ayşegüle çaya gidelim bugün :içelim:
buyrun gelin yanında ne yapim size poğçalar börekler kaydirigubbakcemile3
neyse hayalleri bırakıp gerçek dünyaya döneyim en iyisi
çalışmak lazım
kısır
mercimek köftesi
kıymalı patatesli börek kaydirigubbakcemile3
tatlıları ben getiririm kaydirigubbakcemile3
istanbuldada kapalı bir hava var . sabah okadar zor kalkabildimki . akşam kocacığımla tatlı yaptık . bu akşam misafirlerimiz gelecek . akşam geç yatınca sabah kalkmak gelmedi içimden yatak kefyi yapmak var bu havalarda . ama hayat şartları işte çalışmak zorundayız .
istanbuldada kapalı bir hava var . sabah okadar zor kalkabildimki . akşam kocacığımla tatlı yaptık . bu akşam misafirlerimiz gelecek . akşam geç yatınca sabah kalkmak gelmedi içimden yatak kefyi yapmak var bu havalarda . ama hayat şartları işte çalışmak zorundayız .
oy maşşallah sözde diyet takımı hayallere bak kaydirigubbakcemile3
maşallah eşin yardımcı oluyo ne güzel
yatak keyfi yapmak yerine kalkıp işe gelmek çok sinir bozucu :sinifsinif:
misafir geleceği zaman eşim herzaman yardımcı olur . tatlıların kekini ben yapıyorsam eşimde muhalebisini yapar . çok güzel tavuklu salata yapar kendisi benden öğrendi . akşam tatlının muhalebisini yapıcak sen hiç bir şey tarif etme ben kendim yapıcam dedim . ve yaptıda
ne böreği yanlış yazmışım :icecream:
brokoli salatası
yeşil salata
ton balıklı salata
yazcaktım aslında :icecream: :icecream:
tatlı olarak da tarçınlı süt sempatiksalakcinni
misafir geleceği zaman eşim herzaman yardımcı olur . tatlıların kekini ben yapıyorsam eşimde muhalebisini yapar . çok güzel tavuklu salata yapar kendisi benden öğrendi . akşam tatlının muhalebisini yapıcak sen hiç bir şey tarif etme ben kendim yapıcam dedim . ve yaptıda
günaydınnnn kapalı ama ılık rüzgarlı bursa dan sevgilerleeeeopuyorumnanaktan bugün bende yataktan kalkıp işe gelmek için epey bi mücadele ettim.
günaydınn opuyorumnanaktangünaydınnnn kapalı ama ılık rüzgarlı bursa dan sevgilerleeeeopuyorumnanaktan bugün bende yataktan kalkıp işe gelmek için epey bi mücadele ettim.
maşallah enişteye
benim sevgili kocacım da oturduğu yerden çok güzel iş buyurur sempatiksalakcinni çay yok mu ,çayın yanına bişey yok mu, acıktım ben ne yicez :mymeka:
evet bak bu menü çok daha güzelmiş nasılda zevkle yenir şimdi bunlar kaydirigubbakcemile3
valla bravo,benim eşimin yemek adına yaptığı tek şey mangaldır kaydirigubbakcemile3 onuda yiyecekleri hazırlamak soslamak falan filan bana ait bi mangal yakıp pişirir onu dedemde yapar :dilcikar:
evet bak bu menü çok daha güzelmiş nasılda zevkle yenir şimdi bunlar kaydirigubbakcemile3
valla bravo,benim eşimin yemek adına yaptığı tek şey mangaldır kaydirigubbakcemile3 onuda yiyecekleri hazırlamak soslamak falan filan bana ait bi mangal yakıp pişirir onu dedemde yapar :dilcikar:
günaydın narincim opuyorumnanaktan
bugün kendimi topiğin gevezesi gördüm :roflol:
aynen canım yaa aynen.
günaydın tatlışkom Şeniz bense seni bugün çok keyifli gördüm maşallah
herkesin çizelgelerinee bakıp imreniyorum kızlarrr sizi kıskanıorummmkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?