Yemek topigi yogun arada bakiyorum :)))Ayyyy bugun giriyom çıkıyom bakiyom tam yazcam eylul aliyo annem burda kalcak bir sürü etiket var zor dönüyom
Boyna etiket yapiyolar annemde yanlis anlicak diye bir yazıyorum bir cikiyorumYemek topigi yogun arada bakiyorum :)))
Güzel menü canım,afiyet olsun.Hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük bardak limonlu au
09.00 kahvalti 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates 2 tane közlenmiş biber
3 dilim peynir 5 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği 1 bardak sekersiz çay
Öğlen 13.30 1 tabak etli sebze yemeği 1 büyük bardak ayran 1 kase salata yağsız tuzsuz
15.40 1 bardak kefir bir tane cennet hurması
19.00 sebzeli tavuk Haşlama 1 Tabak 3 yemek kaşığı pilav 1 kase yogurt 2 tane biber
3 litre su
1 litre maydanoz limon suyu
Benim ilaç dozajı 3 yıldır aynıydı canım. Sanırım o yüzden yaşadıklarımın ilaçtan olduğunu anlayamadım.Teşekkür ederim canım,Allah hepimize sağlık versinCanım ben o kadar haşimatoyla yaşamaya alıştım ki ilaç fazla geldiğinde hemen düşürüyorum . Az geldiğini hissettiğimde arttırıyorum. O kalp atışını çok iyi biliyorum. Yüreği ağzında olmak deyiminin vücut bulmuş hali maalesef. Zamanla kendimizin doktoru olmaya öğreniyoruz. Rabbim acil şifalar versin.
teşekkür ederim canım kaptanımZipzip-
Teşekkür ederim canım . Haklısın, düşünemedim ASLInda. Birde gram gram verince daha da dikkat etmeye başladım.
Teşekkür ederim canım . Sana da afiyet olsun
Tamam kaptanımBu hafta yok canim diger haftalarda duruma göre yaris yapariz
Bakma öyle sende gel utanma
Afiyet olsun canımİyi aksamlar bugunki menum
Sabah 1 bardak su
10.00 kahvalti bugun gec kalktim
2 kasik yulaf 1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 zeytin
1 salatalik
Aksam 19.00
1 ka mercimek corbasi
Kuru dolma 2 patlican 1 biber (boyutlari kucucuktu )
4 kasik yogurt
Spor
30 dk lesli
300 ip atlama
Su 2 lt.
Yatmadan 2 saat once yogurt zencefil zerdecal tarcin yapip yiyorum
1lt su iciyorum
Zipzip- kaptanim reglm hala olmadi diyetime hep uyuyorum ama sisiligim cok fazla oldu napsam bilmiyorum
Gecmis olsun canim
Yok canim bugun kasik agrimdan dolayi hastahaneye gittim gebelik testide yaptilar yokAfiyet olsun canım
Hamilelik durumun olabilir mi ona gore odem cayi icebilirsin
Tesekkur ederim canimmGecmis olsun canim
Gecmis olsun spor yaparken ters hareketler mi yapiyorsun acabaYok canim bugun kasik agrimdan dolayi hastahaneye gittim gebelik testide yaptilar yok
Selam canım, daha iyiyim şükür.Sen nasılsın
Güzel menü canım, afiyet olsun.Bi ara öğün yapsan iyi olurmuş ama hastanedeymişsin.Çok geçmiş olsunİyi aksamlar bugunki menum
Sabah 1 bardak su
10.00 kahvalti bugun gec kalktim
2 kasik yulaf 1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 zeytin
1 salatalik
Aksam 19.00
1 ka mercimek corbasi
Kuru dolma 2 patlican 1 biber (boyutlari kucucuktu )
4 kasik yogurt
Spor
30 dk lesli
300 ip atlama
Su 2 lt.
Yatmadan 2 saat once yogurt zencefil zerdecal tarcin yapip yiyorum
1lt su iciyorum
Zipzip- kaptanim reglm hala olmadi diyetime hep uyuyorum ama sisiligim cok fazla oldu napsam bilmiyorum
Bende iyiyim merak ettim iyimisin diyeSelam canım, daha iyiyim şükür.Sen nasılsın
Afiyet olsun canim ara öğünde cekirdek olmamis ay cekirdegi kalorisi cok yuksek 1 avuc yesen ya da baska kuruyemisleri tercih edebilirsinİyi akşamlar hanımlar herkes iyidir herşey yolundadır umarım menümü yazayım
Sabah:haşlanmış yumurta 5 zeytin 1/2 kyk peynir
A.Ö:elma
Öğlen: kahve, çay şekersiz içiyorum hep zaten çekirdek küçük kase
Akşam: yoğurtlu buğday çorba,1 ekmek, karnıyarık içi 2 kaşıktır oda
30 dk eliptik 5000 adım var şimdilik ama revize edeceğim eklerim biraz dahaZipzip- Felicio N Nidsalii
Bu haftamdan pek ümitli değilim ama sabah baktım artıyım adetim 2. gün ama 2 gün var tartıya bakalım en azından attım gider inşallah
Afiyet olsun canim ara ogunde kuru incir ve kayisi 2 ser olsa daha guzel olurdu sankiSlm iyi akşamlar
Sabah: 10:30
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta,
5 zeytin, 1 kk peynir
Ara: 14:00
1 kahve 3 kuru incir, 3 kuru kayısi
Öğle : 16:00
Ton balıklı yeşil ve salata
Akşam: 20:00
200 gram az yağda pişmiş bonfile.
1 dilim ekmek
2 litre su
Sporu bildirmiştim. 50 dk. Bisiklet.
Biraz halsizlik var. Toparlarsam tekrar yaparım inşallah.
Sağ ol canım, çok iyi değilim ama bendeki problem tiroidden kaynaklıymış,dün kan verince ortaya cıktı.En azından sebebini öğrendim şükür,iyi olacağım inşallahBende iyiyim merak ettim iyimisin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?