İyi geceler di mi ama çok formunda yine bugün
Bir susun da oturun deseydinYakışmıştır bence ben ışıltı vs denedim ama işlem uzun olunca çok sıkılıyorum kuaförde birde durmadan konuşuyorlar
Benim çene 7/24 açık zatenİyi geceler di mi ama çok formunda yine bugün
Siz diyetisyene mi gidiyorsunuz kendiniz mi birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ?Çok güzel kilo vermişsiniz Tebrikler.
Darısı bize artık.
Diyetisyenle mi gittiniz. Yoksa kendiniz mi verdiniz.
Bide boğaAz da bankacı gelsin yahep öğretmen arkadaşlar
Çalışkan oğlak da geldiSelamlar
23 Aralık menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 3 çiğ fındık
Kahvaltı 10 :30
1, 5 yumurta omlet, 2 y. Kaşığı lor peyniri, 1 dilim süzme peynir, 2 zeytin, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 salatalık, 1 çay kaşığı tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 11:30 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 1 bardak ayran, 3 ceviz
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 19 : 00
1 fırında pişmiş tavuk but, 1 kase yeşil salata, 1 maden suyu
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23: 00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 2,5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
30 dk boosted _ 120 puan
13.236 adım _ 390 puan
Toplam : 510 puan
N Nidsalii
Hoşbuldum.Hoşgeldiniz
Kaptanımız yarın görür formu Cuma ve Pazartesi tartılıyoruz
gruba ne kadar çok katılım o kadar çok adapte olma durumu söz konusu
diyete kesin kararınızı vermişsiniz belli ki disiplinli olursanız çok kısa zamanda son 10 yılda görmediğiniz kilolara bile ulaşabilirsiniz burada
Benim tanıdığım ıoğlaklar çalışkandır genelde.Çalışkan oğlak da geldi
Hemen acilen herkes çevresindeki akreplere yedirip içirip kilo aldırıyorSorma iyice asimile oldum
Ooo tatlim 1 hafta falan iceceksin 15 gun arayla tekrarlayabilirsin.ondan olmustur cok icme12 gün ictim
O zaman ayda en az 4 kilo vermekle başlayıp gösterelim çalışkanlığımiziBenim tanıdığım ıoğlaklar çalışkandır genelde.
Azıcık üstüme alınabilirim.
Önce kendimiz için vermeliyizHoşbuldum.
Kilo benim hareketini kısıtlamaya başladı. Ve kendi kendime üzüldüm. Dedim ki olmaz böyle.
Bir de küçük kızım da kilo almaya başladı ona az ye dedikçe sen de şişmansın diyor bana. Biraz da çocuklara örnek olmak için.
Benim tanıdığım akrepler hep zayıf gerçekten.Hemen acilen herkes çevresindeki akreplere yedirip içirip kilo aldırıyor
Sırf Leyla yalnız kalmasın
Papatyam çok çalışkan kısa sürede 19 kilo verdi mezun oluyor.Benim tanıdığım ıoğlaklar çalışkandır genelde.
Azıcık üstüme alınabilirim.
Hadi bakalım o zaman yazıyorum. 24 aralıktan 24 ocağa kaç kilo vereceğiz bakalım .O zaman ayda en az 4 kilo vermekle başlayıp gösterelim çalışkanlığımizi
Günde düzenli spor bide off mis
Hiç yalnız hissetmiyorum elimi kaldırsam ya boğaya tosluyorum ya yengeçe çarpıyorumHemen acilen herkes çevresindeki akreplere yedirip içirip kilo aldırıyor
Sırf Leyla yalnız kalmasın
HoşgeldinTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ:41
BOYUNUZ:168 cm
KİLONUZ:105.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
tabii ki bir diğeri de kendimi daha mutlu hissetmek.
Leyla da akrepBenim tanıdığım akrepler hep zayıf gerçekten.
Ama çok hareketliler onlar. Atom karınca gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?