Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BDV de okuyorum ne yapıp bilemedigi insanlar var ama okudukça güçleniyor çoğu aklı başına geliyor.
ben burada öğrendim yaşamin neyi olduğu..
yapacaksa yapılır .yapamiycak ise baki kalir.
insan isterse her türlü yapılır :)

Bugun temizlik yapacağız kizlar annemle aksama dogru gelirim
Kolay gelsin kaptanım Akşam Satürn Jüpiter kavuşması varmış 800 yılda bir olan ben bir bakacağım umarım görürüz birşeyler
Canım pazartesi tartılarda foto zorunlu değil
Sorun değil
Menün çok kötü biran önce düzeltmen gerek hem dengesiz hem diyet dışı şeylerle dolu bu menü ile veremezsin ki

Aman Allah'ım, Leyla'ya mesaj yazmış, bırak balım demeyi canım bile dememiş

Araya fitne fücur sokayım
yazarken hep sudem balım yazacağım garantiye alayım ben yinede

Bir şekilde nakite çevirmek için hepsi satacak yoksa kimse giyilmiş giysi kullanmak istemez ki bence
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl miden?
Günaydın,
Ben +200 deyim malesef
Çok değilmiş artın Cuma’ya fazlasıyla verirsin canım
Günaydın kızlar
Tartımin pili yok ama artı olduğum kesin

@sonngulen canım detoks gibi yediysen artı olman normal sen bozma diyetini regl e bir hafta filan varsa ödem başlamış olabilir.
Sudem balım Bende +200 geldim az daha dikkat edeyim pil işini hemen halletmen gerek ❤

satıyor giysi kumbarasindan alıp.:)
ah annem eski giysilerimi alıp kilim hali yaptırırdı. :)

Selam kızlar gelemedim bugün hareketli bir gündü. Sabah tartıldım 72.8 çıktı cumaya göre +200 halbuki cuma kaçamağı bile yapmamıştım
Canım 72 direnç kilosu kesin senin bir altına düşsen gerisi çok kolay gelecek

Benim direnç kilom kaç sence canım yada neye göre anlıyorsunuz bunu
Canım herşeyi yapıp gram gram verdiğinde veya hemen vücudun kiloyu doğru beslendiğin hareket ettiğin halde geri alıyorsa zorlanıyorsan direnç kilondasın demektir

madamhd kaç kilosun kız ?
Hani benim kiloma gelecektin kapisacaktik?
Hadi yahu bekliyorum seni
ah ah bi gelebilsem
Canım 72 direnç kilosu kesin senin bir altına düşsen gerisi çok kolay gelecek
Ya ben haziranda 70.9 la izne ayrıldım. O zaman 70ın altına düşememiştim. Aslında direnç kilom 70 diye biliyorum şimdi niye böyle oldu anlamıyorum ki.

Spora alismisken bırakma perşembe dinlen yada kas ağrın çok olursa 3 günde bir mola ver.
İlaçların regl in filan dir geçer bence.
Sonra tıkır tıkır gider
Evet perşembe hiç bişii yapmam artık haftada bir dinleneyim doğru diyorsun. Ben hiç ara vermiyorum
Aynen canım arada dinlendir

ah ah bi gelebilsem

Ya ben haziranda 70.9 la izne ayrıldım. O zaman 70ın altına düşememiştim. Aslında direnç kilom 70 diye biliyorum şimdi niye böyle oldu anlamıyorum ki.
Olsun geç olsun güç olmasın beklerim
13 ay vaktim var daha

Evet balım de sen hep balım
Pil tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…