Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safiiiş sanada geçmiş olsun.gripten muzdaripler kulübüne hoşgeldin.kaydirigubbakcemile3
aebenime yakışır sarı saç.bende çok severim sarı saçı.daha doğrusu rdefalarca röfle yaptırmayı denedim.ama olmadı.beyaz tenliyim saçlarım simsiyah.
menümü vermeden önce hatamı itiraf edeyim.bugün muhabbeti olmuştu.bende sabah yumurta ile ekmek yedim.ama artık yalvarsanızda yemem.hastayken severek yediğim bir şeyden sonra tiksiniyorum.ne güzel dimi.
SABAH uyanınca 6kurku kayısı su
KAHVALTI
2dilim t.b.buğday ekmek,domates,peynir,zeytin,yumurta,şekersizmarmelat
yine geç kalktm öğlen yemeği yiyemedim.
AKŞAM
yoğurt-içine salatalık doğranmış,salata,1tabak pırasa.
GECE
meyve süt.
sanırım yarım saat bisiklet.
hiç halim yok çünkü.:2:

kızlaaarrr kkimsee yookmuu

bugünn kü menümü yazıyım bendeeee

sabah 07:00 elma ve suu

08:30

2 dilim tb ekmeğini kızarttım peynir salatalık ve yeşil çaay

12:45

1 kase mercimek çorbası
1 kepçe nohut etsiz
3 ufak enginar
birkaç parça salatalık

üstüne yaseminli yeşilçay

akşaaam yoook

yani şöyle 8 de eve geldimm spora gitmek için yola çıktım bir elma yedim. sonra 1 saat spor çok terlemedim çünkü 10 dak. yürüdüm ve feci enerjisiz kaldım:S:S

sonra az önce 1 portakal 1 elma yedim ama tuzlu ihtiyacım vardı 1 parça peynir yedim...

sonrada sütümü içtim kızlar işte böylee akşam için çare bulmam lazım:S

Kızlar ben sanırım bir hata yaptım, bak yumurta ve ekmekle olmaz derken, akşam yemekten 2 saat sonra badem ve fındık yedim eyvahedigeldismile

Ay umarım çok yanlış değildir...

günaydın opuyorumnanaktan kapkara bir izmir sabahından hepinize günaydın. hemen dünki listemi tam olarak vereyim:

sabah(yani öğlen aslında :)13:00
1.5 dilim tam buğday
bol yeşillik
peynir,domates,salatalık,yeşil biber,haşlanmış yumurta
funda çayı(şekersiz)

ara00
1 yeşil elma

akşam00
pirinçsiz ıspanak yemeği
bol yeşil salata
bir kase yoğurt

ara00
1 demlik funda çayı

gece00
1 orta boy nar

günaydın kızlar

günaydın yumukum,ohh diyete adapte olmuşuz,menünde güzel canım,ahh bide ben başlayabilsem ama olmuyo,kendimde bi tüelü o azmi bulamıyorum

günaydın şekerler

yumukumun da dediği gibi kapkara ve bol yağmurlu izmirden günaydınlar

çok ıslandım ya :2:

günaydın kızlar

günaydın yumukum,ohh diyete adapte olmuşuz,menünde güzel canım,ahh bide ben başlayabilsem ama olmuyo,kendimde bi tüelü o azmi bulamıyorum

aman kirazım dikkat et ben 62 kilo ile evlenmiştim kendime geldiğimde 66,3 kilo idim . sende o hataya düşme canım . sonra vermesi zor oluyor .

günaydın kızlar

kirazım evliliğin ilk zamanlarında kilo alıyo insan dikkat et cnm sanırım aşırı mutluluktan kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerler

yumukumun da dediği gibi kapkara ve bol yağmurlu izmirden günaydınlar

çok ıslandım ya :2:

felaket yine izmir ya,yağmur çokgüzelde böyle karanlık havaları hiç sevmiyorum bende boshayallersmile

klima var canım da pantolonum ıslak çok ,yedek pantolonda getirmedim :sinifsinif:

inş. üşütmesin elifim alt takımları bozmada delikafadulden hava ısınmayı istiyecek kadar soğuk değil e sıcakta değil bu geçiş dönemleri çok sinir bozucu oluyo :1closedeyes:

inş. üşütmesin elifim alt takımları bozmada delikafadulden hava ısınmayı istiyecek kadar soğuk değil e sıcakta değil bu geçiş dönemleri çok sinir bozucu oluyo :1closedeyes:

zaten sağlam değilim ,enfeksiyondan dertliyim tam olur artık kaydirigubbakcemile3

klima aççak hava da yok çok sıcak

tam evde oturmalık hava haklısınız kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…