Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
11.00
2dilim çavdar ekmeği
Sucuklu yumurta çok az su koyarak pişirdim
Domates
1kk peynir

19.00
4kaşık tas kebabı
4kaşık zeytinyağlı limonlu taze börülce
3kaşık yoğurtlu ıspanak
Lahana salatası

Zipzip-

Spor az ama var iyi ki kv görümcedeyken yapmışım

4bin adım 120puan
30dk boosted 120puan
Toplam 240puan

N Nidsalii

Selam
Giremedim tüm gün kv var dersti yemekti yoruldum derste yemek saatinde zor oldu yarında sabah ders kahvaltı hazırlarım onlara biz tenefüste yeriz artik idare ederiz zaten bigün sabah bigün akşam düzensiziz
Selam canım işiniz zor rabbim yardim etsin bi an önce virüs bitsede herkes normal hayatına dönse
Afiyet olsun

Yarını baya hafif geçirmem lazım güzel bi eksi için zaten direnç kırıldı bence bi süre güzel gider 60dan bi kurtulayım artık
Kabağın varsa akşama kabak yoğurt ye.
Yulafın varsa sabah da yulaf karışımı off miss ödem modem kalmaz.

Selam canım işiniz zor rabbim yardim etsin bi an önce virüs bitsede herkes normal hayatına dönse

Afiyet olsun
Sağol canım
Vallahi zor beynim yandı 22 aylık oğlanla daha zor birde 1.sınıf başında duruyorum 20kusur çocuğun sesi diğerinin zoom attı ses yok iki ileri bi geri kafayı yicem
Girmeyenler var ikisinin sınıftada ben bi ders bile kaçırtmıyorum nasıl telafi olur ki arkadaşlarından geri kalmasınlar diye çabalıyorum halimi kimse görmüyo anlamıyo. Aman o girmiyo sende girme nolcak yaa diyolar

Benim daha fazla zaman yaratmam lazım üstelik küçüğe sayılar öğretikcek söyleyemediği harfler var
Büyüğü yakında kotrol edemedim ilgilenmem gerek

Geçem seneden beri ona ingilizce defteri tutuyorum sık sık okusun diye bu sene ilk ünüte harici yapamadım

Bazen şeytan diyo al başını git babası ne yaparsa yapsın biraz kafa dinle ama nerdeee işte anca uyucaz da dinlencez

Kabağın varsa akşama kabak yoğurt ye.
Yulafın varsa sabah da yulaf karışımı off miss ödem modem kalmaz.
Lazere gitcem gelirken alırım kabak yulaf da var muzla kakao ile yapayım bari
Bugün iyi eksi gördüm de biraz daha olsun yani hedefi tutturamıcaz belli de yaklaşalım

Lazere gitcem gelirken alırım kabak yulaf da var muzla kakao ile yapayım bari
Bugün iyi eksi gördüm de biraz daha olsun yani hedefi tutturamıcaz belli de yaklaşalım
Haftalık yüzde 1 hedefi mı?
Kabızlık varsa sabah zeytinyağı iç soğuk sıkım acaip etkili.

Valla canım rabbim yardım etsin bazı insanlar duyarsız gerçekten benim oglan 1.sınıf dersleri hiç kaçırmıyoruz o öğretmen bu zor zamanda hala cabaliyorsa biseyler öğretmek için bizde o derse girmek zorundayız bizdede pek katılım olmuyo taş patlasa 10 kisi ya var ya yok insanlar umursamiyo hic biseyi geçen gün benim oğlanın arkadaşının annesi diyoki evde oturup para kazanıyorlar valla ben ağzının payını verdim dayanamadım zor işiniz gercekten

Allah yardımcımoz olsun canım seninde 1. Sınıfmış benim ufaklıktan dolayı zoryoksa gık demem o biraz haraketli zarar vercek kendine diye birde dağıtıyo özellikle mutfağı biz de mutfakta dersteyiz

Bu arada hangi harftesiniz bizim bitti harfler matematiğe ağırlık verip bol okuma yazmayla tekrar yapcaz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…