Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neyse hayalleri bırakıp gerçek dünyaya döneyim en iyisi

çalışmak lazım

evet evet bizde evde oturuyoruz ama bi yığın işte bizi bekler,bende işlerime bakayım satt olmuş 9:38 hazır erkenciyim işlerimide erkenden bitireyim sonra dediğini yapayım elifim yerimseniben çay sigara balkon temiz hava ve yağmur opuyorumnanaktan

istanbuldada kapalı bir hava var . sabah okadar zor kalkabildimki . akşam kocacığımla tatlı yaptık . bu akşam misafirlerimiz gelecek . akşam geç yatınca sabah kalkmak gelmedi içimden yatak kefyi yapmak var bu havalarda . ama hayat şartları işte çalışmak zorundayız .

maşallah eşin yardımcı oluyo ne güzel

yatak keyfi yapmak yerine kalkıp işe gelmek çok sinir bozucu :sinifsinif:

olsun nazlım be çalışmak iyidir,para kazanmak eve katkıda bulunmak güzel bişey yerimseniben

oy maşşallah sözde diyet takımı hayallere bak kaydirigubbakcemile3

ne böreği yanlış yazmışım :icecream:

brokoli salatası

yeşil salata

ton balıklı salata

yazcaktım aslında :icecream: :icecream:

tatlı olarak da tarçınlı süt sempatiksalakcinni

maşallah eşin yardımcı oluyo ne güzel

yatak keyfi yapmak yerine kalkıp işe gelmek çok sinir bozucu :sinifsinif:

misafir geleceği zaman eşim herzaman yardımcı olur . tatlıların kekini ben yapıyorsam eşimde muhalebisini yapar . çok güzel tavuklu salata yapar kendisi benden öğrendi . akşam tatlının muhalebisini yapıcak sen hiç bir şey tarif etme ben kendim yapıcam dedim . ve yaptıda

günaydınnnn kapalı ama ılık rüzgarlı bursa dan sevgilerleeee opuyorumnanaktan bugün bende yataktan kalkıp işe gelmek için epey bi mücadele ettim.

maşallah enişteye

benim sevgili kocacım da oturduğu yerden çok güzel iş buyurur sempatiksalakcinni çay yok mu ,çayın yanına bişey yok mu, acıktım ben ne yicez :mymeka:

ne böreği yanlış yazmışım :icecream:

brokoli salatası

yeşil salata

ton balıklı salata

yazcaktım aslında :icecream: :icecream:

tatlı olarak da tarçınlı süt sempatiksalakcinni

evet bak bu menü çok daha güzelmiş nasılda zevkle yenir şimdi bunlar kaydirigubbakcemile3

valla bravo,benim eşimin yemek adına yaptığı tek şey mangaldır kaydirigubbakcemile3 onuda yiyecekleri hazırlamak soslamak falan filan bana ait bi mangal yakıp pişirir onu dedemde yapar :dilcikar:

günaydınnnn kapalı ama ılık rüzgarlı bursa dan sevgilerleeee opuyorumnanaktan bugün bende yataktan kalkıp işe gelmek için epey bi mücadele ettim.
günaydınn opuyorumnanaktan
maşallah enişteye

benim sevgili kocacım da oturduğu yerden çok güzel iş buyurur sempatiksalakcinni çay yok mu ,çayın yanına bişey yok mu, acıktım ben ne yicez :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bunu biyerden hatırlıyorum sanki kaydirigubbakcemile3

herkesin çizelgelerinee bakıp imreniyorum kızlarrr sizi kıskanıorummm kötükedihüso

aman maşallah diyelim nazcım eşine de nazar degmesin benim eşimde bana çok yardımcı olurdu bir zamanlar.hemde çocuk olmadıgı halde .o süpürür ben toz alırdım o paspas yapar ben mutfaga girerdim ama artık o günler çokkkkk uzakta kaldı boshayallersmile şimdi ise benim cinnet geçirmem gerekiyorki kalksın bir işin ucundan tutsun laelaelaelaelae ee nede olsa canı tehlikeye giriyor

benimki geceden tembihler etleri şöyle hazırla diye sempatiksalakcinni

genelde mangalı yaktırcak bir arkadaşla gider pikniğe ,mangalın başına geçmiş gibi yapıp kenardan sıyrılır, bi bakmışsın ki öteki arkadaş etleri pişirmeye başlamış ,benimki de keyif yapıyo :mymeka:

mangal muhabbeti zor geldiği için de pek pikniğe gidemeyiz :sinifsinif:

aynen canım yaa aynen.
günaydın narincim opuyorumnanaktan

bugün kendimi topiğin gevezesi gördüm :roflol:

günaydın tatlışkom Şeniz bense seni bugün çok keyifli gördüm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…