sayfalarda ...
yumurta :bbo: :bbo: :bbo:
gıkgıkdakkkk..:roflol:..anacım ekmeksiz yiyin sizde sanki yumurta yasak ...:dilcikar:
safiş nerelerde bugün göremedim hiç
sfiş hastayım yazdı sabah... sonrada kayboldu ...

bende dünün raporumu vereyim pazar oldugundan saatler biraz şaştı ama hafta sonu için fena deyildi..

kahvaltı .

2 dl ekmek ...az peynir .... sos .. maydonoz .....

ara .
1 dl peynir..

öglen
1 tb tavuklu patlıcan .. 1kş yogurt .. 3 ceviz ....

akşam ...
bol yeşil salata ... 1 dl ekmek ... 1 çt .peynir.(yagsız )
yemekden sonra 1 kupa süt (yagsız )

ara...
2 şer dl . elma, ayva . mandalina .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…