- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
evet birden hissettim ben ondan koştum geldim kaydirigubbakcemile3
bu arada kahvaltı listemle bir giriş yapayım değerlendirmeleri alayım :lepi:
2 dilim tam buğday
bol yeşillik(taze nane,roka,maydonoz)
haşlanmış yumurta,yarım salatalık,yarım domates,peynir,yeşil biber,funda çayı..
kahvaltıyı çok geç yaptım 1 gibi delikafaduldenbi haftadır eşim izinli olunca sabahları bi güzel uyumaya alıştım yarın düzeni sağlarız inş. o yüzden arada bi elma yerim direk akşama geçerim diye düşünüyorum.
akşamda ıspanak yemeği pirinçsiz,bol salata,yoğurt..
sağol simoşum.ablam iyi elhamdülillah.tedavisi devam ediyor.ama dert birtek o değilki.kocasıyla problemleri var.adam en zor günlerinde yine üzüyor ablamı.hastalığıyla hiç ilgilenmiyor.anlatırken bile sinirlerim zıplıyo.çok üzülüyorum.rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah.Geçmiş olsun ablacığım, tam grip havası yakamızı kaptırmamak gerek, özledim seni, ablamız nasıl, tedavisi sorunsuz devam ediyor değilmi? Allahım şafi ismiyle şifasını versin inşallah :Saruboceq: çok istiyorum, kimse üzülmesin , herkes mutlu olsun şu 3 günlük imtihan dünyasında
napıyım canım sağolsun kaydirigubbakcemile3
annem yağmur da yağsa karda yağsa her hafta camlarını siler mutlaka ,olsun der temiz cama yağsın kirli cama yağcağına
sağol simoşum.ablam iyi elhamdülillah.tedavisi devam ediyor.ama dert birtek o değilki.kocasıyla problemleri var.adam en zor günlerinde yine üzüyor ablamı.hastalığıyla hiç ilgilenmiyor.anlatırken bile sinirlerim zıplıyo.çok üzülüyorum.rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah.
sağol simoşum.ablam iyi elhamdülillah.tedavisi devam ediyor.ama dert birtek o değilki.kocasıyla problemleri var.adam en zor günlerinde yine üzüyor ablamı.hastalığıyla hiç ilgilenmiyor.anlatırken bile sinirlerim zıplıyo.çok üzülüyorum.rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah.
hoş geldin yumukum . bende kulagından çekip getirecektim artık seni...kaydirigubbakcemile3
hala 2 kişi eksigimiz var o zaman ..
mecbur kalıyorsan olur tabi ak. ama sabah spordan önce ekmegi öneririm ... kaslar için . ögün aralarını fazla yaklaştırmamaya çalış ....
gözdem nerdesin cadı işi bıraktınmı yoksa devammı ..?
. ben o sayfaları okuyamadım .
takımıda bırakmışın ...bu haber hiç hoşuma gitmedi...eyvahedigeldismile
afiyet olsun ..güzel mönü ....
okadar uyuma yumukum ...boshayallersmile.
evet birden hissettim ben ondan koştum geldim kaydirigubbakcemile3
bu arada kahvaltı listemle bir giriş yapayım değerlendirmeleri alayım :lepi:
2 dilim tam buğday
bol yeşillik(taze nane,roka,maydonoz)
haşlanmış yumurta,yarım salatalık,yarım domates,peynir,yeşil biber,funda çayı..
kahvaltıyı çok geç yaptım 1 gibi delikafaduldenbi haftadır eşim izinli olunca sabahları bi güzel uyumaya alıştım yarın düzeni sağlarız inş. o yüzden arada bi elma yerim direk akşama geçerim diye düşünüyorum.
akşamda ıspanak yemeği pirinçsiz,bol salata,yoğurt..
elifim dikkatet kendine .boshayallersmile. zaten çıtkırıldımsın ....yumukum hoşgeldin tekrardan canım,
herkesler hasta galiba geçmiş olsun
bende mide yanma ve bulantısıyla aynı zamanda kasıklarıma giren kramplarla dertliyim
hava güzel diye incecik incecik giyinince hasta olduk galiba
tabi denetleyecegiz ...:hulya:Buradayım ablişko, ayvalıktayım ama bu akşam dönüyorum, denetleme varmış şirkette, seninde olman gerek dedi patron, izin vermişti bana git dinlen biraz çok yoruldun sen diye ama tüv denetlemesi çıkmış, belki cumaya kadar çalışıp tekrar izin verirse 1 hafta daha izin alırım bilemiyorum şimdilik, canım hiçbirşey yapmak istemiyor bu ara, ayvalıkta uzun kalırım diye bıraktım takımı ablişkom, denetleme bitince tekrar izin isteyeceğim ama hergün gene takımdayımki denetlenirim hep ohaoldumsmile
kolaygelsin narin ...kızlar ben çıkayım hala eşyalar kapının agzında sagsolu toplayayım yine gelmeye çalışırım hepinizi çok öptümmmm opuyorumnanaktan
ay birde soruyor ...Şenizkalbimi okudun sanki aebencim.bende düşünüyordum ama grip yakamı bırakmıyor.düzenli spora başlayınca girerim takuma diodum.neden olmasın.başka türlü toparlanacağım yok.geliyimmiii.zemuszemus
:lepi::lepi::lepi:Hah şöyle biz güçlüyüz ya da olmalıyız olumunekankayizsmile biz takım olarak neler başardık haftalarca üstüste birinci olduk, demekki her ayrı bireyimizde ayrı ayrı öne çıkması gereken bir dünya güzel özellik var kaydirigubbakcemile2 BİZ ÖRNEK BİR TAKIMIZ. HEM KİLO-AZİM-HIRS AÇISINDAN HEMDE ''İNSANLIK'' AÇISINDAN...
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ 6. TAKIM sempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkisHavalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ablişko lülülülülülü
Şu paylaşım alanında havalı havalı süzülmelerimize ne oldu yahuuuu, şimdi toparlanma zamanıııııııı, şimdiiiiiiiiiiii 6. takımın muhteşem dönüşünün zamanııııııııııı kaydirigubbakcemile2
kıs ilk günden ne sıkıştırıyon bacımı ...Yumurtayla ekmek olmuyor montide ayşegülüm , sabahları ikisinden birini tercih edelim, ama olsun bizde pastayla yumurta yiyelim sabahları sempatiksalakcinni:jeyyar:
erkek miletinin köküne kibrit suyu ...kötükedihüsosağol simoşum.ablam iyi elhamdülillah.tedavisi devam ediyor.ama dert birtek o değilki.kocasıyla problemleri var.adam en zor günlerinde yine üzüyor ablamı.hastalığıyla hiç ilgilenmiyor.anlatırken bile sinirlerim zıplıyo.çok üzülüyorum.rabbim hayırlı bir kapı açar inşallah.
Yumurtayla ekmek olmuyor montide ayşegülüm , sabahları ikisinden birini tercih edelim, ama olsun bizde pastayla yumurta yiyelim sabahları sempatiksalakcinni:jeyyar:
Sanki ben yumukum menüsünde sabah yumurta ve ekmek bir arada gibi gördüm, bu doğruysa ben de yumurta ve ekmekle kahvaltı yapmak isterim, bu yüzden yumurta tüketimimi azalttım valla, ekmeksiz ağır geliyor pek yiyemiyorum :jeyyar:
ayy.takımca gripten dökülüyormuşuz.
naz,kiraz,elif,narin.hepimize geçmiş olsun.
elifçim uzun hikaye canım.zaten geçimsizdiler.katlanamıyorlar birbirlerine.ama insanın hayatta başına gelecek en zor şeyi yaşıyor ablam.kocası olacak herifte tedavi masraflarını bile hesaplıyor.
ben 18 yaşındayken kaybettim babacığımı.dayım bize babalık etti.maddi manevi.ablama kanser teşhişi konunca,dayım istanbulda,özelde yaptıralım ameliyatı dedi.enişte bozuntusuda dayıma,ne gerek var okadar masrafa burda yaptıralım dedi.dayım çok sinirlendi tabi.ameliyatı ben yaptırıcam dedi.senin 5kuruşun bile geçmiycek ameliyatta dedi.yakarım o paraları dedi,1500 liralık masrafı dayım karşıladı adamın yüzü bile kızarmadı.işte böyle.
yok ak'ım yumurtayla ekmek yok ...aklinialirimsmile.
yazık :umursamaz: yarına kendi başına gelmeycigine garanti edermi enişden .ayy.takımca gripten dökülüyormuşuz.
naz,kiraz,elif,narin.hepimize geçmiş olsun.
elifçim uzun hikaye canım.zaten geçimsizdiler.katlanamıyorlar birbirlerine.ama insanın hayatta başına gelecek en zor şeyi yaşıyor ablam.kocası olacak herifte tedavi masraflarını bile hesaplıyor.
ben 18 yaşındayken kaybettim babacığımı.dayım bize babalık etti.maddi manevi.ablama kanser teşhişi konunca,dayım istanbulda,özelde yaptıralım ameliyatı dedi.enişte bozuntusuda dayıma,ne gerek var okadar masrafa burda yaptıralım dedi.dayım çok sinirlendi tabi.ameliyatı ben yaptırıcam dedi.senin 5kuruşun bile geçmiycek ameliyatta dedi.yakarım o paraları dedi,1500 liralık masrafı dayım karşıladı adamın yüzü bile kızarmadı.işte böyle.
ah ablam orası burası derken ben kayboluyorum sayfalarda ...bende çıkayım kıslar.oğlum gelene kadar accıkda montideki hatunları takip edeyim.:jeyyar:
öpüldünüz.
gıkgıkdakkkk..:roflol:..anacım ekmeksiz yiyin sizde sanki yumurta yasak ...:dilcikar:yumurta :bbo: :bbo: :bbo:
sfiş hastayım yazdı sabah... sonrada kayboldu ...safiş nerelerde bugün göremedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?