yok ak'ım yumurtayla ekmek yok ...aklinialirimsmile.
gıkgıkdakkkk..:roflol:..anacım ekmeksiz yiyin sizde sanki yumurta yasak ...:dilcikar:
...
akannehirakannehirakannehir elifim sen ne yiyyorsun kuzum ?......kaydirigubbakcemile3zaten yumurtayı yemem bi de ekmeksiz mi yicem akannehir
en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum :bbo:
adını bile söyleyince midem bulanıyo bugün :bbo:
ŞenizŞenizŞenizhepiniz mi gidiyosun ya :gitme:
akannehirakannehirakannehir elifim sen ne yiyyorsun kuzum ?......kaydirigubbakcemile3
bi alpella versem yermisin .....aklinialirimsmilealsanaalsanasmile
hava bugün güzel yarına yumukum yagmuru satar bize izmir ...kaydirigubbakcemile3.
bende kalkayım kuaföre gidicem... bi sorayım bakayım, benim kızıl artıgı saçlarımı sarıya kaça çıkaracaklar ....
hava bugün güzel yarına yumukum yagmuru satar bize izmir ...kaydirigubbakcemile3.
bende kalkayım kuaföre gidicem... bi sorayım bakayım, benim kızıl artıgı saçlarımı sarıya kaça çıkaracaklar ....
benimde boyamam lazım beyazlar çıkmış yine akannehir
Beyazmı? Irsı mı elifim, ben daha hiç saçımı boyamadım, kendi rengini seviyorum
ırsi canım annemin de çok erken beyazlamış
benimde 17-18 yaşımdan beri var ,1-2 teldi şimdi arttı
Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan,
Biraz ürkeceksin, Ne kadar dirensen de nafile.İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara,Gâvura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acabaları,Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz...
safiş nerelerde bugün göremedim hiç
sfiş hastayım yazdı sabah... sonrada kayboldu ...
hepiniz mi gidiyosun ya :gitme:
bende bilmiyorum bi de yesem kaç kilo olcam Allah bilir sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
alpella da istemem şuan :bbo:
sabah dişlerimi fırçalarken içim kalktı ,otobüste nerdeyse kusçaktımhala geçmedi kafamçokkarıştı
Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan,
Biraz ürkeceksin, Ne kadar dirensen de nafile.İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara,Gâvura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acabaları,Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz...
burdayım canım geldim hastalıktan kafam kalkmıyor pek bu gün :çok üzgünüm:
kızzz ne bu kadar bulantı hayırdır????
Sen kumralsın elifim pek belli olmaz zaten
evi toparlarken bi tarçınlı süt molası vereyim dedim eee tabi buraya bakmadan olmaz.
gözdemmm canım evet biz azimli hatunlarız inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ineceğiz.birazcık bunaldık sıkıldık boşladık ama kendimize geldik artık bayrama süperrr çıtırlar olacagızzz.ben bu hafta elimden geleni yapacagım son 2 haftadır takıma verdiğim eksili zararları telafi etmem lazım.guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?