Evet perşembe hiç bişii yapmam artık haftada bir dinleneyim doğru diyorsun. Ben hiç ara vermiyorum19 kilo verdin canım diyetin sağlam sporun sağlam daha ne yapacak sin.En kötü perşembe spor yapma kasın dinlensin.
Canım senin zorlanma için erken boyun 58 kilon 63 sen daha +5 sin .8 kilo sonra zorlanabilirsin.
Sağol balım
Bir kez 63 görmek istiyorum ama yaza doğru havalar ısınıp dışarda yürümeye başlayıp ama şimdiden kemiklerim sayılıyor ve batıyor
Yani 5 kilo daha ama şimdi değil.
Şimdi 68 korumam lazım 2 ay korudum 13 ay daha korumalıyım
Ya sen çok tatlısın
Benimle uğraş ya
Beni mutlu ediyorsun
Belki de
Canim güzel sözlerin icin Ayrica teşekkür ederim. Cok kuru bir teşekkür olmuş benimki. sen yazinca eskilere bi gittimde öyle... atanalı 6. Yılın içindeyim canim sen yazinca bi duygulandimHarikasın sen maşallah senin bu yaptığın çok büyük gayret gerektiren bir durum pişman olmuşsun ama pişmanlığınla yaşamamışsın önünde saygıyla eğiliyorum doğrusu sen çok çok zoru başarmışsın...
Ohh masallah sanada bak sende benim hayalimi yaşıyorsun ne mutlu sanaBen öğretmenim sınıf öğretmeni...
Bu yıl ücretsiz izindeyim..
Kolay gelsin canımcım agir kaldirmadan yor kendiniBugun temizlik yapacağız kizlar annemle aksama dogru gelirim
Ohh maşallah gitmiş bakkBildirim yapayım
geçen cuma 57.3
Bugün 56.7
Inşallah cumaya artı olmam.....
evet başta kolay gider onemli olan devamlilikGüzel bir başlangic yapıp ödemini atmissin hocam darısı yağlari yakmaya olsun.
İzne kaç kilo ile ayrılmistin?
tesekkur ederim kaptanımHayirli sabahlar canım ❤
Afiyet olsun canim aksam yemegin az olmus
Gunaydin canim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım ❤
Artin cok degil cumaya kadar eksiler gelir canim ❤
tesekkur ederimÇok değil canım cumaya eksi gelir mutlaka
Afiyet olsun hoşgeldiniz bu arada :) anca fırsat oldu yazmaya :)
Vuavv süper eksi❤
Çok değil canım ya cumaya kadar gider o
yasamınız ibret verici.. yazılası..Canim güzel sözlerin icin Ayrica teşekkür ederim. Cok kuru bir teşekkür olmuş benimki. sen yazinca eskilere bi gittimde öyle... atanalı 6. Yılın içindeyim canim sen yazinca bi duygulandimallah razı olsun eminim sen daha çoğunu başarmışsındır daha 18/22 yaşlardaki gençlerin o genc kafayla güzel bölümler bitirmeside bana hep saygı duyulacak bir sey olarak gelmiştir. Ben musait değildim hayat olarak çocuk es ev etrafimdaki insanlarin en yakinlarimin bile okuma çocuklarına bak sanki dr.mu olacan vs. Sozlerine karsin yinede inandim kendime. Ama benim yasim vardi bilincliydim n3 istesigimi biliydordum. Sen ve senin gibi zamaninda okuyanlar cahillik etmeden küçük yaslarda büyük isler çıkarıyorsunuz akliniz ne kadar başınızda olabilirki. Buna ragmen durmuyorsunuz. Sizlerde hep buna hayran kalmışımdır bende...
Çok şükür biraz toparlandım canım, artık uğraşırım seninle bol bol. Sen de çok tatlısın o yüzden bana yasaksın19 kilo verdin canım diyetin sağlam sporun sağlam daha ne yapacak sin.En kötü perşembe spor yapma kasın dinlensin.
Canım senin zorlanma için erken boyun 58 kilon 63 sen daha +5 sin .8 kilo sonra zorlanabilirsin.
Sağol balım
Bir kez 63 görmek istiyorum ama yaza doğru havalar ısınıp dışarda yürümeye başlayıp ama şimdiden kemiklerim sayılıyor ve batıyor
Yani 5 kilo daha ama şimdi değil.
Şimdi 68 korumam lazım 2 ay korudum 13 ay daha korumalıyım
Ya sen çok tatlısın
Benimle uğraş ya
Beni mutlu ediyorsun
Belki de
Perşembe detoks tarzıydi canım, cuma da kahvaltıyı fazla kaçırdım. Sonrasında dikkat ettim yine. Reglim yakın ama geçen ay hangi gün olmuştum bir türlü hatırlayamıyorum. Bugün yarın olurum gibi,karnım davul gibi zaten. Diyeti bozmak yok, güzel gidiyorum.Günaydın kızlar
Tartımin pili yok ama artı olduğum kesin
sonngulen canım detoks gibi yediysen artı olman normal sen bozma diyetini regl e bir hafta filan varsa ödem başlamış olabilir.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Evet canım öyle çok şükür..Ohh masallah sanada bak sende benim hayalimi yaşıyorsun ne mutlu sanainşalalh kendininde hayalidir.
Mesleğin cok değerli öğretmenim...
Çok teşekkür ederim çok sağolun siz böyle yazinca mahcupta oluyorum bakmayinevet başta kolay gider onemli olan devamliliktam hatirlamiyorum ki aradan uzun zaman gecti bulmaya calisayim
tesekkur ederim kaptanım
tesekkur ederim
yasamınız ibret verici.. yazılası..
bir kadın yeter ki inansın
allahım her daim gücünüze güc katsın
Inşallah canım sağol..Ohh maşallah gitmiş bakkmezun olursun sen bu hafta inşallah
Hoş geldin arkadaşım...evet başta kolay gider onemli olan devamliliktam hatirlamiyorum ki aradan uzun zaman gecti bulmaya calisayim
tesekkur ederim kaptanım
tesekkur ederim
yasamınız ibret verici.. yazılası..
bir kadın yeter ki inansın
allahım her daim gücünüze güc katsın
Çok güzel erittin bravoInşallah canım sağol..
Ben de çok şaşırdım bu kadar eksi görmeyi...
Sağol canım gitti çok şükür artık sıra korumada...Çok güzel erittin bravoben yerimde sayıyorum 10 gündür
Teşekkürler kaptanım evime dönsem bir an önce iyi olcak annemler sıkıntıdan yemeğe verdi kendileriniAfiyet olsun canım
Yani böreği yedim ya zaten suçlu hissediyodlrdum daha da bişi yiyemedim canımAfiyet olsun canım
Böreğin yanında hafif bişey yeseydin keşke
sizin gibi güçlü kadinlar lazim.Oyyy tamda zamani valla sevmelik yemelik masallah kuzuşuna :) benimde 2 tane 18 ve 20 yaşlarındalar yaşım 38 :)) evlendim,peşpeşe doğurdum, okudum atandım çalışıyorumhayat-ı tersine yaşadım biraz
Evet canım veririm herhalde. Neden artı oldum çözemedim.Gunaydin canim 100 gram artisin verirsin cumaya kadsr
Geçmiş olsun canımhaklısın canım ama Regl oldumve inanılmaz ağrım vardı hala var belimi ortadan ikiye bölüyorlar sanki...
Ne mutlu sana dediğin gibi yakalamışsın canım allah yolunu açık etsin.Evet canım öyle çok şükür..
Benim de hayalim matematik öğretmeni olmaktı ama sınıf öğretmeni oldum hayalimi bir yerden yakalamış oldum..
Teşekkür ederim canım çok sağol o güçten cok daha fazlası var içimizde hepimiz güçlüyüz engelleri bile aşıyoruz çok istedikmi bitti o iş :)sizin gibi güçlü kadinlar lazim.
bak okumuşun iki çocukla.
üstelik memur olmuşsun
içten tebrik ediyorum
bu azimin zaferi kimse elinden kurtulamaz:)
herkes örnek olsun sizlere:)
100 gr. Arti degilki canim canını sıkıyım deme. Benim artım daha fazlasi idi bu sabah. Cumaya allah kerim hep ileri bakacazEvet canım veririm herhalde. Neden artı oldum çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?