Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok ak'ım yumurtayla ekmek yok ...aklinialirimsmile.

Üf üf ben de bir delik bulayım sızayım dedim olmadı kaydirigubbakcemile3

Ben kaçar kıslar, evde işler akşam koca yemek bekler, çalışmıyorum zaten kızdırmayalım adamı değil mi zemuszemus

gıkgıkdakkkk..:roflol:..anacım ekmeksiz yiyin sizde sanki yumurta yasak ...:dilcikar:
...

zaten yumurtayı yemem bi de ekmeksiz mi yicem akannehir

en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum :bbo:

adını bile söyleyince midem bulanıyo bugün :bbo:

hava bugün güzel yarına yumukum yagmuru satar bize izmir ...kaydirigubbakcemile3.
bende kalkayım kuaföre gidicem... bi sorayım bakayım, benim kızıl artıgı saçlarımı sarıya kaça çıkaracaklar ....

zaten yumurtayı yemem bi de ekmeksiz mi yicem akannehir

en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum :bbo:

adını bile söyleyince midem bulanıyo bugün :bbo:
akannehirakannehirakannehir elifim sen ne yiyyorsun kuzum ?......kaydirigubbakcemile3
bi alpella versem yermisin .....aklinialirimsmilealsanaalsanasmile

akannehirakannehirakannehir elifim sen ne yiyyorsun kuzum ?......kaydirigubbakcemile3
bi alpella versem yermisin .....aklinialirimsmilealsanaalsanasmile

bende bilmiyorum bi de yesem kaç kilo olcam Allah bilir sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

alpella da istemem şuan :bbo:

sabah dişlerimi fırçalarken içim kalktı ,otobüste nerdeyse kusçaktım hala geçmedi kafamçokkarıştı

hava bugün güzel yarına yumukum yagmuru satar bize izmir ...kaydirigubbakcemile3.
bende kalkayım kuaföre gidicem... bi sorayım bakayım, benim kızıl artıgı saçlarımı sarıya kaça çıkaracaklar ....

Vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu ateşli kızıldan, sarı cazibe olunuyor demekkk delikafaduldenaklinialirimsmile

benimde boyamam lazım beyazlar çıkmış yine akannehir

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan,
Biraz ürkeceksin, Ne kadar dirensen de nafile.İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara,Gâvura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acabaları,Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz...

evi toparlarken bi tarçınlı süt molası vereyim dedim eee tabi buraya bakmadan olmaz.

gözdemmm canım evet biz azimli hatunlarız inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ineceğiz.birazcık bunaldık sıkıldık boşladık ama kendimize geldik artık bayrama süperrr çıtırlar olacagızzz.ben bu hafta elimden geleni yapacagım son 2 haftadır takıma verdiğim eksili zararları telafi etmem lazım.guclubacismile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

safiş nerelerde bugün göremedim hiç

burdayım canım geldim hastalıktan kafam kalkmıyor pek bu gün :çok üzgünüm:

sfiş hastayım yazdı sabah... sonrada kayboldu ...

kayıp değildim ama yazamadım ablaaaa :kedi:

hepiniz mi gidiyosun ya :gitme:

ben buralardayım cajım

kızzz ne bu kadar bulantı hayırdır????

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

eddoras abla enişteni Allah ıslah etsin inşallah .

aeben abla sarışın bomba olacaksın haaa boshayallersmile hadi bakalım inşallah görürüz sarı saçlarını albüme resim koyarsında sengözlerimebaksanab

gözdemcim benim hiç beyazım yok ama ben saçlarımı boyatırım boyatmadıgım renk kalmadı herhalde bayanssulusmile

safişçim kuzum çok geçmiş olsun canım benim takım olarak hastayız galiba.Allah enkısa zamanda hepimizin şifasını versin inşallah olumunekankayizsmile

Sen kumralsın elifim pek belli olmaz zaten

tam tepede olunca belli oluyolar simoşum

tarçınlı süt güzel oluyo mu kızlar? ben süt de içemediğim için denemedim hiç :kedi:

süt tadı hissedilmiyosa deniyeyim ,tarçını çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…