haklısın canım ama Regl oldumAfiyet olsun canım
İnsan evde 2tur atar o adımı 7bin yapar 58 adım için 30puan tepilir mi kızzz.
Inşallah korurumSupersin canim cumaya kadar korursan mezunsun
Günaydın canım sıkma canını..Günaydın,
Ben +200 deyim malesef
Geçmiş olsun canımhaklısın canım ama Regl oldumve inanılmaz ağrım vardı hala var belimi ortadan ikiye bölüyorlar sanki...
Harikasın sen maşallah senin bu yaptığın çok büyük gayret gerektiren bir durum pişman olmuşsun ama pişmanlığınla yaşamamışsın önünde saygıyla eğiliyorum doğrusu sen çok çok zoru başarmışsın...Günaydın canım evet yakınmış yaşlarımız:) sağolasın allah razı olsun canim. sen dogruolanini yapmışsın. Bense artik okumaycagim deyip liseyi yarida birakip evlendim. Aradan yillar geçti cok pişman oldum hayati cok kaçırmış kendime cok yazik etmişim. Büyüdüm herhalde o sirada :)
Lise üniv kpss cok emek verdim 2 çocukla normalden fazla emek( memur olarak atandim canim en büyük hayalim sınıf öğretmeni olmakti halbuki onu yapamadum iste çocuklarım küçük olduğundan üniv gidip gelemezdim.
Sağol kaptanımGeçmiş olsun canım
inşallah kaptanımHayirli sabahlar canım ❤
Afiyet olsun canim aksam yemegin az olmus
Gunaydin canim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım ❤
Artin cok degil cumaya kadar eksiler gelir canim ❤
Ya sen süpersin helal olsunGünaydın canım evet yakınmış yaşlarımız:) sağolasın allah razı olsun canim. sen dogruolanini yapmışsın. Bense artik okumaycagim deyip liseyi yarida birakip evlendim. Aradan yillar geçti cok pişman oldum hayati cok kaçırmış kendime cok yazik etmişim. Büyüdüm herhalde o sirada :)
Lise üniv kpss cok emek verdim 2 çocukla normalden fazla emek( memur olarak atandim canim en büyük hayalim sınıf öğretmeni olmakti halbuki onu yapamadum iste çocuklarım küçük olduğundan üniv gidip gelemezdim.
Canım sağolasıncok teşekkür ederimHarikasın sen maşallah senin bu yaptığın çok büyük gayret gerektiren bir durum pişman olmuşsun ama pişmanlığınla yaşamamışsın önünde saygıyla eğiliyorum doğrusu sen çok çok zoru başarmışsın...
Tebrik ediyorum buyuk başarıGünaydın canım evet yakınmış yaşlarımız:) sağolasın allah razı olsun canim. sen dogruolanini yapmışsın. Bense artik okumaycagim deyip liseyi yarida birakip evlendim. Aradan yillar geçti cok pişman oldum hayati cok kaçırmış kendime cok yazik etmişim. Büyüdüm herhalde o sirada :)
Sağolasın canım allah razı olsun hepimiz öyleyiz her kadın öyleYa sen süpersin helal olsun
Sağol kaptancım teşekkür ederim canım biz kadınlar her şeyi yaparızzzz yeterki isteyelimmmTebrik ediyorum buyuk başarı
Odemdir canim cumaya eksiler gelecektirZipzip- kaptanım kilo bildiriminde geciktim. Regl ve uyumamak ödem yaptı galiba rutin pazartesi ödemim
Cuma 83.2
Pazartesi 84
Kesinlikle haklisin canim yeter ki isteyelim herseyi yapariz ❤Sağol kaptancım teşekkür ederim canım biz kadınlar her şeyi yaparızzzz yeterki isteyelimmm
Ben öğretmenim sınıf öğretmeni...Canım sağolasıncok teşekkür ederim
Sen ogretmen misin peki memur mu?
İnşallahhhGünaydın canım sıkma canını..
Inşallah Cumaya eksi gelirsin...
Kolay gelsin sizeBugun temizlik yapacağız kizlar annemle aksama dogru gelirim
Umarım cnmÇok değil canım cumaya eksi gelir mutlaka
Afiyet olsun hoşgeldiniz bu arada :) anca fırsat oldu yazmaya :)
Vuavv süper eksi❤
Çok değil canım ya cumaya kadar gider o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?