Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim yavaş ilerliyo ya u harfindeyiz hâlâ yarın t harfine gecicez bizim burdaki okul geneli böyle ama mantığı kavradı bizimkisi şükür zorlanmıyoruz okuyup yaziyo artık

1.ocak için hedef verdik ya valla beni sallıcak kesin 2aydır tutturamıyoremmm
Ulaşılır hedef koy bence.
Ayda 3-4 kilo ideal.
Mesela 3 koy 3.5 olunca aşırı mutlu olursun.

Ben bilmem eşim bilir gibi düşün iddiayı tutturan kazanır .

Zaten haftalık yüzde bir hedefi var .

Karnıbahari aldım bir hafta okuyor nerdeyse bugün yarın derken bugüne kaldı..
Canım da çekiyordu yaptım içine de acı attım yedim...
Sağol canım bulgur pilavı candır eşim pek istekli yemez ama çocuklarım da çok severek yerler onlar için sık sık yapıyorum..

Bizim yavaş ilerliyo ya u harfindeyiz hâlâ yarın t harfine gecicez bizim burdaki okul geneli böyle ama mantığı kavradı bizimkisi şükür zorlanmıyoruz okuyup yaziyo artık
Bi bitiren biziz zaten ilçe hatta il genelinde galiba ülke geneli
Kavradılar diye öğretmen hızlandırdı matematiğe ağırlık verelim diye 30kişilik sınıfta 25 düzenli giren var hepsine okutuyo yazıyolar öğretmene atıyoruz inceliyo

Benimki ğ ve r diyemiyo h anladı artık üflüyo gibi dedim onu öğrendi diğerleri de olur zamanla 10ar öğrendi de 5er ritmik öğrencek işte oyunla ezberletirim

Ulaşılır hedef koy bence.
Ayda 3-4 kilo ideal.
Mesela 3 koy 3.5 olunca aşırı mutlu olursun.

Ben bilmem eşim bilir gibi düşün iddiayı tutturan kazanır .

Zaten haftalık yüzde bir hedefi var .
Aynen bidahaki öyle olacak aslında verirdim de bu ay gitmedi direnç mi oldu tam dikkat de edemedim arada ama artık çok dikkat etcem farkk baya belli artık

Bakalim bizim nasıl olucak 10 ar ve 5 er ritmikleri biz öğrendik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…