Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende üşüyorum , hem kendim hem içim üşüyor mafoldumben bana mutluluk çokmu uzakki mafoldumben

safişçim kuzum çok geçmiş olsun canım benim takım olarak hastayız galiba.Allah enkısa zamanda hepimizin şifasını versin inşallah olumunekankayizsmile

çok çok sağol birtanem sorma takım olark dökülüyoruz yaaaa ne etsek acaba :uhm:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

geçmiş olsun canım sanada

üşüttüm heralde havayı yaz görüp geceliklerle falan yatarsam olcağı budur :mymeka:

sağol canım geçecek inşallah ilaçları bitirince.....

bu havalara aldanmamak gerek canımcım ayrıca siz krunuyprdunuz dimi?
Bebek falan olmasın???

Bende üşüyorum , hem kendim hem içim üşüyor mafoldumben bana mutluluk çokmu uzakki mafoldumben

kuzucum hayatta ne kadar büyük dertleri olan insanlar olduğunu düşün

ailen yanında ,sağlığın yerinde ,biçok kişinin sahip olmayı isteyeceği koşullara sahipsin çok şükür

mutluluğu da mutsuzluğu da kendimiz yaratıyoruz aslında

hayat herşeye rağmen yaşamaya değer gözdoşum Şeniz

korunuyoruz canım o yüzden bebek beklentim yok kaydirigubbakcemile3

bi süpriz olsa fena olmaz hanisempatiksalakcinni

Öyle ama insan yanında birini istiyor, sevildiğini hissetmek istiyor mafoldumben

Kızlar bugün hiçbirşeyden tad alamıyorum . Akşam spor salonuna yazılmaya gideceğiz arkadaşımla artık spora başlama zamanı geldi

korunuyoruz canım o yüzden bebek beklentim yok kaydirigubbakcemile3

bi süpriz olsa fena olmaz hanisempatiksalakcinni

belkide o süpriz gerçekleşmiştir sen şuan farkında değilsindir....

Bana böyle güzel bir sürpriz olmuştu çünkü minik kelebekim....

çok geçmiş olsun safişçiğim . Dikkat et kendine

valla canım evde minik kızım hasta olmasın diye kendime dikkat ettiğim halde böyleyim etmesem artık ne olur sen düşün....

Öyle ama insan yanında birini istiyor, sevildiğini hissetmek istiyor mafoldumben

valla canımmm o kadar haklısın ki ama demekki daha zamanı değil doğru kişi henüz bulmamış seni ne ypalım sağlık olsun.... Sabırla bekleriz bizde....

Kızlar bugün hiçbirşeyden tad alamıyorum . Akşam spor salonuna yazılmaya gideceğiz arkadaşımla artık spora başlama zamanı geldi

bende öyleyim tadım tuzum yok hç diyetteyim diye heralde

tabikide hastalıktan oofff yaaa iyileşmek istiyorummmmmmmmmm artık

safişçim ben burdayımmm ev işlerinden kaçmak için solugu burda alıyorummm kaydirigubbakcemile3

gözdem Rabbim inşallah karşına seni seven seni anlayan sana deger veren dogru kişiyi enkısa zamanda çıkarır tatlımmm.olumunekankayizsmile

nazcım spora yazılmakla çok dogru bi karar almışsın.bende evde yapmaya başlayacagım kızımla olmayacak salona gitmek.

safişçim ben burdayımmm ev işlerinden kaçmak için solugu burda alıyorummm kaydirigubbakcemile3

vay uyanık vaaaayyyyy

zaten akşam oldu be ne ev işi yetergari bırak artıkın
haydin git mutfağada akşam yemeğini hazırla masaya kur cokacimcoook cokacimcoook

gözdem Rabbim inşallah karşına seni seven seni anlayan sana deger veren dogru kişiyi enkısa zamanda çıkarır tatlımmm.olumunekankayizsmile

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bnde burada hareket yok diye takip etmedim ooo canlanmışşş kızlarr vericz kilolarııı

kızlar ben artık nöbette giremiyorum maalesefmafoldumben yaa kk ya girdiğim görüldü ama engelleme kurumdaki elektronikçiler tarafından falan mı yapılmıştır yoksa genel olarak kurum bazında her yerde mi engellendi bilgim de yok bu konulardakafamçokkarıştı ayy kısaca çok sinirlerim bozuldu bu olaya kızlar beni sizden ayırdılar ciddi ciddi yaamafoldumben ya ben işimi yapıyorum ne zararı varbu sitenin de engelliyorlar ooooooof offfffffff.... bugün de nöbet sonrası uyku,yemek vs.. en çok nöbette girebiliyordum ben zaten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…